Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere admin [CounT]-[Respinsa]

In jos 
+2
cs
CounT
6 participan?i
AutorMesaj
CounT
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 25/08/2008

Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Empty
MesajSubiect: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime26th Septembrie 2008, 22:05

Salut . Joc de mai bine de o luna pe server si cred ca toate criteriile le implinesc.
Am facut pauza timp de 1 saptamana jumate chiar 2 din motive tehnice, dar am recuperat Smile
Doresc sa fiu admin din simplul motiv ca stau destul de mult timp pe server si nu totdeauna sunt admini online .

Tzukule, daca imi accepti cererea, ma transform in fanul tau nr 1 Smile
Sus In jos
CounT
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: si inca ceva :)   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 00:19

Ma uitam peste cereri si am vazut un reply de-al tau tzukule, spunand ca ai nevoie de admini care intra des.
Consider ca eu asi fi un admin de genu Smile
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 926
Data nasterii : 18/11/1991
Varsta : 32
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 07:16

lool ai de putzin timp slotu .. dak u vei fi marit voi face si eu ceree m sunt zi de zi p sv Wink
Sus In jos
CounT
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: oo   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 10:52

Aici gresesti domnule endzor am de peste 3 saptamani slotul . Si oricum nu se compara timpul petrecut de mine pe server cu cel petrecut de tine Smile Parerea mea Smile Si oricum tu nu faci decat sa incerci sa bagi bata la roata tuturor si pe forum si in timpul jocului asa ca tie nuti voi mai raspunde la mesaje .

O zi buna tuturor.
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 10:57

"domnule" CounT :-j scuza-ma k iti zic ..Smile dar am o groaza de martori kre zic si kre au vazut k vb cel mai urat dintre toti admini !! tu numai injuri p toata lumea .. aveam intru`n timp si ceva knd mai injurat de mortzi da orikum nu conteaza .. dp parerea mea tu nu meritzi Admin si nici makr slot !! si k sa sti eu joc de peste 2 luni pe aceSt sv >! dar numai Conteaza NIKURILE cu kre am jukt ! orikm nici nu tb sa itzi spun! nickul asta e recent ! doar TzuKu stie soarta mea =)) !! asa k bft mai departe si in curand knd vei injura voi posta p forum! Wink o zi buna!
Sus In jos
madalin
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 15/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 12:01

ba endzor mai taci..count joaca de mai mult timp pe servar de cat tine..oricum count de la mine ai pro ca te vad mai mereu pe servar
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 14:08

madalin a scris:
ba endzor mai taci..count joaca de mai mult timp pe servar de cat tine..oricum count de la mine ai pro ca te vad mai mereu pe servar
te rog frumos u joci de 2 saptamani .. da orikm nu sti tu istoria mea =)) si nu te mai face viteaz unde postez si io sa postezi si tu .. sau dupa orice cere aceptata sau respinsa postezi si u! numai posta aiurea k nare rost !! o zi buna !
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 14:09

si u nici nu sti sa`tzi pui semnatura te iei dp mine !! " respecta si vei fi respektat " sti doar k , copia nu are valoare Wink .
Sus In jos
CounT
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: asa.   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime27th Septembrie 2008, 18:24

desi am zis ca nuti raspund endzor, ma obligi sa o fac . madalin sia exprimat opinia, la fel cum tu tio exprimi pe a ta si sa stii ca postul lui nu este mai aiurea decat posturile tale . in legatura cu injuraturile... eu nu injur doar cand ajung la capatul nervilor, si tu ai talentul de a ma face sa ajung acolo. in rest mam calmat, si de ceva vreme, cum ziceam ma abtin dect sa iau gag/ban .

O zi buna .

P.S. Poti sa joci de 30 de luni pe server... nu team vazut nici1data in top .
Sus In jos
PiratulJackCelTeribil
Membru 2
Membru 2
PiratulJackCelTeribil

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 331
Data nasterii : 09/06/1993
Varsta : 31
Localizare : Pitesti
Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!!
Stare de spirit : Veselă normal !!!
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 07:48

CONTRA DE LA MINE nu are de 1 luna slotu ...
Sus In jos
::Owy::
Junior
Junior
::Owy::

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 08/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 08:54

nu mai faceti frate cereri aiurea......CounT ai slotu de max 7 zile....unde mai faci frate cerere??...mai ast si u 2-3 sapt si aunci poti sa faci ....CONTRA
Sus In jos
CounT
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: bade   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 11:44

Am de peste 3 sapt slotu. Am avut slotu si inainte sa se restarteze ranku .
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 12:49

nare neek .. si io am avut slot 1 luna si 2 sapt si acum mia dat iar din nou si nu am fqt cerere ptr admin !! si sunt zi de zi p sv si zi de zi p forum ! o Zi Buna!
Sus In jos
madalin
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 15/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 13:09

ba endzor mai taci ba din gura daca vrei sa stii joc de 4 luni pe servar deci taci din gura nu te mai da mare
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime28th Septembrie 2008, 16:41

Count iti inteleg situatia si ai mai avut si inainte slot....mai ast ceva timp.....pt k am auzit k le cam ai cu injuraturile pe serv.....si cea ce un admin nu are voie sa injure deci....cand nu vei mai injura atunci vei fi marit....

Revino peste cateva zile !!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere admin [CounT]-[Respinsa]   Cerere admin [CounT]-[Respinsa] Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin [CounT]-[Respinsa]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Marire [CounT]-[Respinsa]
» cerere admin [CounT]-[Aceptata]
» Cerere admin [hNk- ;x byN]-[Respinsa]
» Cerere Admin [aiR]-[Respinsa]
» Cerere Admin [GxG]-[Respinsa]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum