Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)

In jos 
+2
ResPecT
expresive
6 participan?i
AutorMesaj
expresive
Junior
Junior
expresive

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 04/11/2008

Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Empty
MesajSubiect: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime7th Ianuarie 2009, 10:24

Jocul Nu ocupa mult se joaca online se numeste Gunz Online super tare jocu Gen Cs faci miscari ca in metrix etc super tare http://www.euro-gunz.eu/website/ acesta e siteul jocului eu numai joc ca stiu cum e e doar pentru cei care le plac mult Wink GooD Luck And Have Fun Very Happy
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Empty
MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime7th Ianuarie 2009, 16:35

aha....ok
Sus In jos
Metaliz3r*
Membru 2
Membru 2
Metaliz3r*

masculin Numarul mesajelor : 514
Localizare : In Pat stau si ma uit la tine /:)
Joburi/Distractii : Stau Degeaba Si asta e un job :)
Data de inscriere : 08/10/2008

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime7th Ianuarie 2009, 19:21

il stiu Wink)
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime7th Ianuarie 2009, 19:29

frate asta e site pe bune deci e reclama Razz alea file front si alea nu sunt reclama deci mai osor Wink
Sus In jos
https://www.youtube.com
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime8th Ianuarie 2009, 15:03

ne face sa numai jukam cs Smile)) ne corupa:))
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime8th Ianuarie 2009, 16:39

ResPecT a scris:
ne face sa numai jukam cs Smile)) ne corupa:))

buna gramatica respect.....corupa
ia zi o prop subiectiva...Very Happy:D
Sus In jos
https://www.youtube.com
BoBo <3 Armani
Membru 2
Membru 2
BoBo <3 Armani

masculin Balanta Cal
Numarul mesajelor : 534
Data nasterii : 17/10/1990
Varsta : 34
Localizare : ShuT The FucK Up !
Joburi/Distractii : ShuT The HeLL Up !
Stare de spirit : RupT IntotDeauNa !
Data de inscriere : 08/11/2008

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime8th Ianuarie 2009, 19:05

Saru'mana dom profesor lol! lol!

o sa intru sa vad ce-i ce capu` lui Wink
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime8th Ianuarie 2009, 22:53

hai veniti sa va scarpin Smile))
Sus In jos
Purice
Junior 2
Junior 2
Purice

masculin Pesti Caine
Numarul mesajelor : 223
Data nasterii : 11/03/1994
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : PC
Stare de spirit : Vesela
Data de inscriere : 08/09/2008

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime12th Ianuarie 2009, 15:26

Il stiu de foarte mult timp What a Face .
Sus In jos
http://lolek123.hi5.com
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime12th Ianuarie 2009, 19:39

ce sti ma ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)   Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;) Icon_minitime

Sus In jos

Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ss care mi sau fakut.......
» inca 1 care nu are id
» care ma ajuta:X:X
» altu care nu da id
» unu care le are cu injuraturile !!!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Cos de Gunoi :::... :: ...::: TrasH :::...-
Mergi direct la: