| cerere admin [CounT]-[Aceptata] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
CounT Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 21 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 13:56 | |
| Dupa cum spuneai data trecuta, am revenit cu cererea , 4 ziel mai tarziu, desi mi sa parut aseara ca am mai depus una... nu stiu ce sa intamplat. Cred ca am rezolvat problema de comportament care aparuse pana acum si de cateva zile am (si mi-am) demonstrat ca pot sa fiu calm . Cred ca activitatea mea pe server nu se pune problema sa fie "discutata" , adica stau destul de mult online, si poate ca te va influenta si prezenta mea in top intr-un oarecare fel, Tzukule .
Nick: CounT
Timp: mai mult de o luna in orice caz
Fidelitate : Maxima
Experienta: sa zicem ca se numara anii...
Conditii pentru a putea avea admin:
1. Cel putin 1 luna jucata pe server. Conditie implinita.
2. Comportament civilizat. Conditie implinita.
3. Fidelitate fata de server. Maxima
4. Sa aduci jucatori noi pe server. Da... prieteni .
O zi buna tuturor. | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 14:05 | |
| contra , frate nush . dp km te`am vazut k injurai .. etc , te`oi kalma ptr maxim 2 sapt k dupa incepi iar :-j orikm CONTRA d la MINE! | |
|
| |
PiratulJackCelTeribil Membru 2
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 14:12 | |
| ... ENZOR ARE DREPTATE ... CONTRA | |
|
| |
CounT Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 21 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 15:53 | |
| Pai . Mi sa spus sa nu se mai repete si nu s-a mai repetat si voi doi votati contra pentru ca aveti o problema cu mine (sa numi spuneti ca am injurat de sambata incoace ca ar insemna sa mintiti) . Endzor ca asa tie tie firea, cum ziceam incerci sa bagi bata la roata tuturor si piratul jack probabil pt concurenta pt rank . Oricum endzor , nu stiu daca ai observat dar eu nu am comentat la cererea ta, desi asi fi avut si eu de zis. La fel si la tine pirate . O zi buna . Si oricum ... chestia ramane la latitudinea lui Tzuku . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 15:59 | |
| NU E VB DE RANK MAI K IN 1-2 SAPT SE DA RR LA TOP ASA K ... NU AI DREPTATE IN PRIVINTA CONCURARII PR RANK | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 16:05 | |
| frate p mn nu ma intreseaza eu ti`am dat CONTRA si CONTRA ramane k sa sti si nu ma intres parerea ta ..puteai sa comentezi la cererea mea nu`i nici o prbl..slabe sanse sa vad un om k tn ADMIN! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 18:14 | |
| Cerere Aceptata.....Vei fi marit cand vom vb pe mes....cand ma vezi buzz...
Si sper sa nu se mai repete k injuri....unu ce a avut slot nu dau nume a ramas fara slot k a injurat....si altu cu admin lam bagat la slot....nu te gandi k daka ai admin sau slot sau te intelegi cu mine nu esti scazut sau pa admin depinde de caz....sa inteles ??
Si app jack....rr la top nu se va da delok k sa sti....adika cine ajunge la 24000 se va res singur sa sti si u... | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 18:19 | |
| atunci imi cer scuze eu stiam de 10000 scuze count | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] 2nd Octombrie 2008, 18:20 | |
| Sa sti de 10.000 se da moderator la 10 mii | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin [CounT]-[Aceptata] | |
| |
|
| |
| cerere admin [CounT]-[Aceptata] | |
|