Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

plagere ptr un admin care sufera rau!

In jos 
+7
vasi!?
c3-muziq*
fashtw07
cenzura
alcooliks
Nu se merita
aragon
11 participan?i
AutorMesaj
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos
Numarul mesajelor : 1273
Data nasterii : 26/09/1993
Varsta : 31
Localizare : unde vreau!!!:D
Joburi/Distractii : sami bat jok de saormari ;)
Data de inscriere : 01/09/2008

plagere ptr un admin care sufera rau! Empty
MesajSubiect: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 18:34

nicku admin: Armani | alcooliks
motiv:foloseste o comada care ma drogheaza ! e a 2-a oara mam saturat ! prima data lasal ca el ! dar asta pune capac NU merita admin ! se oftica nujj dc si face pe prostu cica nu stie ! a inceput acum vreo 4 zile cand a injurat si iam zis sasi dea gag singur si dat dupaia a inceput sa ma faca "guster" . a urmat west si a folosit comanda 1 azi iar e incredibil iam zis ssa ma lase sa ma jok dar nu vrea ! cand nu e el pe srv nam nimik si cand intra el deoada imi apre ca in pozele pe care o sa le vedeti

NU merita admin asta
dovada: am 6 poze pe 2 harti kabul si west ! daca vreti sa le vedeti ma gasiti pe messs dati buzzz si vi le dau!
Sus In jos
Nu se merita
Junior
Junior
Nu se merita

masculin Varsator Cal
Numarul mesajelor : 26
Data nasterii : 25/01/1991
Varsta : 33
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 19/12/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 18:45

Eu sunt de acord cu AnGeL " Armani | Alcooliks " este putin ofticaT.

Si mie mi-a faqut odata asa..( mi-a intors imaginea invers ) eu nu am nimic cu el dar sa ne lase in pace .. ca noi daca i-am face asa ar face ca "trenul in gara" !!

Nu merita admin parerea mea Neutral

E foarte bine "AnGeL" ca ai faqut o cerere .. ca nu se mai poate continua asa trebuie luata o masura !

scratch
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 18:47

vedeti si lu xenon ia facut:| ce a ajuns srv asta ?
asa se face pe un srv normal:| daca nu mai are chef sa joace sa ne lase pe restu
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Varsta : 35
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 18:58

bai delicventilor ia fitzi atentzi cum putetzi sa ma acuzatzi voi pe mn de ca fac asa ceva.avetzi dovezi in care sa scrie ca adminul alcooliks va drogheaza:)) Smile)Smile).voi avetzi boala pe mn si vretzi sa ma bagatzi la puscarie nevinovat

ce sa va fac dak nu avetzi cs compactibil cu serv sau eu stiu cce panarama de versiune avetzi

1 la mana xenon tu sa taci ca sa nu te banez sti u dc ca tiam facut poze si ai iesit dar ai ip rotabil si u deia ai boala pe mn

2 la mana pai asta esti in fatza mea angel un guster mic de apa.

tzuku astea 2 cred ca au inebunit eu stiu avezti coduri si deia va face
Sus In jos
cenzura
Sunt Un ratat Am Ban !!
cenzura

masculin Sagetator Sarpe
Numarul mesajelor : 59
Data nasterii : 19/12/1989
Varsta : 34
Localizare : peste tot:D
Joburi/Distractii : mzq
Data de inscriere : 06/01/2009

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:00

ba alcool nush ce sa zic...dar si mie miai facut faza asta...cu intorsu:asa ca taci ....stiu ca suferi de admin ...dar mai usor
Sus In jos
fashtw07
Junior 2
Junior 2
fashtw07

Numarul mesajelor : 129
Data de inscriere : 23/10/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:01

ita na ba hai vere ka si mie mia facut dar ,, daka jti sa vorbesti qu omu il potzi schimba ... yo nu am nimic impotriva lu alcoolic e baiat de treaba daka jti sa vb qu el .. si treaba qu monitoru invers se juka si el oleaka Smile nu punetzi la suflet qu mine so jukat asa pe assault si nu am mai facut plangere dar voi .. sa scoata pluginu ala tzuku si gata fara cearta
Sus In jos
c3-muziq*
Junior 2
Junior 2
c3-muziq*

Numarul mesajelor : 190

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:03

am vazut si eu pozele
are dreptate angel k alcooliks se cam oftica si ca inj plagere ptr un admin care sufera rau! 938414 plagere ptr un admin care sufera rau! 938414 plagere ptr un admin care sufera rau! 938414 ura alti playeri
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:05

ba cand il gasesc mereu pe srv el imi face aja e a 2 a oara ! poate vreau sa jok si io pe srv si nu ma lasa ! si sa termine cu fazele astea !

app: ba vez pe cine faci guster mai bine uitate la tine;)
Sus In jos
c3-muziq*
Junior 2
Junior 2
c3-muziq*

Numarul mesajelor : 190

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:10

ar trebui sa i se ia adminu un timp sa se linisteasca
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Varsta : 32
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:11

gata mah!!!!!........hooooooo nu va mai certati!!!!.......c *** k nu suntem in targ.....rez tzuku si gata!!!!!!.............se juk si omu sau ati avut voi cv!!!!.........asta este.......... se rezolva si gata Smile))Smile)Smile)Smile))Smile))Wink)Wink)Wink)
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:12

ba nene demostratim ca eu vam facut cum zicetzi voi aratami dovada

print,poze unde scrie ca adminul Armani | alcooliks ia intors cu curul in sus pe mut,angel,fash,si care au mai fost vreau sa vad si eu dovada nu ca vatzi aliat voi impotriva mea
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:20

stai oleak tu ai inceputt sa ma faci guster si daca puteai ma injurai mai amenintat cu ban! si cand nu esti tu pe srv nu am nimuk is cand intri tu deodata imi aparte aja nu?>

ma lasi cu vrajeli destea toti zik ca tu nu ai facut 1 data mie de 2 si lu altii ! asta e dovada ! aja ca nu mai face pe prostu ca tu stii de zicem;)
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:34

eu cred ca va doare capul...asa pot sa va acuz si eu pe voi ca mai drograt,matzi intors cu curu in sus Smile)....eu cred ca nu are rost sa imi bat capul cu niste gusterii de 2 bani....asa ca va poop doolce
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 19:43

bine mai bine iti ia adminu ! poop dolche:))

baaa uitate la tine omulu lu dumnezeu!

ba si lasa vrajelile macar recunoaste ca ai facut la mai multi aja si nu mai minti daca zic atatia!
Sus In jos
moyse17
Junior 2
Junior 2
moyse17

masculin Fecioara Capra
Numarul mesajelor : 266
Data nasterii : 17/09/1991
Varsta : 33
Localizare : Vestem , SIBIU
Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea
Data de inscriere : 06/02/2009

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 20:00

akm nu vreau sa bag cearta intre voi dar sa nu te superi pe mn alcoliks dar si mie mi-i facut asa ceva... dovezi nu am dar ma puneai cu capul intro parte de zici k dormeam si nu erau comenzile alea... de ex vroiam sa ma uit in sus si ma uitam in stanga !!!!!!!!! iti zic si harta era aia cu alea 2 blocuri mari!!! nush exact cum ii zice... deci angel nu minte si nici ceilalti!!!! nu zic sa ti se scoata adminul dar.... o mica lectie ar fi buna plagere ptr un admin care sufera rau! 384514 plagere ptr un admin care sufera rau! 384514 plagere ptr un admin care sufera rau! 384514 plagere ptr un admin care sufera rau! 384514
Sus In jos
http://steaua-nordului.forumotion.com
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 20:13

sa i se ia adminu ca sia luato in cap se ia de toti si de admini si de playeri sa se invete minte!
Sus In jos
Na1KeR
Membru 3
Membru 3
Na1KeR

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 719
Data nasterii : 12/02/1993
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : cs & fotbal
Stare de spirit : buna....
Data de inscriere : 28/01/2009

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 20:25

sincer io nu am niik cu alcoolik dar si mie mi s-a intamplat faza care i s-a intamplat lui moyse pe awp_byca..... dar nuj care admin mia facut NeutralNeutralNeutral ( nu dau vina pe alcooliks !!!!!!! )
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 20:47

bah c oameni.......akm la totii vi so intamplat Smile)Smile)Smile)Smile)Smile)Smile)............ mai ganditi si voi c vb wa!!!!!.......c comanda t intoarce q sus-n jos??? lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 20:53

ba vassy daca tie nu ti sa intamplat nu mai comenta!alcoliks sa i se ia adminu nul mai merita!
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 21:16

Deci.....

1) Daca mai vorbiti vulgar va penalizez !
2) Adminul nu se ia din cauza unei asemenea prosti ! (parerea mea)
3) Teoretic vorbind nimeni nu are vreo dovada ca alcooliks "va drogat"
4) Singurul pe care l-am vazut ca a drogat si sa si vazut a fost TzuKu Smile))) si cu asta sunt sigur (eu am fost cobaiul)
5) Asteptam si parerea lui TzuKu !
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 21:23

ba nagel nu vreau sa ne certam sau sa ma cert q cnv dar..........fii atent k dl plangerea ta se mai puteau face 10 p acelasi motiv Smile)Smile)Smile),,,,deci judecati si voi WinkWinkWink

bft alll!!!!!!:X:X
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime10th Martie 2009, 23:02

Deci sa luat o decizie.....Alcolik are Administrator pt faptu k a dat ban la prastoi neavand nici un motiv....si pt toate motivele enumerate mai sus de voi....daka mai face ceva puneti pe forum si dovada si tot si atunci nu va mai avea nimik....

Si vad k sa ajuns cam mult cu topicu asta...

Deci Topic CLosed !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: plagere ptr un admin care sufera rau!   plagere ptr un admin care sufera rau! Icon_minitime

Sus In jos

plagere ptr un admin care sufera rau!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» un pustii cordit care sufera de admin
» Armani | qu1t -cel care sufera!
» Quit cel ce sufera :)
» Plagere catre Take !
» plagere alah

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum