Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Armani | qu1t -cel care sufera!

In jos 
+7
cs
alcooliks
ResPecT
Purice
Sp!K3.
qu1T
eNq#
11 participan?i
AutorMesaj
eNq#
Junior
Junior
eNq#

Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 18/10/2008

Armani | qu1t -cel care sufera! Empty
MesajSubiect: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime24th Noiembrie 2008, 22:46

1.Nikul Adminului : Armani | qu1t
2.Motivul plangeri : da kick deoarece ma face prost si ii reproshez k fiecare player !
3.O dovada clara (demo/print) : o sa iti dau pe mess xboy_4ev3r

si ink un motiv ! azi ora 10:44 data 24.11.2008 qu1t l-a injurat pe Versace pe srv deoarece qu1t a ramas fara admin! ... i-ar qu1t il ameninta k o sa-i dea Ban can va avea din nou admin!!!

Stima si Respect eNq#

Armani | qu1t -cel care sufera! 23411jo9
Sus In jos
qu1T
Membru 2
Membru 2
qu1T

masculin Numarul mesajelor : 314
Localizare : uNde vReau !!!
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime24th Noiembrie 2008, 23:26

asa am zis ? a ? k ii dau ban ? de unde esty ma ? asa am dat kick a ? vezi k nu am dat nici un kick si pana la urma nu ma mai intereseaza adminu saL

ScZ TzuKu pe server nu mai joc nu vreau sa ma cert cu lumea si ban pe forum bft aLlz ! ne mai auzim pe net Sall :-h

TzukuLe crezi ce vrei vad k il crezi pe versace si nu pe mine dc nu vrei sa intram pe server pe harta d2002 sa iti arat unde era trb ta Wink...crede fraieri Wink... hai bft aLlz ne mai auzim :-h
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime24th Noiembrie 2008, 23:48

Mda..
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
Purice
Junior 2
Junior 2
Purice

masculin Pesti Caine
Numarul mesajelor : 223
Data nasterii : 11/03/1994
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : PC
Stare de spirit : Vesela
Data de inscriere : 08/09/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 10:27

qu1T a scris:
asa am zis ? a ? k ii dau ban ? de unde esty ma ? asa am dat kick a ? vezi k nu am dat nici un kick si pana la urma nu ma mai intereseaza adminu saL

ScZ TzuKu pe server nu mai joc nu vreau sa ma cert cu lumea si ban pe forum bft aLlz ! ne mai auzim pe net Sall :-h

TzukuLe crezi ce vrei vad k il crezi pe versace si nu pe mine dc nu vrei sa intram pe server pe harta d2002 sa iti arat unde era trb ta Wink...crede fraieri Wink... hai bft aLlz ne mai auzim :-h

quit , nu cred ca e nevoie sa nu mai intrii pe server.Esti (erai) un jucator fidel al serverul-ui Very Happy mai aveai u niste iesiri dar nu contau . Eu te-as ruga sa revii in comunitatea Armani,
Sus In jos
http://lolek123.hi5.com
qu1T
Membru 2
Membru 2
qu1T

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 12:12

ptr ce purice eu am vrun sa fiu baiat cu toti si cu sp1ke chiar dak ma suparat el pe mine foarte rau da recunoaste sp1ke te-am ajutat cnd ai avut nevoie??? cei mai buni pretenari ai mei care m-am inteles a fost : alcool,precizie,tu,benladen,blizz si mai sunt...dar vad k vrea lumea sa ma lase fara admin ok ma lasatima xcum tzukule nu vreau sa ma cert cu tine tot preteni sa ramanem nu cum a facut count intelegi? enq asta nush cnd a fost pe server nu l-am vazut niciodata pe server si imi face reclamatie aiurea??

Va Las Poate o sa mai revin pana atunci Wink bft la adminat si din partea mea sa aveti tot god Wink

Tzukule dak ai nevoie de mn la meciuri in clan ma anunti k te ajut Wink

:*

A si tzukule nu cred k nici un jucator nu a jucat mai mult ca mine pe server adica mereu mereu pe server si

nu a fost unu atata timp pe locu 1 dak ai inceput sa crezi pe astia care eu nu i-am vazut in viata mea pe server si nu ma crezi pe mine asta e nam ce sa mai fac Neutral
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 13:04

qu1T a scris:
ptr ce purice eu am vrun sa fiu baiat cu toti si cu sp1ke chiar dak ma suparat el pe mine foarte rau da recunoaste sp1ke te-am ajutat cnd ai avut nevoie??? cei mai buni pretenari ai mei care m-am inteles a fost : alcool,precizie,tu,benladen,blizz si mai sunt...dar vad k vrea lumea sa ma lase fara admin ok ma lasatima xcum tzukule nu vreau sa ma cert cu tine tot preteni sa ramanem nu cum a facut count intelegi? enq asta nush cnd a fost pe server nu l-am vazut niciodata pe server si imi face reclamatie aiurea??

Va Las Poate o sa mai revin pana atunci Wink bft la adminat si din partea mea sa aveti tot god Wink

Tzukule dak ai nevoie de mn la meciuri in clan ma anunti k te ajut Wink

A si tzukule nu cred k nici un jucator nu a jucat mai mult ca mine pe server adica mereu mereu pe server si

nu a fost unu atata timp pe locu 1 dak ai inceput sa crezi pe astia care eu nu i-am vazut in viata mea pe server si nu ma crezi pe mine asta e nam ce sa mai fac Neutral

Ma sTi care e toata faza noi am fost prieteni pNA CAND TU MAI SPUS LU TZUKU !! PT FAZA CU GAGU DUPAIA IMI SCOTEI Ochi ca mai ajutat .....
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
eNq#
Junior
Junior
eNq#

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 14:22

frate` nu ma recunosti a` ? ...Smile) patetic frate dami idu` u k am facut print io is The Undea's | eNq# .... frate io nu doresk sa ti se ia adminu ..... sati revii Wink ... io de obicei is destul de prietenos` Wink ... daca nu crezi o sa te convingi si u in 10 ani;) ... nu facea reclamatia asta numa sa fie facuta;) ... pacat k imi da erroarea 312. k nu pot pune poza sa vezi .... k team luat din spawa si pe mn ma luat tot la fel mi se pare deagle ... sa trecem ... si u azi zis catre mn esti prost? ... si io am zis : prost esti u si miai dat kick! ... frate Respecta si vei fi Respectat Wink

Stima si respect eNq#

Armani | qu1t -cel care sufera! 23411jo9
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 14:33

mdea...qu1t inafara de niste iesiri pe care le mai ai tu uneori totul e ok ! Si eu ti-as sugera sa nu pleci dupa server !! sa ramai !! Si in legatura cu cearta aia mi-am iesit si eu din pepenii ca m-ai enervat cu faza aia dar mi-a trecut !! Mai gandeste-te ! Wink
Sus In jos
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Varsta : 35
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 15:47

qu1t dak pleci cu cine ma mai lupt si eu....sau cu cine mai fac si eu ravagy cand jucam in aceiasi echipa....diseara vreau sa te vad pe serv Armani | qu1t -cel care sufera! 938414 Armani | qu1t -cel care sufera! 938414 Armani | qu1t -cel care sufera! 938414 ...sa nu mai repet si a 2 ora :*:*:*:
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 926
Data nasterii : 18/11/1991
Varsta : 32
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 15:55

bah .. Neutral qu1t e un jukator fidel Neutral ramai frate Neutral orikm nu e nimeni k tine Wink 1 in top joci si mult Neutral sper sa prim adminu inapoi:(
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 16:00

qu1t e in regula ...in afara de limbaj frate ......l-am intrebat dc ne ia pe toti peste picior....zi incepuse sa de mesaje cu amx_psay ca cica sa-mi vad de treaba mea mai bine ca vad eu....Neutral
si inca o iesire de a lui qu1t va dau pe mess care sunteti interesati sa vedeti cum vb el pe la un 10 noaptea acum o sapt.
ID meu este:alex_dula5 BFT! Arrow Arrow
Sus In jos
https://www.youtube.com
qu1T
Membru 2
Membru 2
qu1T

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 18:31

nush ce sa zic xcum dak ma vrei inapoi poate oi reveni mai ales ptr ALCOOL ! care mi-a fost alaturi mereu si la bine si la rau intelegeti si respect inca ceva frate cu tine ma inteleg foarte bine dar am dat eu amx_say a intrat butu de respect gaoaZa mea intelegi? nu te-am jicnit da stii faza noastra si vad k tu te-ai suparat aia e...Neutral

Xcum imi pare rau ptr ce sa intamplat Neutral imi pare rau k am fost tare in gura fata de altii asta e:| de atatea ori mi-am cerut scz fata de alti ... poate oi reveni da astept sa vad ce imi zice tzuku :-<Sad

Spor La JoC :X
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 18:51

cand tiai cerut scuze fata de cei pe care i-ai insultat? cel putin eu nu am avut nici un pm sau altceva........ study
Sus In jos
https://www.youtube.com
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 19:09

te-am iertat gaoz ! :X:X Wink am fost putin nervos in ziua aceea ....dar mi-a trecut ! Very Happy
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 20:36

Nah sa imi zik si eu parerea acuma

Deci Admini e Suspendat 2 zile....Si pt faptele urm....faza k iai zis cum iai zis la enq si dupaia el tia replicat si u iai dat kick....cea ce nu e bn pt un admin sa sufere asha....si mai am o dovada de la un player nu dau nume ma implorat sa nu zik si chiar nu zik ma tin de cuv k injuri pe serv....si mai vine si replica lui alexus k injuri dupa 22:00 de numa....

Deci man nush ce sa int cu u....Pana sa ai God pffff erai Cel Mai Belea admin.....dar dupa ce ai primit God ti-ai luat lumea in cap ....Si nu poti NEGA k nu ii asha Ia zi ??

Deci Daka u vrei sa nu mai joci pe serv e Hotararea Ta.....eu nu am nimik cu u...chiar ash vrea sa joci in continuare

Alegerea E a ta.....

bft !!!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
qu1T
Membru 2
Membru 2
qu1T

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 20:49

Deci admin mi-am luat adio o sa joc macar ptr voi :-j joc ptr voi

Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 20:53

qu1T a scris:
Deci admin mi-am luat adio o sa joc macar ptr voi :-j joc ptr voi

Mda se pare k u nu mai vrei Admin eu am zis k ai adminu suspendat 2 zile.....

Ok se rez daka nu vrei adminu.....il sterg de tot si gata ;)se pare k vb singur....

Duamne Fratilor STITI SA CITI IN PULA MEA ROMANESTE K DEJA TURBEZZZZZZ BA.......citeste drek ce am zis de 10000 mii de ori k sa intelegi la ce am zis.....

Sry de limbaj deja ma calcati pe nervi...!!
Sus In jos
eNq#
Junior
Junior
eNq#

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 20:58

se mai intampla frate Laughing
Sus In jos
CounT |
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 21:09

Ba quit . DE unde pana unde ajungi la mine cois ? Eu macar am auczat pe cine trebe ba ... ui la tine ca vorbesti ca un tzaran si pe forum si pe server Smile)) Noroc ca nu mai joc pe armani ... nu cred cois cat tupeu ... cand jucam cu tata lor erai semi god sau moderator da te credeai dumnezeu si ui ca ti sa aratat ... si daca iti da tzuku adminu inapoi IAR faci asa Smile ca asa esti tu ba ... un manelar amarat cu ochii cat ceapa de la atata counter strike ... Smile dar de pe partea mea fii oricum ca ma doare la banana de tine ... ultimu meu post pe forumu asta , asa ca tzukula fa bine si nul modifica ... ca nu am vb prostii ... numa adevaru tata ...Smile Spor la joc pt cei ce INTRADEVAR vor sa JOACE si pt aia care is carcotasi si vor numa "sa moara capra vecinului" le dedic melodia aia "sa-mi sugi .... de ziua ta " Smile
Sus In jos
adyta
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 01/10/2008

MesajSubiect: ba nene asta ai trebuie ban ce nu pricepeti   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 21:13

Asta care face atatea reclamatii am dovada ca joaca codat pricepeti si voi odata acuma ce face tot pe noi ne iei la admine pff am ajus la picioarele unui DDDD Armani | qu1t -cel care sufera! 938414 Armani | qu1t -cel care sufera! 384514 lol! jocolor circari
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime25th Noiembrie 2008, 22:42

Daka injurai Count fi sigur k modificam sau stergeam Wink

In fine hai k sa rez treaba....

Topic Closed k sa cam ajuns cam departe !!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Armani | qu1t -cel care sufera!   Armani | qu1t -cel care sufera! Icon_minitime

Sus In jos

Armani | qu1t -cel care sufera!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» plagere ptr un admin care sufera rau!
» un pustii cordit care sufera de admin
» plangere catre armani | qu1T
» Cerere Admin [Armani | qu1T]-[Respinsa]
» Cerere Admin [Armani | qu1T]-[Aceptata]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum