Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Armani | TzuKu miai dat ban dean p*

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 12/08/2009

Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Empty
MesajSubiect: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime27th August 2009, 14:04

Nick-ul : iTz! ;x
Ip-ul : 89.47.209.218
Data si ora(aproximativ) la care ai fost banat:data 27/08/2009 15:00
Adminul care crezi ca tzi-a dat banul,sau admini care erau pe server in acel momentArmani | TzuKu
Motivul pentru care crezi ca ai primit ban-ul.Mia dat destory a iesit dinc s cu tot si apoi mia dat ban
Tzuku de ce miai dat ban 1.Nu am fost codat
2.Zimi motivu pt care miai dat ban
3.De ce miai dat ban pentru ca team facut tiam dat hs cu awp de aia
4.Nam fost codat niciodata pe armani
5.Iar incepeti sami dati ban aja dean p*
Sus In jos
p!ka
Sunt Un ratat Am Ban !!
p!ka

masculin Scorpion Mistret
Numarul mesajelor : 228
Data nasterii : 04/11/1995
Varsta : 29
Localizare : GalatI
Joburi/Distractii : Iesit in Orash Ce preTenariI/Cs/Armani
Stare de spirit : Indotdeauna MotiVaT!
Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime27th August 2009, 14:17

contra! aveai cod;)

iti sarea tinta ca c**vele la P**a;)

OK?
degeaba ai fc cererea;) si byebye;)
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime27th August 2009, 14:52

Deci....Nu ti-am dat ban k miai dat mie hed....inainte sa ma faci pe mine runda trecut...eram pe u te urm Wink....capu lu playeru ala era intro parte tinta ta in alta parte cu mult Wink...si iai dat si hed Wink....si normal dupa ce miai dat si mie hed lojik k ban Wink....

Plus de asta si vendeta o zis de u k ai aim....si mai toti de pe serv....Deci AIM pe faza Wink !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime27th August 2009, 16:02

si uitate la demo suspecti Wink
Sus In jos
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 15:38

Ma voi sunteti normali la cap aratatimi un demo sau ce *** voi dati ban la cei care nus codati si aia cares codati ai lasati sa ami bag pl nam jucat cu cod tzukule stiu ca ai fost spectator si teai uitat pe mine nam avut coade mane si tu crezi ca eu as codat aim sau ce *** mai zici am experienta miai dat ban ca sa nu ati stric tie ranku a d *** deci ma scoatetimi banul ma si facetimi si tzukule nu team crezut aja ca u zici ca am silent aim eu am vrut sa fac orepe pe sv ca cer slot sa cer admin dupa o luan si voi zicetic a am aim da aratatimi o dovada ma + eu aveam bulan acoo cu player team vaz de sus shi tuzukule stiu ca shi u joci codat pe sv da eu nu am zis niciodata da macar nu zice ca am fost codat atunci pe sv pe awp_zigzag pf d capu meu .ma scoatetimi banu am primit ban negesticulat sa stiti ca este lol!

Deci va mai spun incodata sa ami scoateti banu ca nam fost codat 89.47.209.218 ok ms astept opini lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 15:40

p!ka a scris:
contra! aveai cod;)

iti sarea tinta ca c**vele la P**a;)

OK?
degeaba ai fc cererea;) si byebye;)

u stiu ca ti cu ei akm da daka nam fost codati ami aratati un demo sa vad ca ami sarea tinta cum ziceati voi tzukule te tine 1vs1 sa vezi ca nam coade trebe sa ai shi experienta sau bulan nu totdeauan cand videti cva joaca unu bine inseamna ca are cod dak asa ziceti voi insemna ca si aia din pgl au coade ca joaca bine nu au silent aim cica lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 15:44

vad ca voi nu stiti ce inseamna cod sau ce inseamna experienta fane aia care nu sunt codati si joaca cs frm bine le dati ban ca ai silentaim cica si aia care au coade ai lasati sa joace cum vine asta MIE NUMI CONVINE NUI CORECT
Sus In jos
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 15:47

TzuKu a scris:
Deci....Nu ti-am dat ban k miai dat mie hed....inainte sa ma faci pe mine runda trecut...eram pe u te urm Wink....capu lu playeru ala era intro parte tinta ta in alta parte cu mult Wink...si iai dat si hed Wink....si normal dupa ce miai dat si mie hed lojik k ban Wink....

Plus de asta si vendeta o zis de u k ai aim....si mai toti de pe serv....Deci AIM pe faza Wink !
ce aim pe fata ma dute ma d aici nu sti sa faci nici u diferenta de un codar sau de un experimentat de cs mha nam fost codat ma am avut shi bulan cand lam facut pe playeru ala pff d capu meu... ma scoatetimi banu si o sa va arat cs sa vedeti ca nu am coade shi cand era KRING pe sv iam facut pe 5 deodata si el nu zicea ca am cod numa voi care aveti grade mai mari de admin cica

MA CONDAMNATI CA AM AVUT SILENT AIM Smile)) ESTE LOL lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Varsta : 33
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 16:01

4 posturi unu dupa altu....vai de capu meu...Smile))....buletin ai mha copil?
Sus In jos
http://www.noxx.ro
iTz
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 16:03

si eu nas veni cu cererea de unbann daka avea cod mda am shi buleetin trebe sa fac ceva sa ami scoateti banu ca ador sv;)
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime28th August 2009, 16:55

Daka adorai serv nu jukai cu aim Wink...nu suntem admini asha de buti sa nu stim ce e ala aim....Botule Wink...

Topic CLosed !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Armani | TzuKu miai dat ban dean p*   Armani | TzuKu miai dat ban dean p* Icon_minitime

Sus In jos

Armani | TzuKu miai dat ban dean p*
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Armani | Tzuku
» ban aiurea de la Armani | TzuKu
» ARmanI | MaR a intrecut masura!! Tzuku Uitete rpd pls!
» Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit
» aiR|ArMaNi cOnTrA c3-iNsPecToR mAi mEriTa adMiN ? | Nu cReD :D TzuKu dEcidE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Cerere UnBaN :::...-
Mergi direct la: