| 2 admini ....... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: 2 admini ....... 10th Iulie 2009, 12:10 | |
| nick : stop
ba adminu asta da la vot d2 astemptam pana sa puna mapa si deodata fara sa dea la vot fara nimik baga crayzyjump.
alt admin mai tampit not-g thunderborn parca ,face poze la unu si in loc sa stea spect sa ii ia pozele el se joaca nu are trb. si el lafel shimba mapa cand vrea el si pe care o vrea el pt el nu exista amx_votemap .
Tzukule fa ceva cu ei . | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: 2 admini ....... 10th Iulie 2009, 12:32 | |
| deci io dak iam prins k nu intreaba prin amx_chat c trebuie sa faca.....e km najpa de ei.. si se stie k scrie si in regulament knd dai o mapa intrebi ceilalti admini. -io unu nu cunosc pe nici unu din ei.dar fie | |
|
| |
Shadow Junior 2
Numarul mesajelor : 114 Joburi/Distractii : Counter Stare de spirit : Masculin Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: 2 admini ....... 10th Iulie 2009, 13:25 | |
| re AlzZ..... Tzuku , KinG are mare dreptate in leg cu aman2... -thunder ala am intales k are ban ... (o decizie foarte buna loata de admunul ****) deci de unu am scapat...:X -Dar ce ne facem cu STOP ? k la baietasu asta prostia se agraveaza da slay ... la un player care ii se pare lui k sta la panda ... ( binenteles el murise si se plictisea.... si daia ia dat slay lu ala ca sa inceapa runda mai rpd) DAR DC IA DAT SLAY ? 1:de prost ce ie (STOP) 2: k pazea bmb...( nu mi se pare ceva ilegal:| ) lu altu ia mai dat kick k nu ia convenit lui ce arma avea ala sau chiar nush dc da kick la toata lumea CAND SRV E GOL(5-6 oamenii poate chiar mai putini erau ...) Tzuku pls ia niste masuri ...(sunt mult mai multe chestii care le face stop ... incearca sa intrii cu alt nume tzuku sa vezi) | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: 2 admini ....... 10th Iulie 2009, 13:50 | |
| yo o singura greseala am facut si ma prins tzuku am schimbat mapa fara vot miam cerut scuze si mia zis sa nu se mai repete. dar asty nu au facut-o odata ci de 10 ori. | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: 2 admini ....... 10th Iulie 2009, 17:39 | |
| stiti foarte bine...si dak nu stiti va zic io : lam sunat pe tzuku azi si iam explikt cum sta treaba cu thunder==== cum il mai cheama....mia dat voie sa ii dau ban pana knd va vb tzuku cu el....stiti f bn k domnu ala ia dat kick lu mira si la mai multi....si suntem 20 oameni pe svr si se gandeste domnu k ar fi potrivit un dust69 =)))) nici el nici stop ala habar nu au de forum tzukule....miau cerut adresa la forum k nu o stiau...leam spus k au plangere...ei cik "nu vad k zice nimeni nimic"......... thunder da mesaje "hai toti admini la ct sau ts......i'm the best admin....cine e cel mai tare?" numa mesaje de astea. si knd iam spus dak vrea ban pt gesturile lui imi raspunde "am admin" =))))))))))))))) cu astia nu are rost sati bati capu stop ala nici makr nu stie comenzile amx...ma tot intreaba comanda aia...baiatu ma intreaba "zi shi mie comanda la ce le faci tu" (era vb de fuckoff)...el cu administrator vrea sa aiba comenzi de god.. tzukule....nu zic sa le iei adminu k intradevar au platit...dar makr discuta cu ei!!!!!!! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: 2 admini ....... 12th Iulie 2009, 17:43 | |
| Deci cu thunder ala sa rezolvat ...Are SLOT... Iar cu Stop voi vb io...si daka tot asha continua va zbura si ala de la admin....Daka mai face niste greseli postatile pe forum k i-au io masuri ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: 2 admini ....... 12th Iulie 2009, 20:08 | |
| | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
| Subiect: Re: 2 admini ....... 13th Iulie 2009, 08:27 | |
| asa man problema era cu thunder in mare | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: 2 admini ....... 13th Iulie 2009, 11:59 | |
| bah va mai zik inka odata shy ti`e tzuku shy lu' vendeta tyner asta e un mare codat puteti sa vb cu cocardel a intrat cu aim shy wall p snow cand am avut eu ban p srv din cauza lui X(X(X(X(X((X(X(XX( acest copil ratat nu are nici`o trb cu cs`ul e paralel din partea nici slot nici nmka nu merita eu asa va zik sfat prietenesk k dkaa nu intra cu cod atunci shy nu primeam eu ban nu aveam nmka cu el ........ shy asta shy cu darius drq is frati de cruce. ))))...mda...akuma tzuku zice k are slot mda..hai sa il lasa`m k omu dupa incepe sa planga.... )))....da t.c ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: 2 admini ....... 13th Iulie 2009, 19:41 | |
| Dap.... Am obs si io k are wall... Deci cand il vedeti banatil | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 2 admini ....... | |
| |
|
| |
| 2 admini ....... | |
|