| PLanGere Impotriva Lui Alexus | |
|
+5fashtw07 -|sT|- ^EddWard^ Freezy_Style alexusss ProGaming 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
ProGaming Junior
Numarul mesajelor : 18 Data de inscriere : 01/01/2009
| Subiect: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 12:59 | |
| 1.Alexus 2.Deci era westwood eu cu teqniques asta ma certam ca a intrta si ma facut codat si eu ramdem de el ca are alta poze la avataru dupa forum etc, DUpaia Se baga alexus in seam a si zice :GURA" eu dupaia iam spus ca de ce se bag aintre noi nu nueam injurat nor ne "CERTAM" si iam spus ca dca nu ii convine ca sa iasa si sa intre dupa ce terminam noi ca e svr public ( nu e nici o jignire injuratura ce) In cel mai rau caz putea sa imi dea GaG Dar omu nu KicK X( si tot el sare cu gura mare "ca ce asa vb cu mn" de parca al fi regele fratei \ DECI NU AM COMIS CEVA ILEGAL CITESTE REGULAMENTUL SERVARULUI SI ZI MIE CE AM FACUT AKOLO DA:| Era o VB nu aveai dreptu sa ne spui sa tacem chiar daca ejti admin pt ca nu faceam ceva care nu e permis de regulamentul svr deci ROG SA SE IA MASURI CU ADMIN Sa i Se ia adminul O zi 2 3. | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:07 | |
| salut deci eu nu iti dadeam kick degeaba ...uite pt ce ai luat kick | |
|
| |
Freezy_Style Junior 2
Numarul mesajelor : 64 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : RomanIa* Joburi/Distractii : Counter-Strike* Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:09 | |
| da , Alexus suferintza de admin , sa se dea prea mare k are moderator si e prea sus Sa gandit!!! Dc sai dau io kick , sunt prea smeker sai dau gag !! Alexus suferi aiurea puteai sa`i dai gag nu kick !! Dak nu sti regulile pa`pa Copile !! Nu Degeaba ai 14 ani !! Acu iese la Fata Adevarata varsta , si suferinta de admin !! Atat am avut de spus !! | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:15 | |
| - Freezy_Style a scris:
- da , Alexus suferintza de admin , sa se dea prea mare k are moderator si e prea sus Sa gandit!!!
Dc sai dau io kick , sunt prea smeker sai dau gag !!
Alexus suferi aiurea puteai sa`i dai gag nu kick !! Dak nu sti regulile pa`pa Copile !!
Nu Degeaba ai 14 ani !! Acu iese la Fata Adevarata varsta , si suferinta de admin !! Atat am avut de spus !! nu cred ca a fost suferinta deloc vis-A-vis de ani nu mai comentz ca se ajunge la ceaarta si nu e bine am uitat sa mai fac un snapshot la ce mai zisese inaintetot jignire dar se rezolva..ca am vb cu respect si inca nu a iesit din cs | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:28 | |
| Da ma dar ce vezi tu in reblica aia fro jignire injuratura ceva? aratmai mie in regulament ce nu e permis din ce am zis eu si dupaia vb:) ok? | |
|
| |
alexusss Membru
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:30 | |
| prin " nu-ti convine iesi de pe sv si intrii cand terminam noi ....cam da | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:32 | |
| Ba eo vorbeam cu ala si te bagi tu rpd GURA GuRa Gura de parca am fi facut nustu ce vb doar si ala e adevarau | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 13:38 | |
| aha si uitete aici in caz de nu sti ReGulametnu nici daca te jignem nu trebuia sai imi dai kick:) Procedura Kick si Ban pentru injuraturi. Llame de vreo 2 3 ori. Nu se potoleste atentionare Kick. Nu se potoleste de 2 ori kick. Nu se potoleste atentionare ban 30min. Nu se potoleste ban 30 de minute. Revine si continua pe acelasi ton, atentionare si ban 60min. Revine si continua pe acelasi ton.... inseamna ca este prea prost... BAN PERMANENT. Tu ai trecut peste lama/Gag si nici nu team injurat /jignit:) asa ca:) | |
|
| |
alexusss Membru
| |
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:07 | |
| JiGniri ca am zis ca suferi ? ca am zis sa iimi arati ce am facut de miai dat kick jiigniri )=))) )=))) Prea belea JINGNIRI AUZI LA EL:))+)) | |
|
| |
-|sT|- ^EddWard^ Junior 2
Numarul mesajelor : 175 Data nasterii : 17/08/1991 Varsta : 33 Localizare : Madrid Joburi/Distractii : FoTbaL RulZz Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 13/11/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:08 | |
| ce plagere aiurea !! gg alexus !!! | |
|
| |
alexusss Membru
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:11 | |
| ma si Alea dar ti-am zis MAI sus... nu-ti convine iesi de pe sv si intrii cand terminam noi asta am considerat-o jignirea cea mai ce... si faceai destul de mare scandal pe sv mda ms edd..eu am vrut sa ii arat ca am dreptate si am toate dovezile...ai vazut in screensoturile alea ca i-am si zis sa faca plangerea nu m-am ferit... | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:14 | |
| MA si screenshoturile alea sunt dupa cfe miai dat kick eu am treaba cu kick-ul !!!! dc miai datX( | |
|
| |
fashtw07 Junior 2
Numarul mesajelor : 129 Data de inscriere : 23/10/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:19 | |
| catea postari aici dhoamne va taie tzuku ))))))))))) )))))))) terminatzi draq si vb mai frumos ba rvz .... cand primitzi kick nu primitzi degeaba | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:20 | |
| am vb frumos fashuletZ:X Nu am injurat | |
|
| |
TzuKa Moderator
Numarul mesajelor : 674 Data nasterii : 09/01/1990 Varsta : 34 Localizare : Orasul Alb Violet Joburi/Distractii : Eleva Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:23 | |
| Dak imi aduc aminte erati aman2 in conf facuta cu adminii....Spike sau r[v]z....si eu as fii procedat la fel...adutzi aminte knd am zis sa nu va mai certati pe serv...nu doar admini intre ei ci si playeri...
Alexus trebuia sa le dai mai intai gag vreo 5min,iar dak continuau si dupa ce le-ai scosc gagu at trebuia sa le dai kick la aman2.,...Te rog de aqm asa sa procedezi....
Sper k ai inteles r[v]z k plangerea ii facuta aiurea....mi se pare corect k ti-a dat kick din moment ce ti-a zis sa incetezi si u nu ai incetat... | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:26 | |
| deci Tzuka nu cred ca ai inteles eu eram pe svr totu bn a intrat Tecniques face a e codat de rvz si dupaia eu am zis ca are 14 ani etc vb noi pe aKolo nu neam injurat nu am facut nimik DUPAIA FACE ALESUS GURA si eu iam zis cum ein poze mai sus cu dac anu ii convine etc.. si mam trezit c kick:) nu am facut nimik ce nu e permis in regulament
Si app ce conferinta ...eu nu am fost in nici o conferita:| | |
|
| |
alexusss Membru
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:28 | |
| ok tzuka am inteles....explica-i si lui ca nu am gresit atat de tare..dar irita toti playerii de pe sv | |
|
| |
TzuKa Moderator
Numarul mesajelor : 674 Data nasterii : 09/01/1990 Varsta : 34 Localizare : Orasul Alb Violet Joburi/Distractii : Eleva Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:34 | |
| Din cate imi aduc eu aminte,erai.Dak u zici k nu erai at nush...asa o fi...Deci dak o pers te face codat,mai bn rogi un admin sa ia masuri,decat sa va certati pe serv.Iar dak nici un admin nu ia masuri at potzi depune cerere!
Admini kre sunt pe serv,si obs k un player l-a facut pe alt player codat,sau l-a injurat,sunt rugatzi sa il atentzioneze pe acel player prima oara verbal,dak nu se potoleste gag 3min,iar dak continua sa acuze playerii,v-a fi sanctionat prin kick s.a.m.d!
Sper k ati inteles.... Acum nu dau vina nici pe tn r[v]z nici pe alexus...SI sper sa nu se mai repete.... | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:40 | |
| oK akuma zik sa dai topic closed si alexus sa ne impacam:) a si dc zici rVz sau Spike? | |
|
| |
TzuKa Moderator
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:44 | |
| - r[V]z a scris:
- oK akuma zik sa dai topic closed si alexus sa ne impacam:) a si dc zici rVz sau Spike?
Pai nu erai Spike[zOr]????....sau incurc eu persoanele??? Asa ms r[v]z..k ai inteles si vrei sa faci pace cu alexus... | |
|
| |
ProGaming Junior
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:50 | |
| nu sunt Spike[z0r] sau Spike.... EU SNT r[V]z:) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:51 | |
| deci cred ca se poate da topic closed ? | |
|
| |
Purice Junior 2
Numarul mesajelor : 223 Data nasterii : 11/03/1994 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : PC Stare de spirit : Vesela Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:52 | |
| Nustiu , eu ce am vazut pe server , Alexus nu sufera de admin . Sa vedem ce spune si TzuKu . | |
|
| |
TzuKa Moderator
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus 4th Ianuarie 2009, 14:52 | |
| ahamz...am inteles Respect ti-am zis intr-un subiect cv..cautal si citeste....si i-a aminte.... Hai Topic Closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PLanGere Impotriva Lui Alexus | |
| |
|
| |
| PLanGere Impotriva Lui Alexus | |
|