| plangere catre adyta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 14:56 | |
| nick:adyta motivul:era harta ka_roadwars.si eram ct cu numele de alk si eram sus pe bara de fier si asteptam sa iasa un tero din camera de arme....ala de la tero din camera imi zice mie sa vin eu dupa el.....la care iam raspuns si eu la misto "iao in gura"....la care adminul adyta a considerat el ca pt vorbele care leam spus celui de la tero ca sunt vulgare.In fine poate o fii dar pt chesti asta dak era primeam gag dar ce a considerat ca este mai bn sa imi dea slap ca sa cad dupa bara si bineinteles ca am murit a ramas cel de la tero in viatza si cu arma ca era cu el in echipa.Deci acest admin in primult rand nu cunoste regulile unei harti,in al 2 rand nu stie ce masuri sa ia.Imi pare rau dar sa se ia masuri imipotriva acestui player care nu merita nici slot parerea mea. http://img232.imageshack.us/my.php?image=aditzatk2.pngdak e sa nu se vada bine vio trimit pe mess....id meu este tweetynebunu | |
|
| |
adyta Junior
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 01/10/2008
| Subiect: Raspuns!!! 3rd Noiembrie 2008, 15:08 | |
| Nu serios u nu vezi bine din cate vad eu aici eram eu contra ta u aveai numele alk si u erai sus eu jos si nu mai era nimeni decat noi 2 in viatza si u ai zis prostia aceia la care mam suparat pentru ca toti si toata lumea ma injura si nu mai suport pentru ca exista acest topic cu reclamatie unde toate bazaconiiile se pun .... dupa ce s-a schimbat harta incep[e cu cuvantul tranta cu botule si incepea pe sistem cu amx_say sufera baietasul acesta de aceasta comanda iam spus inainte de a face reclamatia ca nu am stiu ca el este admin avea numele alk am crezut cai un player obisnuit si de la playerii obisnuiti mi se trage ca intruna intra pe servar si ma injura X( dar niciodata nam spus pe forum pentru ca singurul defect al meu este ca nustiu sa parasc si sunt mandru pentru asta .... aa ca daca va uitati ca am atatea reclamatii iara vin la vorba aia le place numai lor sa fie admini da si incearca sa se manance intre ei adica ma da pe mine jos acuma dupaia urmeaza altul si altul si la sectiunea datile fock la admini o sa fie ce-a mai lunga si complexa amintiri de pe servar ma rog bine ca stii u alkoolic sa folosesti amx si adminul pacat ca nu intri si dimineatza cand nu este niciun admin si sunt singur u intri numai dupamiaza cand sunt mai multi ca sa nu faci toata treaba cum fac eu dimineatza e ata ete poate si urmatoarea reclamatie tot mie mi se v-a face ce sa le faci ata ete | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 15:42 | |
| ba baiete nu conteaza dak era alt admin cu alt nume sau un player obisnuit...dak cnva injura ii dai gag,,,eu stiu dak vezi ca iti spune o injuratura mai grava care se adreseaza la un admin,player eu stiu de familie,morti,etc ii dai kick,ban 10 min sa se linisteaca dar in nici un caz slap ca sa si moara...slap se da cand campeaza,cand tero sta in baza si nu pune bmb,etc
si faza cu treaba de admin aratzi iara cat esty de "bun" pt ca u ai fii in stare sa faci poze la tot serv si eu stiu porma sa te lauzi ca esti cel mai bun admin.si poze cand faci fa la cei care parii suspecti, nu ca zice alt player ca poate nici ala nu are treaba cu cs zice si el la misto ca sa se afle in treaba...un exemplu e xta_z toata lumea il face mereu codat si i sa facut la poze cu zecile lui baiatul ala acuma ce vrei sa ii fac: mereu poze de fiecare data cand zice cate un player...iara aratzi ca nu stii sa adminezi dar ce sa zici si u ca sa te scotzi si u dupa gafa facuta | |
|
| |
Ahriman Junior 2
Numarul mesajelor : 125 Data nasterii : 19/01/1993 Varsta : 31 Localizare : MerEU iN SpAtElE tAu... Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 15:59 | |
| ma adyta nu mai pune tu spagheti pe urechi:))era alkoolics tu shin'ca un tero in camera de arme!alkoolics ii spune lu ala sa easa un de tu ca un magar ii dai slap shi cade de pe bARa shi moare !plus gag lu alcolics fara motiv fiind admin! Tzukule asta frate e dus tare deam a doua oare da gag shi slap la admin fara motiv! prima oara lai iertat acum tot asta faci? pt cei care nu stiu numele meu pe plnsa era 112! | |
|
| |
adyta Junior
| |
| |
Ahriman Junior 2
Numarul mesajelor : 125 Data nasterii : 19/01/1993 Varsta : 31 Localizare : MerEU iN SpAtElE tAu... Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 17:10 | |
| ms adyta foarte amabil! unu la mina nu tiam zis nimik ca ce maninci sau ce virsta ai! doar am spus ce am vazut(shi poate treceam shi eu cu vederea dar tu ai deja o reclamatie pe tema asta cu gag aiurea!) shi bine am gresit shi eu nu zic insa dupaia intreba pe cei care au fost pe server..miam cerut scuze de citeva ori da nu ma apuc de amenintat ca tine! 2 la mina tu noua nuoa ne dai ca avem 15 dar eu tie nici 10 nuti dau copile! | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 18:25 | |
| asa e adyta dupa ce ca intra din joi in paste nici adminu nu stie sal foloseascA:D | |
|
| |
adyta Junior
| Subiect: Uite aici dovada !!! 3rd Noiembrie 2008, 19:47 | |
| Uite ce ai face lu precizion acuma cand eu va zic ca astea au pus pe daramat admini ca sa fie ei la putere tot voi ziceti ca mananc bureti
(ALL) aRv | alcooliks : precizion pana la urma noi suntem la putere acuma asa ca ciocu mic si joc de glezne (ALL) aRv | alcooliks : precizion pana la urma noi suntem la putere acuma asa ca ciocu mic si joc de glezne | |
|
| |
dEaGLe Junior 2
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: dEaGLe .. :D 3rd Noiembrie 2008, 20:13 | |
| Mha adyta nu te'am mai vazut pe srv ... de mOoooOOoooOOoooLta vreme.. Nush pT. ce ai admin .. Numa reclamatii faci FRATE | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 20:43 | |
| Alcolik daka chiar asha te crezi de tare cu adminu sisuferi cu SAY....poti zice PA admin.... Ori te cumintesti ori zici pa la admin u HOTARASTI.... Nu stiti cand intru cu alt nik pe serv si va fot la cea ce faceti App si am uitat sa zik precizion are adminu scos si nici nu il mai vedea !!! Pt greseli k multi admini si fff multi au fost eliminati mai faceti greseli k urmati si voi Si pe cale esti u alcolik fi atent cu adminu k vei zice pa !!! | |
|
| |
Ahriman Junior 2
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 20:49 | |
| | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 20:52 | |
| Da ma da stiu....si adytza a zis ce a zis si eu lam avertizat si pe alcoliks ce a fakut cu SAY !!!....
Si de adytza nush ce sa zik daka se mai aduna o reclamatie clara impotriva lu adytza zice pa admin.... | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 21:01 | |
| Mda...Adyta vb c-am vulgar aici "bai ahriman ti-a dat cu pensula pe la gura akoolic" Mdea...nici o jena !! | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 21:17 | |
| Tzuku asa e alcooliks sufera de say ca si xtz el daca vb ceva nu da pe say el e smecher omu -=amx_say=- si da msg pana floadeaza svr!!X(X( | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: plangere catre adyta 3rd Noiembrie 2008, 21:20 | |
| Il voi avertiza si pe xtaz si daka tot asha continua zice PA slot No problem incep sa scot la admine la greu pana ii las pe aia ce stie sa admineze calumea !!! FITI FARA GRIJI !!! | |
|
| |
alcooliks Membru 2
| Subiect: Re: plangere catre adyta 4th Noiembrie 2008, 05:45 | |
| eu nu cred ca sufar de admin in fine....nu o sa mai scriu cu amx_say ca porma zice lumea ca sufar...dar eu scriu cu amx_say din obisnuintza....nu o sa mai scriu decat cand cer pozele la vreun jucator | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: plangere catre adyta 4th Noiembrie 2008, 14:55 | |
| oke...Deci totul sa terminat
Topic Closed ? | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: plangere catre adyta 4th Noiembrie 2008, 21:35 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: plangere catre adyta | |
| |
|
| |
| plangere catre adyta | |
|