| uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13th Ianuarie 2010, 18:26 | |
| tzukule scoate banu!!!!!!!!
si S1D dak mai dai ban fara dovezi ne suparam tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzukule juk fratemiu p serv.....si fara niciun motiv sa trezit cu ban si fa ceva cu de astia k s1d..dak nu le are cu adminatu sa nu mai calce aici...am 1000 de draci k nu pot io sa joc din kuza lu ala...a dat fara niciun motivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv... cum dreaq????vreau sa fie si pedepsit sa inteleaga k nu facfe c vrea el.dak nu am plecat si gata
78.97.188.109 astept raspuns | |
|
| |
Day`s GreeN# Membru 3
Numarul mesajelor : 606 Data nasterii : 11/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bistrita Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs . Stare de spirit : Happ` Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13th Ianuarie 2010, 20:52 | |
| am fost prezent cand io dat . Nu io facut nimic . | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 12:56 | |
| si uite k iarasi am ban....tzukule fa ceva vreau sa vad si eu o dovada k a jukt fratemiu cu cod sau k a injurat sau altceva!!!NIMIK NIMIK NIMIK aflu cn ia dat ban si orikum astia intra,,,da ban si iese d park nu s-ar fi intamplat nimik!!! c naiba ne batem joc? | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 16:33 | |
| Mda am vorbit aseara cu fraktu pe inferno si iam zis daka a jukat cu cod si face cika k nu a jukat k a primit ban doar din vina la unu care a zis k are aim si s1d ia dat ban ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 17:06 | |
| Mda....se pare k va merge gura aiurea si nu stiti nimik.... Faza ii urm : Banu ii de la MINE SPECIAL cu DEDICATIE ...sa zik si motivu...fratetu juka nu avea treaba....io eram spec....si la un moment dat face fratetu catre unu ba scoate aimu k daka nu iei ban...io am tacut sa vad ce zice ...dupaia face il suna acuma pe fratemiu sa vad daka iei ban..... Pai stai ma frate de cand pana cand fratetu admineaza serv cum il doare pe el ***....cand am vazut ce o zis direct ban fara nici o vorba....fratetu nu are voie sa stie pasu tau ....sa joace cu numele lui si cand il supara unu sa ii dea ban....deci ata ete ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 22:04 | |
| vad k nici tu tzukule nu ai inteles... SI-A SCHIMBAT NUMELE LUI...IN NUMELE MEU???? stie k nu are voie sa fak asa cv si nu stie parola d la admin orikum intradevar m-a sunat si mi-a zis sa vin aksa k are unu cod i-am zis sa nu schimbe numele lui in numele meu k nu mai umbla niciodata p pc ala deci nu a schimbat numele lui in numele meu si nu a folosit nicio comanda si dak unu zice unui player sa scoata codu k ia ban....trebuie banat ala kre a zis asa cv???in regulament nu scrie asa cv..k nu am voie sa ii spun lu unu k dak nu scoate codu ia ban....chiar nu inteleg nu a schimbat numele nu a jukt cu cod...nu imi stie passu...si chiar dak l-ar sti nu ar face asa cv...pt un codat sa riste el sa nu mai umble p pc si io knd vin aksa si vreau sa joc si il gasesc p el p serv....nu schimb numele si incep sa joc.....intai ies...intru in alt cs si dupa aia cu numele meu ma pun la joc..asa face si el deci chiar nu vad dc a trebui sancionat cu ban pt faza aia | |
|
| |
ScOrP10N Junior 2
Numarul mesajelor : 117 Data nasterii : 11/01/1994 Varsta : 30 Localizare : carsnsebesh :D Joburi/Distractii : Cs. Footbal Stare de spirit : :-?? Data de inscriere : 30/01/2009
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 23:04 | |
| s-a dus de rapa totul pe aici | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15th Ianuarie 2010, 23:55 | |
| Se pare k te-ai bagat si u scorpion si u habar nu ai de nimik ce se int...si ce ii pe serv...u cu ban pe serv comentezi pe forum?? ...nu inteleg....dc ?! | |
|
| |
ScOrP10N Junior 2
Numarul mesajelor : 117 Data nasterii : 11/01/1994 Varsta : 30 Localizare : carsnsebesh :D Joburi/Distractii : Cs. Footbal Stare de spirit : :-?? Data de inscriere : 30/01/2009
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16th Ianuarie 2010, 00:10 | |
| frate si va mai plangeti dc nu sunt jucatori pe server :-J... dai banuri in prostie nu conteaza la cn sau dc(nu cred ca ai facut vre-o data poze la cineva) daca te-a luat prin zid sau ti-a dat 2 hs la rand gata wall...aim...ban si + forum nearanjat. La lista cu adminii nu sa mai dat edit de 5 luni... ziceai ca o sa fie din nou armani-ul de atunci cand era full tot timpul si mereu cu 10 admini on la orce ora , dar daca o tii tot asa slabe sanse. | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16th Ianuarie 2010, 00:19 | |
| TZUKULE.....nush dc i-ai dat ban lu fratemiu (adik shi mie) k nu a facut nimik!!! vreau sa aud d la tn k fratemiu si-a schimbat numele lui (Jokerion) in numele meu (Armani | v_v3nd3ta) si a folosit vreo comanda d admin!!!SI T CRED....SI IO NU MAI CALC PE ARMANI! dar cred k sti prea bine k nu a facut asa cv si doar a amenintat inofensiv p cnv sa scoata codul.....chestia asta se face p serv mereu!!!ma suna toti sau ma cauta p mess o multime sa intru sa fac ordine! dak io ii zic lu unu sa scoata codu (sa nu am admin) k dak nu il scoate chem un admin...PRIMESC BAN???dak e asa zi si nu mai intru P.S. d multe ori foloseste pc lui si nu al meu,,,,mai intra la mn k io am ditamai monitorul si vede mai bn la el k e mai mare....asa k orikum nu stie parola! deci nu si-a schimbat numele dekt dak juk in cs meu....k altfel trebuie sa bage pass | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16th Ianuarie 2010, 00:20 | |
| dami ip sa iti dau si tzie unban sa nu mai plangi ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| uite ce admini valorosi ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|