| Serveru Armani se va Inchide ! | |
|
+13goodlike v_v3nd3ta c3-inspector doduku TzuKu zentySS batausk Armani | KING m1sToO real whtewolf MIRA Armani | Sharke^ ResPecT 17 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 27th Noiembrie 2009, 17:42 | |
| aja dodukule ) . buna idee (dar cine crezi cai prost sa puna bani )) ) alti zic ce prosti is aia pun bani si io intru si joc cand vreau cum vreau si codat !!!! deci majoritatea nu sunt interesanti de srv numai sa poata juka . | |
|
| |
doduku Junior
Numarul mesajelor : 33 Data nasterii : 02/08/1994 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : C.s , Bautura , tigary , fotbal Stare de spirit : Plictisit Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 27th Noiembrie 2009, 20:00 | |
| Mda...TiNu|3 intrun fel asa e,, dar daca ne dorim sa se redeschida Armani trebuie s-a STRINGEM bani aia ! Greu nu E dar.. nu mai sa ne implicam cu totyy!! Oricum sa vazut cn a iubit Armani !!! | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| |
| |
c3-inspector Membru 2
Numarul mesajelor : 414 Data nasterii : 22/08/1990 Varsta : 34 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : "Dansez pentru Tine" Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 28th Noiembrie 2009, 20:28 | |
| o sa intervina cand isi aminteste d forum k se mai scrie p el:)) | |
|
| |
doduku Junior
Numarul mesajelor : 33 Data nasterii : 02/08/1994 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : C.s , Bautura , tigary , fotbal Stare de spirit : Plictisit Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 29th Noiembrie 2009, 18:59 | |
| Ai dreptate Mira ... daca Tzuku nu intra sa zica ceva pe forum !!!!!! | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 2nd Decembrie 2009, 23:35 | |
| pai nu intra ...hai boss zi ceva ..........dorinte .... | |
|
| |
doduku Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 5th Decembrie 2009, 12:51 | |
| Mda.. Pacat de servar ca erea unul dintre cel mai bun >> si e pacat sa nu se redeschida!!! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 5th Decembrie 2009, 12:53 | |
| Salut fratilor mi`a fost dor de voi imi pare rau k nu am mai dat nici`un semn de viata ... am fost ocupat deci pana la urma ce se va intampla cu srv. ? shy eu sunt dispus sa donez inka pana la urma este decizia lu tzuku , tzukule asteptam 1 raspuns de la u noi "unii dintre noi" suntem dispusi sa dam ban ptr. a redeschide srv. ! Astept alte raspunsuri ! Bafta ! Mp pe mess daka e cv. ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 6th Decembrie 2009, 00:10 | |
| vai vai vai =)))))))))) hai k m-ati facut curios si imi e dor si mie d serv scz dak nu prea am dat semne...dar pe data d 13 ianuarie la ora 09:00 am procesul )))))))) si sper sa skp...sunt sanse 50% sa skp dak ma acceptati iar din nou =))) sunt dispus sa platesc...chiar fifty fifty cu tzuku...dak mai vrea bineinteles imi e dor bhaaaaaa d serv si d voi app m-am lasat d cs :P si vreau sa ma bag iar tzukule suna-ma odata dak mai ai nr meu...dak nu 0769640566 si vb sall la toti cu stima v_v3nd3ta | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 6th Decembrie 2009, 09:55 | |
| Salut vendeta frate ! bafta la proces ! hai tzukule da un semn de viata ! | |
|
| |
goodlike Junior
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 19/08/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 6th Decembrie 2009, 11:13 | |
| Salut vendeto si bafta la proces. Sper sa scapi.
Salut lumeeee.
Si io vreau ca serverul sa se redeschida ca e naspa fara armani si fara toata lumea pe care o cunosc si care ma cunoaste.
Si ocazia asta imi cer si scuze pentru tot ce am facut si pentru tot ceea ce s-a intamplat in jurul meu. Poate unii dintre voi nu stiti cine sunt dar banuiti; si ca sa inlatur orice urma de indoiala o sa va spun ca sunt Bogzy si ca nu am putut sa ma las de Armani.ehlo.ro si de aceea mi-am facut si alt nik si alt id si etc. Doar pentru a putea juca din nou pe server si a putea face topicuri pe forum.
Inca o data imi cer scuze mai ales lu Tzuku si sper sa jucam din nou cs impreuna.
BFT ALLZ. | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 6th Decembrie 2009, 13:17 | |
| io nu mai am niciun nr de telefon d al lui....k mi s-a furat vreo 4 telefoane =))) fura hot de la hot )))) am doar 2 numere d telefoane ...k sunam io da na...asta e ms pt incurajari baietii :X:X:X orikum pana atunci vreau sa le fac pe toate am inceput de pe acuma...conduc..beau...ma ***...fumez tot si nu regret nimik pana atunci am sa fac absolut tot c se poate face am lasat si scoala si permis si tot pot sa skp dak fug in anglia..am bilet dar iata k nu ma lasa "nevasta"...asa k fie ce o fi sall si ms pt sprijin | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 6th Decembrie 2009, 17:44 | |
| Sal bogzy ! vendeta viata ta faci ce vrei dar eu iti zik sa ramai in romania nikaieri nu e mai bine dkt. aks. mrg traba ta viatza ta am eu nr. lu tzuku dar nu pot sa il las aici p forum k cine stie cine intra shy dupa ...... deci cine vrea nr. sa il sune eu nu am credit nici minute nmka. mp pe mess shy il luati ! hai salut ai grija vendeta ce faci p`akolo . | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 7th Decembrie 2009, 02:04 | |
| buna vendeto si lui sharke si lui bogzy ca n am avut divergente cu niciunul ....bine ati revenit ...dupa cum am zis mai sus suntem dispusi cam mai toti care am scris aici sa punem mana de la mana sa se redeschida serverul si din punctul meu de vedere ar fi ok ....acum totul tine numai de tzuku daca mai vrea el .... si vendeto ai grija si bafta ... pentru cei care mai scriu pe forum mai vorbim ....tinem legatura pana la momentul deschiderii serverului... | |
|
| |
doduku Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 7th Decembrie 2009, 18:12 | |
| Sa|| mira > shark > si lui vendeta .. ai grija ce faci cu viatra tha si bafta la proces !! >>> AsTePt cu nerabdare deschiderea servarului si un raspuns La toate intrebarile noastre de La TuKu!!! SCZ PT DUBLU POS NU STYU CE AM VRUT SA FAC X((((X(((((X(((((X(((((((((((((
Ultima editare efectuata de catre doduku in 7th Decembrie 2009, 18:15, editata de 1 ori | |
|
| |
doduku Junior
| |
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Decembrie 2009, 09:50 | |
| Sal mira deci pana la urma cum facem k vrea sa jok iar pe armani :X:X:X noi suntem dispusi sa dam bani k sa se redeschida srv. doar eu cred k mai am o prob. daka e sa se red. srv nush daka o sa pot sa intru ptr. k eu am steam de 4-5 luni shy nu am valve dkt steam dar fi mai bine daka ar fi srv steam oN/oFF parerea mea .... jok mai bine de pe steam dar cel mai bine sa vb. cu tzuku shy sa vedem daka vrea ! | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 10th Decembrie 2009, 11:19 | |
| baiety care vrea nr de tel al lui tzuku sa imi dea un buzz pe mess ca il voi da
id: floricek2006 | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 11th Decembrie 2009, 16:42 | |
| nu esti pe mess ! mda .... :-j in fine azi e ziua lu day`s )) | |
|
| |
lukabunika Junior
Numarul mesajelor : 26 Data nasterii : 03/06/1981 Varsta : 43 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : counter strike-armani only!! Stare de spirit : beah... Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 12th Decembrie 2009, 16:35 | |
| Respectele mele tuturor monstrilor sacri ai acestui server( tzuku ,mira ,vendetta ,king ,day"s si sharke ),si bineanteles celorlalti fani Armani!!! nu stiu daca ma mai tineti minte ,eu jucam cu nick-ul swat lukabunika,acum 8-9 luni inainte sa plec din tara.din pacate nu am o conexiune buna sa pot juca counter,dar am urmarit evolutia serverului de cand am plecat si am observat cu parere de rau ca nu e fost una buna.... eu ma intorc in aceasta luna si daca aveti nevoie de un sprijin in plus(financiar)va pot ajuta.am sa stau 1 luna acasa si daca in aceasta perioada vreti sa deschideti deschideti serverul ma puteti contacta la id de mes:"buzealucian" Numai bine si sarbatoti fericite tuturor!!!! p.s.la multi ani day"s!!!!! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 12th Decembrie 2009, 23:49 | |
| Sal lukabunika cum sa te uit minte rupeai pe awp india ))) multumim k esti dispus sa platesti ptr. a redeschide srv. deci din ce in ce ne adunam mai multi ... foarte bine daka o sa fie de acort tzuku o sa jukam iar daka nu .. aaa lukabunika am vazut k ai akolo cika 28 de ani shy esti din bucuresti shy eu sunt din bucuresti poate imi zici pe unde stai :> shy poate ne vedem intr`o zi ... ! | |
|
| |
doduku Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 13th Decembrie 2009, 09:23 | |
| Sa-r redeschide armani daca tzuku ar da si el un semn de viata !!!! | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 13th Decembrie 2009, 17:15 | |
| lukabunica....cum merge frate ciulamaua:))=))....sal`tare:P | |
|
| |
lukabunika Junior
Numarul mesajelor : 26 Data nasterii : 03/06/1981 Varsta : 43 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : counter strike-armani only!! Stare de spirit : beah... Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 13th Decembrie 2009, 21:42 | |
| Re batausk !!man am trecut peste perioada aceea:)),fac ceva mai complicat.... | |
|
| |
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 14th Decembrie 2009, 17:02 | |
| Mana de la mana si se deschide srv ..... poate ne da tzuku teapa .... si io debia astept sa se deschida servaru .... ca pe celelalte numa injur ...:X | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! | |
| |
|
| |
| Serveru Armani se va Inchide ! | |
|