ImPulS Junior
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Plangere admin 1st Septembrie 2008, 21:33 | |
| Am si yo o plangere si una cred destul de serioasa deci azi 01.09.08 cand jucam pe srv au fost cativa codati si a fost adminul talent onleni si nu a facut nimic dar schimba hartile da rr si slay cand cnv ii spune sa mai faca si altceva si nu mint Tzuku cand ai intra iai facut poze lu -Bau si Bau- acestia erau codatii si talent nu a facut nimic sincer si u dupa ce ai facut leai dat si ban permanent nu stiu dece mai are talent admin daca nu face numai jigneste jucatorii ii da slay si kick cand ii reproseaza cv !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 pls luati masuri | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Plangere admin 2nd Septembrie 2008, 10:28 | |
| Man.....Daka chiar facea asha dc nu pui si u niste dovezi.....
Ori cum cred k va fi scazut la slot.....Pt k erau aia 2 codati pe serv si el nu facea nimik...
In ori ce caz MS... | |
|
talent Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 63 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Plangere admin 3rd Septembrie 2008, 18:02 | |
| vad ca toti aveti ceva cu mine....pt ca nu puteti sa comentati la mine pe server....hai sati spun impuls ca mananci c...,,,... ...nu am comanda de restart.....asa ca moocles te rog.... | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Plangere admin 3rd Septembrie 2008, 20:58 | |
| Talent toate sau rez gata termina.... Hai topic Closed !! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plangere admin | |
| |
|