| Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Johnny* Junior
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 18/04/2009
| Subiect: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 18th Aprilie 2009, 18:41 | |
| 1.tzuku armani(imi cer scuze ca iti stric imaginea) 2.Eram cu awp pe d2 si trageam in perete prin tunel catre x2 in locu unde de unde stau de obicei ct,stiti voi exact langa cutiile alea dupa colt imediat ce iesi din tunel,si am tras cateva gloante printre care unu cunoscutului vostru admin tzuku,dupa care ma trezesc ca am ban fara poze fara nimic dovada clara a unui act de oftica.Si nu numai eu am luat astfel de ban,am observat ca pe serveru asta numai atunci cand adminii primesc un hs ceva fara poze fara nimic dau ban direct,dar poate mai intra si alti jucatori mai buni decat voi,nu v-ati gandit?Imi pare rau ca aduc la cunostinta astfel de cazuri la un server cunoscut ca al vostru. 3. *** Johnny killed Armani | TzuKu with a headshot from awp ** Kicked :"banned permanently" | |
|
| |
p!ka Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 228 Data nasterii : 04/11/1995 Varsta : 29 Localizare : GalatI Joburi/Distractii : Iesit in Orash Ce preTenariI/Cs/Armani Stare de spirit : Indotdeauna MotiVaT! Data de inscriere : 12/04/2009
| |
| |
Johnny* Junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 18th Aprilie 2009, 18:50 | |
| Nu stateam la panda,el doar s-a gandit ca am wall pntru ca poate nu a mai intalnit ca cineva sa il ia prin zid...locurile unde se trag prin zid sunt bine stiute,am inteles ca e serveru lui dar ne trateaza cu indiferenta...ii era greu sa faca niste poze sa i le dau?in locu ala trage toata lumea,acu k s-a nimerit sa fie acolo nu inseamna ca gata,am coduri.Imi pare rau | |
|
| |
Johnny* Junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 18th Aprilie 2009, 19:01 | |
| Poate imi vede si mie cererea asta vreun admin sa imi scoata banul,v-as fi recunoscator si sa nu va indoiti de mine...va jur ca nu am avut coduri...nu sunt genul,altfel nici nu imi mai bateam capul cu cererea asta credeti-ma. IP:89.43.105.108 Multumesc anticipat!! | |
|
| |
Na1KeR Membru 3
Numarul mesajelor : 719 Data nasterii : 12/02/1993 Varsta : 31 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : cs & fotbal Stare de spirit : buna.... Data de inscriere : 28/01/2009
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 18th Aprilie 2009, 19:42 | |
| ba copile exista EDIT !!!!! shi in leg cu banul......sa vefem c zice boss | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 12:05 | |
| deci johnny ! ca sa sti de la inceput pe sv se fac poze si pot sa-ti demonstrez intrand la topicuriile cu banuri ! Vezi ca scrie mai jos de aicea Banuri ! Si gasesti akolol la codatii angroo ! Noi ce-i de pe armani respectam un regulament ! L-am citit cu totii si l-am invatat ca pe TaTaL Nostru ! unde se da ban din prima exista 3 explicatii ! 1) A facut reclama la un alt server ! 2) A facut reclama la un alt forum ! 3) Acel admin care te-a banat era sigur 100% ca erai codat !
atat am avut de zis restul nush ce se va intampla...tzukum decide.... | |
|
| |
Johnny* Junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 13:15 | |
| Da,nu zic,ca poti sa fii sigur de un codat,dar de data asta a avut loc o greseala si yo am inteles pur si simplu norocu si-a facut prezenta,sunt sigur ca si voi ati avut noroc cand ati tras prin perete si nu ati luat ban sau vi s-a facut poze.Am mai luat odata ban de la tzuka dar am avut pe cineva pe server care i-a explicat si a fost dragutza si mi-a dat unban | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 15:15 | |
| Deci faza e urm....
Ai explicat calumea de unde m-ai luat....Nu pot zice k nu se poate sa ma iei de acolo....dar faza e ....k u ai avut si AWP...si eram si destul de distant de locu de unde mai luat...si HED...cum drek....prea de tot.... | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 16:01 | |
| | |
|
| |
Johnny* Junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 17:45 | |
| Crede-ma ca de cand ma stiu cand am awp acolo trag mereu,si nu esti singuru care te-am luat,dar pe tine am avut norocu sa te iau si head si in al doilea rand ai nu stiu daca te-ai uitat aveam 8-6 scor....sa fi prea prost sa ai wall si sa ai scoru asta | |
|
| |
Na1KeR Membru 3
Numarul mesajelor : 719 Data nasterii : 12/02/1993 Varsta : 31 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : cs & fotbal Stare de spirit : buna.... Data de inscriere : 28/01/2009
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 18:18 | |
| nuj ce sa zic.poate a fost cod pozate a fost noroc.......stiinta nu are cum. | |
|
| |
Johnny* Junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 19th Aprilie 2009, 18:23 | |
| Na1ker tu nu ai tras niciodata acolo unde am tras yo?si nu ai omorat pe nimeni?si crede-ma ca yo nu joc ca toti butii cu coduri,nu mai are nici un farmec cs si repet,nu ma mai strofocam cu topicu asta! | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 20th Aprilie 2009, 10:54 | |
| da poate ca o fi fost si noroc cand a tras akolo ! | |
|
| |
p!ka Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 228 Data nasterii : 04/11/1995 Varsta : 29 Localizare : GalatI Joburi/Distractii : Iesit in Orash Ce preTenariI/Cs/Armani Stare de spirit : Indotdeauna MotiVaT! Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 20th Aprilie 2009, 11:14 | |
| mna....nujh...sar putea sa'ti ramana banul...depinde ce zice tzuku...dovezi nu ai ca a fost bulan a fost cnv pe sv ???:-" pe langa tine? :-"????? | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit 20th Aprilie 2009, 17:34 | |
| Hai k iti dau Unban....Asta pt k ti-am dat fara ss....sau Demo ... Topic Closed ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit | |
| |
|
| |
| Tzuku Armani...fi si tu odata in viata cinstit | |
|