| uitati-va din nou peste pluginul de ss | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ngd Junior
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 18:10 | |
| Pe data de 30.08 am luat ban fiindca nu am AVUT pozele facute de nu mai stiu cine.. cred ca tzuk sau nu mai stiu cine era care mi-a facut pozele... mi-a scris pe ecran ca mi-a facut poze, nici o problema, dar in folderul cstrike nu aveam decat niste halflife00x.tga fara cele de pe de_train pe care au fost facut screenshoturile
nu ma prea doare CA am luat ban, mi se pare corect, si eu as fi facut la fel. doar ca as dori sa va mai uitati peste pluginul care face pozele, fiindca am avut si eu probleme de genul acesta, in care ori nu aparea scris ca au fost facut poze, ori nu apareau pozele in folder. nu vreau unban neaparat, fiindca mai sunt si alte servere, dar vreau sa va uitati si sa vedeti daca cumva nu va merge pluginul calumea... poate lumea care s-a mai uitat la cum jucam a vazut (nick noGooD) ca nu folosesc hackuri, dar imi placea sv-ul vostru. bafta | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 18:39 | |
| Oke man...Poate fi o prob....
Dami ip sa iti scot banu
Pt k urm tura cand ti se va mai face ss ar fi imposibil sa nu le mai ai....
Hai bft | |
|
| |
ngd Junior
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 19:09 | |
| mersi pt intelegere nu cred ca e nevoie sa scoti banul, 200 de minute trec ele, nu te mai deranja, era vorba de Taofik, nu tzuku, dupa cum am scris mai inainte, scuze pentru confuzie | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 19:12 | |
| In ori ce caz taofik ala nu poate da ban....Si de unde sti k ti sa dat pe 200 de min Poate ti sa dat permanent.... Mai bn lasami ip sa til scot | |
|
| |
ngd Junior
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 19:18 | |
| mama ce rapid am primit raspuns poate m-am exprimat gresit. taofik mi-a facut poze (din cate am vazut) si mi-a dat add la mess. lui ar fi trebuit sa ii trimit pozele. banul l-am luat de la altcineva. a si scris pe forum, dar pe moment imi scapa numele. imi pare rau, ip-ul nu pot sa ti-l dau pe forum din motive (poate prea paranoice) de securitate. nu vreau sa primesc atacuri pe el. mersi inca o data. LE: am reusit sa intru pe sv, mersi si scuze de deranj. | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 30th August 2008, 20:16 | |
| Mda oke....daka u zici.... | |
|
| |
ngd Junior
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 2nd Septembrie 2008, 19:24 | |
| mai.. ca sa vezi nu stiu ce s-a intamplat si cum... si inca nu imi explic ca din greseala am gasit un folder in directorul hl numit cstrike_lv unde am gasit, pe langa pozele pe care mi le-ati facut si alte chestii cum sunt alte configuri, director cu 'maps', logos, models (iarasi nu imi explic de unde vin astea) in fine poate nu este foarte interesant.. dar daca mai vreti pozele... le gasiti aici: 1. de_train0000.png - 1.14MB2. de_train0001.png - 1.04MB3. de_train0002.png - 0.38MBpoate se incarca mai greu, rezolutia pozelor e mare .. by the way daca are careva idee cum se formeaza directorul ala, sa imi zica si mie.. | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss 2nd Septembrie 2008, 19:29 | |
| Mda....Oke man... Dar vezi k nu merge linku....cu poze.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: uitati-va din nou peste pluginul de ss | |
| |
|
| |
| uitati-va din nou peste pluginul de ss | |
|