adyta Junior
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 01/10/2008
| Subiect: Saluty hai ca viu eu cu dovada ca sa va ajut si pe voi si pe tzhuku 9th Octombrie 2008, 08:53 | |
| Uite cum s-a intamplat :
stil a inceput dupa ce am schimbat harta sa zica ca nui place harta ca so schimbe admini si intr-una asta scria iam dat gag mi-am facut datoria si dupaia sa fii vazut ce liniste s-a facut pe harta de am ramas uimit deci asta e treaba adminului sa faca liniste sa faca in asa fel incat jokul sa fie curat si corect ... eu unu mi-am facut datoria sa nu mai bata admini la cap iam dat gag e acuma el s-a suparat pe faptul ca cica mi-am facut treaba ca admin ... "NUI ASA STIL" tiam spus eu nu incalc regulile servarului mereu dau la vot lumea alege deci nu aveti ce reclamatie sami faceti faza e urmatoare sunteti invidiosi aceste lucruri fac toti jucatori pe admini ca sai p[una la pamant si tzuku stiu ca are experientza de atat timp si stie exact ce fac jucatorii inpotriva adminilor ... Dar pe multe servare exista o regula "Nu bateti admini la cap ei au mereu dreptate si stiu ce trebuie sa faca " citez inca odata: nu aveti probe concrete deoarece nu am incalcat regulile si tzuku ma stie foarte bine miam facut treaba ca admin si nam incalcat nimica si daca vreti sa faceti rau unui admin se poate si improviza multumesc numai bine | |
|
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Saluty hai ca viu eu cu dovada ca sa va ajut si pe voi si pe tzhuku 9th Octombrie 2008, 12:21 | |
| asa e .. | |
|
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Saluty hai ca viu eu cu dovada ca sa va ajut si pe voi si pe tzhuku 9th Octombrie 2008, 13:20 | |
| | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Saluty hai ca viu eu cu dovada ca sa va ajut si pe voi si pe tzhuku 9th Octombrie 2008, 16:04 | |
| Mda ai dreptate adytza nu am ce zice in privinta asta pt un gag sa se faka reclamatie....Daka sa ii zici si u de acuma cand unu te streseaza cum a fakut stil ii zici k ii dai gag si daka tot insista sa faka ce face ii dai gag !!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Saluty hai ca viu eu cu dovada ca sa va ajut si pe voi si pe tzhuku | |
| |
|