| Plangere Admin ! [ Ma3@ ] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Squad#LighT Junior
Numarul mesajelor : 26 Data nasterii : 25/01/1992 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : Counter-Strike,FoTbal Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 09:52 | |
| 1.Nikul : Ma3@ 2.Motivul plangeri : Are waLL 3.O dovada clara (demo/print) : Am aici un demo .. sa vedeti cum trage prin pereti ca eram 1 vs 1 pe Armani.ehlo.ro , si daca ma bagam spectator nu aveam cum sa-l prin ca are cod dar se vede clar in demo Aici demo-ul : http://fisierulmeu.ro/40P6KBBPXNOH/ma3-dem.html Orice user si-ar da seama ca asta e cod ! | |
|
| |
moyse17 Junior 2
Numarul mesajelor : 266 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : Vestem , SIBIU Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 13:02 | |
| are dal necuratului ) ma luat shhi pe mn prin zid pe de_inferno de mam saturat..... | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
Numarul mesajelor : 139 Data de inscriere : 10/02/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 13:14 | |
| Moyse taci cami bag toata pln *** de codat ca ai inebunit serv cu codele tale taramias coaiele pe coliva mati din bonboana in bonboana! | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 13:23 | |
| Si apropo domnu squad#linht sau cum *** iti zice aveam cod pt ca aveai si tu wall si ti-am zis sal scoti ca te fac sa iesi dupa serv ca mam saturat de voi pusti sustrati si corditi in bulan care ati scapat la la puscarie cu rozeta sparta intrati si jucati cu coduri.Toata lumea stie ca am terminat pe 2 cu 20.000 de mi de frage si nu am avut cod si ca nu joc cu cod dar voi ma faceti sa joc *** larga ce esti!Tzucu si de acuma sa intri ziua frate sa vezi ca nu poti un frag sa faci si sa te joci si tu ca te dispera aia;) | |
|
| |
moyse17 Junior 2
Numarul mesajelor : 266 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : Vestem , SIBIU Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 13:53 | |
| - Ma3@ a scris:
- Moyse taci cami bag toata pln *** de codat ca ai inebunit serv cu codele tale taramias coaiele pe coliva mati din bonboana in bonboana!
ba mancamiai *** date-n slobozi matii ....ca io jukam cu un nick LunnnI shi eram pe inferno mah handicaptule shi ma luai prin zidluai date draq ca maram uh joci ca joak altii......... taci draq de codat .... Copil facut din laba mai intai plezndit de perete apoi luat cu siringa shi bagat in piz da aia a lu avca de ***.... date draq de copil faqut pentru alocatie shi ba *** darar dumnezau sa o vad pe *** ca berea....daca sti ce inseamna daca nus ti taci shi sugi *** de gay imputzit.... ba mancamiai *** ......ce teai ajuns ........fgm de orfan coclit....shi ba fraiere cand aveai admin ma uitam pe tine cu wall shi cam puneai tzinta prin perete direct pe ei da huj ca nu trageai...ori ii ocoleai shi le iesai in cale ori mergeai dupa ei..... taci ba draq ca cica nu ai fost codat..........mergi mah shi taie o ceapa.... pisamas pe sicriu mati... | |
|
| |
Squad#LighT Junior
Numarul mesajelor : 26 Data nasterii : 25/01/1992 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : Counter-Strike,FoTbal Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 15:32 | |
| Domnule Ma3@ !! Ai dovada ca eu " Squad#LighT " am jucat cu cod ? Nu ai nicio dovada !! si uite ca eu am dovada cu tine, asa ca taci din gura codatule ! Si pun pariu ca rank-uL ala din Top15 e facut de COD nu de tine ... [ dau la pariu pe ce vrei tu ] Eu nu stiu ce mai ai de comentat , se vede clar ca ai cod .. eu as tacea din gura pe bune Asta e accepta ca vei primi "Banned Permanently" si gata , gasesteti un server de codati nu Armani.ehlo.ro !! Si sper ca vei primi Bann si pe forum pentru ca ai un limbaj vulgar ! Si nu mai inteleg un lucru , toti zic ca ai COD numai tu iti iei apararea Cum vine asta "Domnule Ma3@ " cel [CURAT] =)) accepta realiTatea ! | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 16:00 | |
| Sami sugi *** na1ker cu *** ai *** care se dute pe o varza adika o varza sunteti toti pisamas pe tine..... Iar tu numai vb ca am dovada ca nu am doavada pt ca eu nu am stiu ca imi faci demo ca altfel iti facem si eu ma caine murat | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 16:03 | |
| Si inca ceva na1ker te-am prostit atunci cand ti-a facut bogzy poze si mi leai dat le am in calc tu jucai cu wall pe mine in afara de tzucu skol si respect si gaby nu ma face nimeni dupa armani batem pariu cand vrei tu......cand eu ma jucam cs tu o lingeai pe *** la matzu gros paros mik si limbist | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 4th Iunie 2009, 17:03 | |
| 1. nu mai fa dublu posta ca ex edit
2. ai cod .te ajuta tzuku sa iei ban . | |
|
| |
Squad#LighT Junior
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 5th Iunie 2009, 08:04 | |
| Bai Ma3@ se vede dupa cum vorbesti ca esti un pusti de 12,13 ani !! Te rog sa vorbesti frumos ! [ si gresit , te face tot serverul la CS ] . Tot timpul tu ai jucat cu waLL Si uite ca cineva ti-a venit de hac , te-am avertizat Ma3@ . Oriqum o sa iei Bann si gata | |
|
| |
bogzy Membru 2
Numarul mesajelor : 336 Data nasterii : 07/04/1986 Varsta : 38 Localizare : ploiesti Joburi/Distractii : student Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 5th Iunie 2009, 20:18 | |
| daca tot vrei sa i se dea bann mai bine pui si ip ca sa i se dea | |
|
| |
Ma3@ Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 5th Iunie 2009, 21:59 | |
| Pa ce baza sa mi se dea bogzy ca iei au jucat cu wall si iam zis sa lase wallu si porma mi-au facut eu nu mi-am dat seama sa le fac....Stie tot serv ca nu joc cu wall am jucat pt ca juca si iei cand nui admin serv asta este cel mai mare serv de codati toti care jucau apropae toti joaca cu cod....daca tzucu vrea sami dea ban poate sa nu o mai faca ca numai intru pe serv dar tzucu stie ca nu joc cu cod....am jucat pt ca jucau si aia si imi dadeau maxim asa ca.....faceti ce vrei:| | |
|
| |
moyse17 Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 5th Iunie 2009, 23:08 | |
| ba ma3@ sa imi sugi pu la de *** !!! ca nu stiu care va dat mai atre tzea..........esti un fraier de 2 bani...nu meriti nici un cacat de caine sa dau pt tine wa ***./........ cel putzin io nu sunt OBSEDAT ca tine de cs......mergi ma sa ma pis pe sicriu ma.ti !!!!!!! bagamia.s pu.la in oala cu sarmale a lu ma.ta ba fraiere daca era tzuku destept.....sau un alt admin sa fie destept shi sa isi dea seama ca naiker=godzila .......da nah suntetzi un serv DE RATONI dava-n sloboz !!! shi mai e unu caruia iii zic GG 9ia dat tzeapa la tzuku de sa saturat.....PeRiCoL=GoOdMaN=DaRkMeN da nah orbu de tzuku ce pi/zda mas.i sa vada....care pl.m alt admin sa isi dea seama......
asa ca VA DAU MU.IE DIN PICIOARA !!!!
ba doar lui bogzi [pot sa ii zic GG ca ma prins .... uh orfanu nu faci diferenta intre sa joci ca obsedatul cs shi sa joci cu cod....... esti un Orfan !! C\Shi ce zice *** mai intreaba de mine ??? mai vrea *** ???
BA sa vi sa imi dai aia 100 lei ca ce draq nu iti dau sa-mi su.gi *** pe de gratis......
HAI PA RATONULE !! | |
|
| |
Squad#LighT Junior
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 6th Iunie 2009, 11:24 | |
| Bai Ma3@ !? Tu esti codat , ai recuoscut cu gura ta ce mai vrei ?? cine mai are incredere in tine ? Du-te si joaca pe alte servere lasal pe `asta .. ca aici cine a jucat cu cod se stie ca nu are viata multa pe server Asa ca te rog frumos sa intelegi ! [ ai jucat cu cod] 1. Cine joaca cu cod, primeste "Banned Permanenty" indiferent de ce ai vrut sa faci ! 2. Paraseste serverul ! 3. La ce te mai zbati daca ai Ip rotabil ? | |
|
| |
moyse17 Junior 2
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 9th Iunie 2009, 18:02 | |
| deci ba la handicapatul asta ii dati ban sau nu ???? | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 9th Iunie 2009, 19:34 | |
| bha dak el injura trebuie sa injurati si voi?????????????k nu inteleg.orikum ati merita toti 3 un warn sau ban p forum....nu am vazut in viata mea asa injuraturi p forum....dupa aia: ---ma3@ dak ti se parea k sunt codati p serv....dc nu teai pus spec si incepeai cu demo....ai vreao dovada cum k ei ar fi codati????dinpotriva au ei cu tn codat...la faza asta tu primesti ban nu ei ---am un demo cu tine.....mi la dat tinu(puteam sa il iau si d aici) si....neneie c cod folosesti?=)))))) ---app ala kre a pus demo(cik ar fi na1ker) trebuie pus si un ip . acum nush c sa zic...tzuku ia toate decizia cand intra p aici insa pana atunci....imi pare rau ma3@ dak t vad p serv ai ban ((((((((.si orikum o sa ai...explicai treaba lu tzuku,poate t lasa dar nu cred. ---nu k am cv cu tn dar...asa a patit si na1ker dak mai sti | |
|
| |
c3-Aset_unita Junior
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 9th Iunie 2009, 20:04 | |
| vendeta dami idul tau sa vb ceva serios | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] 9th Iunie 2009, 21:55 | |
| vali_zizu luati toti kre va trebuie sa nu il mai cereti,,,,si spuneti cine sunteti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plangere Admin ! [ Ma3@ ] | |
| |
|
| |
| Plangere Admin ! [ Ma3@ ] | |
|