| RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SpaWn^ZoR Junior
Numarul mesajelor : 7 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : MULTEEEE Stare de spirit : VESELA :))) Data de inscriere : 22/01/2010
| Subiect: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 12th Februarie 2010, 20:07 | |
| Am si eu o plangere impotriva lui M1sToO MOTIV: ma injura fara motiv eram singur ramsa si incercam o chiestie noua si el ma injura DOVADA:Counter-Terrorist) m1sToO : stiu mah boule daca vezi ce esti singur dc mm nu te omori | |
|
| |
Takee Junior
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 12th Februarie 2010, 21:47 | |
| - SpaWn^ZoR a scris:
- Am si eu o plangere impotriva lui M1sToO
MOTIV: ma injura fara motiv eram singur ramsa si incercam o chiestie noua si el ma injura DOVADA:Counter-Terrorist) m1sToO : stiu mah boule daca vezi ce esti singur dc mm nu te omori asta punteam face si eu knd eram pe clasa a 3 a unde e printu???? asta nu prea e o dovada palpabila. | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 12th Februarie 2010, 22:30 | |
| Da nu ii dovada cine stie....dar am un preten ce mio confirmat k misto injura la greu...adika vreau sa zik k o intrat cu alt nume si lo vazut ...sa verifice...ce fak admini....deci la urm abatere zboara de la admin daka nu se abtine ! | |
|
| |
SpaWn^ZoR Junior
Numarul mesajelor : 7 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : MULTEEEE Stare de spirit : VESELA :))) Data de inscriere : 22/01/2010
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 12th Februarie 2010, 23:06 | |
| ms TzuKu ca iei masuri si cred ca o sa mia injure la sigur :X | |
|
| |
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 13th Februarie 2010, 00:42 | |
| Bah spawn in primu rand esti un... de copil adu o dovada frate cva sa vad si io.... si tzukule nush ce prieteni ai dar poate is lingai si vor sa se dea bine pe langa tine sa ia si iei un admin ce dracu ca asa face toata lumea .... infine crezi ce vrei !!! SI CAND O SA PIERD ADMINU PE ARMANI MA VOI LASA DE CS !!!!! VOI MAI FI ACTIV DOAR PE FORUM !!! La nervi oricine injura .. dupa care se descarca ... si nu cred ca vreun admin de pe srv asta nu a injurat VREODATA !!!! hai r3 | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 13th Februarie 2010, 09:08 | |
| Tzukule scuze k ma bag dar trb. sa zik ceva orice om cedeaza la nervi mai ales k ramani 1 vs 1 tero trb. sa caute bmb ct sa stea la X akuma nush dka vrei sa ne crezi dar cred k cineva de pe server nu dau nume k nu sunt singur are ceva cu tinu ! Crede'ma k tinu ar admina linistit dka nu s'ar baga astia si dka era sa il injure poate din respect isi dadea singur gag si eu recunosk mai injuram si rugam admini sa imi dea gag akuma tzukule e decizia ta ! | |
|
| |
Day`s GreeN# Membru 3
Numarul mesajelor : 606 Data nasterii : 11/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bistrita Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs . Stare de spirit : Happ` Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 13th Februarie 2010, 12:19 | |
| | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO 13th Februarie 2010, 13:06 | |
| Tinule acel admin nu ii un lingau ))...ii un preten de al meu ....daka ai sti de cine e vb te-ai prinde ....u find un admin trebe sa fi exemplu...inteleg k si io mai injur...si incearca sa te abti de la injuraturi ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO | |
| |
|
| |
| RECLAMATIE IMPOTRIVA LUI MISTOO | |
|