Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

un pustii cordit care sufera de admin

In jos 
+6
W@RpMaN>ATiTuDiNe^
BLizzard16
ResPecT
Cabu
DonaLD#
alcooliks
10 participan?i
AutorMesaj
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Varsta : 35
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

un pustii cordit care sufera de admin Empty
MesajSubiect: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 04:48

nick: Armani | Angel zis desteptu sau suferintza

jucatorul ExiT"team-luat a luat ban aiurea dovada:

http://www.zshare.net/image/5720410127dc1e93/

sa va arat pt ce a luat ban si slap la inceput de runda pt ca ia zis "angel u cati ani ai?si catzi de puscarie" si vezi doamne jupanul angel a luat foc si sia aratat ca el are admin si ca nimini nu are voie sa il ia la misto pt ca el este un un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeu un pustii cordit care sufera de admin 513164 pe armani pfff arfe si suferintze de pusti cordit dovada:

http://www.zshare.net/image/57204299c78c9425/

http://www.zshare.net/image/5720437155f7065f/

jucatorul Armani | Blizzard ia spus lui un pustii cordit care sufera de admin 513164 Zeu Angel un pustii cordit care sufera de admin 513164 la care la deranjat si ia zis " te bagi ca musca in cacat repede si tu" profitand eu stiu de faptul ca blitz nu mai are admin si deia ia raspuns asa pt ca sa vazut el cu grade dovada:

http://www.zshare.net/image/572044686aaee4ac/

lam intrebat si eu pe un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeul angel un pustii cordit care sufera de admin 513164 dc la banat si auzisem ca il mai banase odata tot aiurea cred la care un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeul angel isi arata destepteciunea intrebanduma pe mn u iai dat unban eu find cu grad de administrator ceea ce insemnad ca nu am cum sa dau unban uitativa la dovada ca sa radetzi si voi de el sa vedetzi cat de flasneta eee

http://www.zshare.net/image/572046274a7e0708/

imi pare rau pt admini care aveau comanda de ban inclusiv si un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeul angel un pustii cordit care sufera de admin 513164 pt ca nu au stiu sa dea ban azi la un codat se intrebau unul pe altu cum sa da ban.tzuku imi pare rau dar cu asa admin cred ca nu prea vad serv bine

numele codatului era `````` si nu stiau cum sa il baneze uitatzi admini care erau si demoul cu respectivul codat sa radetzi si sa pomenitzi de cei care au moderator si semigod restu nu au nici o vina care mai erau admini mai mici.dovada:demo ssi poza

http://www.zshare.net/image/57204854c200712b/ poza admini

http://www.zshare.net/download/57205323c66f0058/ demo

imi pare rau ca nu am luat ip dar nu mai puteam de ras cand iam vazut ca in loc sa dea ban la codat il baneaza pe altu care era admin,se intrebau cum sa dea ban =))=))=))

si plus de asta un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeul angel un pustii cordit care sufera de admin 513164 isi mare arata o data destepteciunea dandui ban lui >dotz< il loc sa dea ban la codat Doamne iartal ca nu stie ce face Smile)Smile)Smile)=))=))=))

http://www.zshare.net/image/572052442e3d4a28/

un pustii cordit care sufera de admin 513164 ban by zeu angel un pustii cordit care sufera de admin 513164

parerea mea ca un pustii cordit care sufera de admin 513164 zeul angel un pustii cordit care sufera de admin 513164 nu are treaba cu adminu sa vazut chestia asta plus de asta sufera mult cu lume care ar trebuie sa o respecte
ce sa mai zic se vede ca e un delicvent sau pusti cordit care habar nu are cu ce sa mananca cs si cum se traieste viatza sper sa se ia masuri calumea

in caz ca nu merg pozele sa le vedetzi id meu este tweetynebunu un pustii cordit care sufera de admin 513164 un pustii cordit care sufera de admin 513164
Sus In jos
DonaLD#
Membru 2
Membru 2
DonaLD#

masculin Pesti Mistret
Numarul mesajelor : 582
Data nasterii : 19/03/1995
Varsta : 29
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cs
Stare de spirit : PreGatit Pentru Orice
Data de inscriere : 17/01/2009

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 08:38

Alcooliks Vreau Sa Iti Spun Ceva:

GG FraTe =))))=))
Eram Si Eu Pe Svr Si Imi Zice Angel: "Ba Dak Il Mai Vezi Pe Te-am Luat Sa-i Dai Ban Ca Ma Ia La Misto Si Ma Jigneste [Ceva De Genu]"
La Faza Cu Codatul Si Cand Ia Dat Ban Lui Dot'z....{Pish Pe Mine De Ras} E Exagerare Frate...
Dar Nu InTeleg Aqlo "Cum II Dam Ban", Drq Nu Ati Mai Dat Ban VreoData ?? Evil or Very Mad ....II Iei Ipu Dai Ban Si Gata....Dar Mai Erau Si Vreo 5 Admini
Nush Ce Sa Mai Zic =)))
P.S.: Tzuku Ia MasuRi !!!
Sus In jos
Cabu
Junior 2
Junior 2

masculin Rac Pisica
Numarul mesajelor : 60
Data nasterii : 28/06/1987
Varsta : 37
Localizare : capitala Romaniei
Joburi/Distractii : rugby,fotbal,cs
Data de inscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: .   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 08:57

ma gaby nu merge sa-i dai direct pe ip,mai intai treb sa-i dai pe nume si nu puteam sa execut nici o comanda k imi iesea din consola...chiar daca dadeam copy-paste la ` tot imi iesea...
Sus In jos
DonaLD#
Membru 2
Membru 2
DonaLD#

masculin Pesti Mistret

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 09:29

Pey Cum Adik Mai Intai Pe Nume??....Mie Imi Mere Direct Pe Ip
Pe ````` Asta Il Stiu Ca A Mai Intrat Pe Svr....Si Tot Nu Mergea Sa II Bagi Numele In Consola Sad
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 12:25

ma sa va zic eu cum procedez cand apar dastia cu numele ``` sau ~~~ !
Cand zice akolo ca ~~~ sau ``` killed spartacus with a headshot from ak47 !

Eu copiez in felul urmator numele la codat plus un cuvant sau doua !
Exemplu: ` killed sp
Dupa care tai cuvintele acelea si ramane doar ` si ban Very Happy !
bineinteles ca mai intai se scrie comanda amx_banip si ` killed sp dupa care tai si ramane amx_banip ` o gata ! Dupa ip si punct ! Asa fac eu de obicei cand dau de dastia Very Happy !

Cat despre plangere nu comentez in rest !
Sus In jos
BLizzard16
Junior
Junior
BLizzard16

masculin Fecioara Maimuta
Numarul mesajelor : 16
Data nasterii : 16/09/1992
Varsta : 32
Localizare : Sebes
Data de inscriere : 17/03/2009

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 13:35

Bah io zic ca Angel mai exagereaza el cate o data ..... sfatul meu e sa ReSpEcTi jucatori cu vechime pe sv si sa mai silent silent silent taci la unele faze...

No comment la plangere!

Very Happy
Sus In jos
W@RpMaN>ATiTuDiNe^
Membru 2
Membru 2
W@RpMaN>ATiTuDiNe^

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 415
Data nasterii : 09/02/1994
Varsta : 30
Data de inscriere : 08/01/2009

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 14:45

man eu nu pot sa fac ss cand unu are numele cu spatziu intre ele de exemplu kami kazi nu pot nu mai daca ii asa kamikaze oare dc ?
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos
Numarul mesajelor : 1273
Data nasterii : 26/09/1993
Varsta : 31
Localizare : unde vreau!!!:D
Joburi/Distractii : sami bat jok de saormari ;)
Data de inscriere : 01/09/2008

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 17:43

ba oameniiilor am incercat sai dau ban lu ala ''''' a, incercat dar nu mergea ptr ca si dotz avea ' si alcooliks nu ma te oftica atat si lasate cu fazele astae ! ce exxagerezi atat mai bagi atatea de la tine ! si Te-aM LuaT ala nu merita inban ca nul merita nu e prima data cand ma ia la mijto si ma jigneste sa stii alcooliks nus io prostu srv sa se ia toti de mine asa ca ai grija!

topik closed ! facut de alcoolisk din oftica!
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 17:55

stiu ca fak dublu post dar scz dar am ceva d ezis si am nervi.... ba alcooliks dca tu nu faceai cererea asta din oftica si cu atatea minciuni era o cerere cat de cat decenta ! din cate stiu parca nu avem voie sa facem cerere admin slot si plangeree ptr altiii X( nu conteaza asta! si termina cu fazele cu "zeu" unde te crezi vrei sati pun si porecle si no sati palceX(
Sus In jos
DonaLD#
Membru 2
Membru 2
DonaLD#

masculin Pesti Mistret

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 19:10

Mda....Apare Cearta Aqm Presupun Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 19:18

ba ios admin Te-aM LuaT nu a aratat deloc respect asa ca nu merita unban! daca il lua la mijto sil jignea pe tzuku ii dadea ban nici nu se uita la el dar se baga alcooliks in seama ca e ofticat mare! Te-aM LuaT ala nare nii 1/3 din talentu meu dar are gura mare si crede ca completeaza asta X( aceasta atitudine aduce ban 1! aceasta e a 2a oara cand ma jigneste a umplut paharu dar el nu stie cand sa se oprasca ! si alcooliks stiu ca ai o ciuda pe mine dar asta e... tu ai gresit atunci ! io am skimbat foaie nimeni nusi bate jok de mine mai ales un parci care nu stie sa joace cs ! ba cand o sa ma faceti atunci puteti sa radeti de mine pana atunci gura mai mica atunci nu ma supar { zik : ba asta e mai bun ca mine poate sa rada de mine Smile) } Io am dreptate si ar trebui sa ia model sa nu ajunga ca team luat ala!X( Tzuku stie ca am dreptyate Very Happy asa ca e topik aiurea !
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 20:43

sall toata lumea,

sunt Alexus Smile unii cred ca ma stiti

In ultimul timp am mai intrat cate putin pe sv dar cu alte nume
si intr-adevar cred ca unii admini si-au cam luat-o in cap ......

angel sufera cam mult pe sv si de exemplu cand incercam sai vorbesc (de exemplu sa ii amintes c ca trebuie sa scoata un gag pt ca au trecut 3 runde )
nici nu ma baga in seama

dar am vazut ca nu numai cu playerii se poarta asa ci si cu unii admini,sau cu fosti admini

Parerea mea este ca ar trebui sa i se scoata adminul sau sa fie trecut la slot

v-am lasat in treburile voastre Razz ne mai vedem pe sv un pustii cordit care sufera de admin 384514
Sus In jos
https://www.youtube.com
Junior 2
Junior 2

masculin Pesti Cal
Numarul mesajelor : 89
Data nasterii : 25/02/1990
Varsta : 34
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FotbaL & Cs
Stare de spirit : :X
Data de inscriere : 11/03/2009

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 21:06

Nu se face asa ceva
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 21:29

dak baga ceva de la mn mai zicea dar la tot ce am zis am pus dovada asa ca nu ai ce comenta in privintza asta si nu te mai scoate ca avea si dotz in nume ` ca dak ai fi un admin bun as stii dai ban dar se vede ca habar nu ai ca asa ar pune totzi in nume ` si ce sar face nu sar mai putea da ban a?
aicea se vede cat de multe cunosti u despre admin...

parerea mea e cand mai faci cereri sa spui adevarul nu minciuni ca te dai singur de gol ca nu stii asa ca no comment despre admine

si faza cu ala nu cred ca tea injurat ca sa ii dai ban.ca si pe mn ma ma ia lumea la misto asta insemnand ca ar trebui sa banez tot serv sau pe cei care mai glumesc cu mn.aicea arata ca nu esti sociabil si ca nu ai ce cauta prin oamneii dute in padure si vb cu pasarile parerea mea ca poate ca intelegi cand te ia la misti pasarile decat sa dai de papagali vorbitori

si din cate vad ca nimeni nu a zis ca afacut misto de tn acuma nu mai are voie omu sa glumeasca a?
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime18th Martie 2009, 22:35

Deci.....Angel va fi trecut si el la Administrator....

Angel sa iti zik si io....La faza ca ai zis k Daka era TzuKu ii dadea ban direct nici nu se mai uita la el....Faza e ca u nu ai voie sa faci ce fak io ma baiete...Adika daka ala imi zice tzukule marsh si ii dau ban si altu face la fel cu u Nu ai voie sa ii dai ban....Ai citit regulamentu...Exista fel si fel de reguli...mai mult pt asta te scad k nu le sti...si imi banezi playeri Aiurea....Trebuia sa ii dai gag...daka continua kick...si la urm ban 50 min....Da frate citeste regulamentu Wink....

Deci am terminat si cu subiectu asta.....Topic Closed !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: un pustii cordit care sufera de admin   un pustii cordit care sufera de admin Icon_minitime

Sus In jos

un pustii cordit care sufera de admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» plagere ptr un admin care sufera rau!
» Armani | qu1t -cel care sufera!
» Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)
» sufera de gag :(
» Quit cel ce sufera :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Plangeri Catre Admini :::...-
Mergi direct la: