| Serveru Armani se va Inchide ! | |
|
+13goodlike v_v3nd3ta c3-inspector doduku TzuKu zentySS batausk Armani | KING m1sToO real whtewolf MIRA Armani | Sharke^ ResPecT 17 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 18:36 | |
| Am vb cu TzuKu akum vreo 2 saptamani si mi-a zis ca se va inchide serverul armani ! Si se si vede asta ! In curand nush cu aproximatie sa va zic dar se va opri de tot ! Momentan mai functioneaza cat de cat ! Comenziile se vede clar ca numai merg si se va opri si serverul ! Acest server a fost un server dupa parerea mea unul model ! Cu adminii super buni cu playerii ff de treaba si full tot timpul ! Am jucat cu totii pe acest server si stiu ca va este greu acuma mai ales cand auziti verdictul acesta ! Dar sa va amintiti de momentele bune si rele petrecute pe acest server , de obstacolele prin care ati trecut , de modul vostru de a juca...si tot asa...Acum imi pare rau ca se va termina asa.....Dar na viata merge inainte ! Va doresc tuturor (fostiilor si actualiilor jucatori) bafta in continuare !
Si nu uitati Serverul Armani a fost un stil de viata !
Bafta ! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 20:08 | |
| Mda frate era de asteptat comenzile de admin nu mai mergeau ! Codati intrai pe srv cu admini ! Nu ai cu cine frate ! E fff nashpa am jukat pe srv ata 1 an shy ceva ! Fie cu admin fie fara admin am jukat ! Shy mi'a placut mai bine lasa tzuku adiminu pe bani ! Se platea shy srv shy dadea admin la cine vroia el la restu playeri pe srv ! Oricum respect multumim ne veste ce pot sa spun akuma este ptr prima data cand o sa jok pe alt srv in afara de Armani ! Din partea mea shy a lu respect bft in continuare la cs la toti shy sa ajungeti mai buni ! Bafta !
Shy vb lu respect srv Armani a fst 1 stil de viata !
Cred k o sa ne mai auzim cei care aveti id meu de mess ! O sa imi fie dor de srv shy de plaieri shy admini d p el !
Ciao ! shy bft in continuare ! | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 20:22 | |
| nu o luati ma asa de tragic .....mai este o sansa ..........jumi-juma cu tzuku ....daca cineva e de acord .......contactati l pe tzuku si va explica el ....... | |
|
| |
real Junior
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 20:57 | |
| sall baietii.... dak va intereseaza cititi dak nu..nu : multi ma stiti sigur>>>> io sunt v3nd3ta :D:D si stati linistiti k stiam d mult k serv se va inchide d knd cu cearta mea cu serv io nu am mai platit si normal k lu tzuku nu ii convine sa plateasca singur pt un simplu joc ...deci serv mai functioneaza cateva zile si gata... SUNT dispus sa revin intrucat "problema" mea mai nasoala...cat de cat a iesit bunicik. nu ma inchide (totusi nu stiu) dar mai am pana la procesu meu...au fost in greva judecatorii si acu stau la rand..in fine nu conteaza asta ---dak tzuku mai asteapta pana p data d 20 luna asta voi reveni...nu am putut plati pana acu k...am si ditamai amenda si prejudiciu..e cam maricel ---io imi deschisesem un serv...insa imi e f dor d armani un bulangiu (nush kre imi daduse ban) io deci am ban p serv da nush dc si vad sau cred k si p forum de asta am cont nou! renunt la serv meu sa revin aici deci nu va luati adio d la armani si nu mai vorbiti d serv la trecut cu ajutorul vostru dak vreti armani poate revenii nu neaparat din cauza mea (un simplu player) pt k un serv nu e format doar d un player io indrept doar serv nu ii dau viata...caci poate si cel mai smecher la pulgin sau skinuri ...dar fara playeri e degeaba kre mai frecventati p aici uitativa bn si sa stiti k v3nd3ta nu a uitat unde a invatat cs si CU CN a invatat >>>>armani for ever<<<<< dak mai luati legatura cu tzuku sa ma sune si poate ...dak vrea si el vom revenii | |
|
| |
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 21:19 | |
| Orice pTr armani dam si noi cva man ... daca vrei lasal cu bani numai lasal ........ PLS nam unde ma juka .... nu cunosc plaieri *** ma intelegi lasal iara cu bani ca ianinte ca totusi se vede si 400(mii) la bani de srv zic io ...... si SLOt 1 euro ......... ca inainte il mai ajutam pe vendeta !!! DAR NU IL OPRI !!!!!!!! CRED CA ORICE PLAYER SIMTE CE SIMT IO ..... NU IL OPRI !!! | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 21:47 | |
| Am incercat sa vb cu TzuKu dar numai vrea sa mai auda de serveru armani ! Cand il sunam de fiecare data nu-mi raspundea si cand il sunam cu nr privat mi-a raspuns si mi-a dat vestea asta ! Acum sper ca se va rezolva ceva ! Dar sansele sunt mult prea mici ! Acum pe TzuKu nu prea il mai intereseaza cs-ul ! Acum e cu altele ! Omul se mai plictiseste de jok ! Mai ales ca el la jucat de vreo 8-9 ani daca nu chiar mai mult ! Si na nu crd ca se va schimba nik ! Imi pare rau sa va zik ! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 21:55 | |
| Mai bine era pe bani ! 1$-->Moderator p Forum 1$-->Slot 2$-->Administrator 3$-->Semi-GoD 4$-->GoD | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 8th Octombrie 2009, 23:11 | |
| respect esti informat gresit tinere ........tzuku e dispus sa faca jumi-juma sa tina serverul.....deci te rog de unde ai informatia si de la cine zi sa si o bage undeva ''informatia'' | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 9th Octombrie 2009, 08:44 | |
| nici mie nu vrea sa imi rasp la tel ori imi resp apelul ori nu vrea sa rasp ...dar cred ca e de acord jumi-juma si sa platim iara adminele | |
|
| |
real Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 9th Octombrie 2009, 11:45 | |
| nu e nici interesat sa tina sv nici sa renunte...nici el nu stie nu are d unde sa stie k cnv va continua sa plateasca cu el.....nici cu mn k nu se stie dak ma da afara de la munk dak plec in strainatate sau etc...nu are d unde sa stie...si dekt sa va amageasca cu inca o luna...iar il deschide iar il inchide si tot asa...nu ii prea convine asta e na///c sa faci? voi incerca sa gasesc eu un host pt un serv...dak e il voi numi tot asa si gata!!!sper k poate poate voi rezolva cv sall | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 9th Octombrie 2009, 12:10 | |
| Sper sa nu se inchida ...dar totusi dak se inchide sa gasim un server unde sa jucam toti cei care au jucat pe armani!!(Ex: serveru lu vendeta...)..... | |
|
| |
real Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 9th Octombrie 2009, 17:07 | |
| in orice caz...mai vb la id vali_zizu (cei kre il au.....) pt cei k nu au id meu...voi mai incerk sa intru si p mess | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| |
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: Serveru Armani se va Inchide ! 12th Octombrie 2009, 17:40 | |
| | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 16th Octombrie 2009, 19:38 | |
| postaty si voi un sv pe care sa jucam toty dupa armani | |
|
| |
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 21st Octombrie 2009, 22:02 | |
| nu ma pot juka deoarece ... am lag si pe bhzd asta ma lasa cu lahu de 83.... ca veneam si io sRy | |
|
| |
real Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 23rd Octombrie 2009, 23:05 | |
| am postat km vechi dar...sper k luna asta sa rezolv cu serv majoritatea dak veti juk veti avea posturile kre le aveati si aici...mai mari sau mai mici
orice ar fi io dak plec il va tine fratemiu | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| |
| |
real Junior
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 24th Octombrie 2009, 23:40 | |
| da..nuy armani..dar un serv se va deschide nush dak il voi face din prima nonstop dar...vedem | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| |
| |
zentySS Junior
Numarul mesajelor : 45 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : In spatele tau Joburi/Distractii : Bautura & Femei & Cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 25th Octombrie 2009, 16:28 | |
| daca l-ai face si cu protocolu 47-48 :X ai fi cel mai tare :X | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 27th Octombrie 2009, 22:39 | |
| vad ca un nou sv s-a deschis pe vechiul armani.. al cui o fi oare ??? | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 29th Octombrie 2009, 13:49 | |
| pai nu stiu ca nici nu ti da voie sa intrii pe el | |
|
| |
zentySS Junior
Numarul mesajelor : 45 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : In spatele tau Joburi/Distractii : Bautura & Femei & Cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 29th Octombrie 2009, 17:37 | |
| - whtewolf MIRA a scris:
- pai nu stiu ca nici nu ti da voie sa intrii pe el
merge ma connect 89.44.246.70 | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! 30th Octombrie 2009, 08:15 | |
| Merge doar de pe steam..... ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serveru Armani se va Inchide ! | |
| |
|
| |
| Serveru Armani se va Inchide ! | |
|