Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!

In jos 
+3
batausk
whtewolf MIRA
aDi
7 participan?i
AutorMesaj
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 29/07/2009

Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Empty
MesajSubiect: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 01:20

niku : aDi
ip:83.103.222.60
data si ora: 01.august.2009,2:18
adminul : withewolf MIRA
motivul :nush....*SPEC* whitewolf MIRA : ba vasilica

PTB: Runda s-a terminat, verific echipele
Froumu Servarului : www.Armani.ForumGratuit.Ro
fu_n00b killed Buby[ZiC] with m4a1
fu_n00b killed PredAt0r with m4a1
PredAt0r dropped
PredAt0r has left the game
PTB: Transfer pe fu_n00b la CTs
*SPEC* aDi : Smile)

PredAt0r (RADIO): Fire in the hole! [Explozive]
*SPEC* aDi : alte perle na`i...

*DEAD* Symbol : /rankstats

RuP KaP killed fu_n00b with aug
PTB: Runda s-a terminat, verific echipele
PTB: Transfer pe RuP KaP la Ts
Kicked :"banned permanently"
Completed demo
You have been ban

Ps:am si demo la conversatia noastra
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 01:27

auzi bumbu viorel pune toata discutia tinere ...ma faci sa rad ........pune si amnintarile nu numai ca ti am dat ban......
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: :)))   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 01:34

Ma faci sa rad..MIRA...Smile) akm se uploadeaza demo`u si toata conversatia o sa se vada...dar stai am uitat...la tn c inseamna..."vezi k nush de unde pika baietzas"..??"Smile))....e amenintare sau nu...Neutral....mi`e frika!Smile)
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: va rog...   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 01:48

Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 01:57

tinere copie tu demul asta ca nu se poate copia ..bumbu viorel ....cine o mai fi si asta ..ma .......mare sportiv .....zi la taicatu sa te educe mai bine saracu ...poate a fost plecat prin lume si nu a avut cine sa ti dea o educatie corecta .....asta trebuie sa fie explicatia .....gg bumbu ai un fiu '' jos palaria ''

N.B. ai facut dublupost de n ori .......citeste regulamentul Smile

si apropo ratat esti tu ma copil fara copilarie ....esti slab emotional ai trait cine stie pe unde prin canale ....prin statii de metrouri cu aurolac la bot ..pacat ....erai un copil bun in scoala.......stii reclama aia ""POT SA UD SI CANAPEAUA TATA NU SE SUPARA'' este pampers poti sa ti l pui doar ai alocatie nu ???
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Varsta : 33
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 07:07

aDi....parerea mea k ala nu e titlu de cerere unban:|....de ce trebe sa il jignesti?
Sus In jos
http://www.noxx.ro
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ...   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 11:11

BATAUSK...ASTA E ADEVARU`L FRATE...p bune....dak dus k kapu...da ban asa aiurea...c kkt sa fac?sa ia cnv masuri...k nu sunt singurul de care`si bate joc!
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 11:36

deci chiar vrei sa ma superi??????????????vrei sa primesti si ban p forum vad...si iti dau si p serv.....d knd a ajuns forumul asta bataia d joc....si mai ales k atunci knd juk mira t abia downloadai cs..........a ajuns mira bataia d joc a ta ma??????????nuti convine dute tare k ala nu da ban aiurea...si [plateste sa joace unu k tinenush c dreaq vrei....team lasat in pace...

fa dreaq o cerere cu motiv ip (cum ai facut acuma)
mira fara demo nu dai ban...ai demo dai ban(acum ai facut bine) si nu are c sa mai zica
adi...mira nu t ameninta acolo.....insa io da : FI ATENT K DAK MAI VAD O INJURATURA SAU O JIGNIRE DE LA TN P CFORUM....AI FUCKOFF P SERV SI BAN...DAR SI P FORUM
SPER K MAM FACUT INTELES
si de acum knd vrei sa mai spui cv dupa c ai trimis mes vezi k ai acolo edit.fara dublu post
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: vendeta   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 12:43

da ma Id d mess sa vb...k esti u kam smecher
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ...si auzi prietene...   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 13:25

Lasama k mira..k el habar nare sa tina arma`n mana...joc d 7ani cs..k intreruperi....nu t mai tot umfla u atat vendet`o...k na`i dc...in cuv si in litere toti sunt tari...lasa`ma k vrajeli k io na`m fost k tn u k mn..si alea alea..krezi k pn la urma nu m`i se rupe dak iau ban sau fuckoff p srv..sau ban p forum...sunt atatea...k te enervez ma deranjeaza mult mai putin....u ma ameninti p mn..Smile)nu aveti kum...niki unu d p srv asta ce sa`mi face`ti..dak e pn akolo.....sa le sune la toti...kopii de 14 anisori hai sa fim serios..dak e sa faci o asemanare intre mira ka are 28-9 katzi are si sharke 14 anisori..nu e mare dif..doare de scris...la mnt sunt =...si u vedet`o zi netu und vrei sa ne intalnim punem 100 d euro jos si dam 1vs1 knd vrei u...k esti u asa mare...vedeta..Smile) nu vreau sa jignesc p nimeni vreau sa fiu lasat in pace...vad k nu sunt...adevarul asta e MIRA...trebuie decazut...e varza amnintari...hai ma sa fim seriosi c draq sunte`m kopii...si dak e pn akolo...facem si dinalea...si nush kare d knd joaca ks...kred...degeaba joci de de 10 dak esti robot..Smile) mnu...Smile) da ID si vb VEDETO kiar mi`ai starnit kuriozitatea...sau baga asta doamna_in_roz si vb!ms!
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 13:29

eu ti am zis adi ca ti ai ratat copilaria .......a fost greu sa renunti la aurolac nu ....vai de mamaliga ta .....copil de mingi Basketball Basketball Basketball Basketball

si tu tot continui cu jignirile ......bv bv bv bv ..esti un adevarat erou al natiunii "daca stii ce inseaman bineinteles " oricum vezi ca ti a spus educatoarea ta sa te linistesti ca sa r putea sa iei na na la fundulet ca ai udat canapeaua .....

N.B. prieteneste iti zic ...termina cu jignirile .....
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: :))....   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 15:37

Kum frate km dak u esti robot.....si nu lasi lumea in pake...kum...exp u...ai 29 ani...si esti p cs every dai....ti`ai gresit cariera...prietene..s vede k esti pierdut...la vrsta asta altii se gnd la maritis alea alea..si u esti tota ziua p cs...kunosc sindruomul....e nasol sa vezi knd cel d langa tn poate si u nu..Smile)..si revino`ti..k ne certam deocamdata ma abtin..si nu vb urat...ink dau dovada de putin bn simt...kt e nevoie!
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 17:24

aDi a scris:
Kum frate km dak u esti robot.....si nu lasi lumea in pake...kum...exp u...ai 29 ani...si esti p cs every dai....ti`ai gresit cariera...prietene..s vede k esti pierdut...la vrsta asta altii se gnd la maritis alea alea..si u esti tota ziua p cs...kunosc sindruomul....e nasol sa vezi knd cel d langa tn poate si u nu..Smile)..si revino`ti..k ne certam deocamdata ma abtin..si nu vb urat...ink dau dovada de putin bn simt...kt e nevoie!

ce te intereseaza tinere ce fac eu la 29 de ani (decat aurolac ca tine prin statii de metrou)...sau te deranjeaza ca sunt on pe server si te banez de fiecare data cand te prind ...aaaa ia zi ..te oftici Basketball Basketball Basketball Basketball in fine man lol! lol! lol! zeule Smile cheers mare e alba aia .........

BUMBU VIOREL Shocked Shocked Shocked ...Smile
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: .....   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 18:26

Bha numele asta e prea mare pt tine..sclavete..revino`ti...nu ai u sange in cardan sa pronunti u numele asta...vezi p kn faci u aurolac..k poate...t trezesti k o surpriza.....da auzi tot mai krezi in galshava`n sheruri...(alias razboiul stelelor)=)))...taci akolo...
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime1st August 2009, 19:21

mda....se pare k a devenit o disputa in doi treaba asta ..pacat puteati rezolva tot cu vb buna Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! 384514
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 07:01

da mha lasati asta...in fata calculatorului toti sunt buni....hai sa ne laudam acuma ("eu sunt baiatu lu caiac fratele lu cimino si var cu rosianu...eu sunt cel mai smecher:))").....ce draq....in fata calculatorului toti aveti relatii....toti jigniti toti sunteti smecheri...adi....dak tot zici k esti baiat destept...mai destept k ceilalti...lasa frate gura....k uh ii provoci..Wink...asa e cel mai bine sa se termine toata harababura asta:)....Hf & Gl
Sus In jos
http://www.noxx.ro
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ....   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 12:47

place km gand...Wink..asa o s fac;)
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta

MesajSubiect: Un admin ratat!!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 14:12

bha X(

1.la mana ai injurat k la usa porcului
2.ai facut la cerere unban shy defapt trb la plangeri catre admin daka erai suparat p mira.
3.crd k o sa iei ban shy p forum
4.titlul e cam nashpa Wink vb frumos cu admini (-parerea mea- Wink )
5.nu ai statut special sa te iei in gura cu admini
6.ce drq sa intamplat????? Question
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: ....   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 17:49

sa intamplat cv c p tn t depaseste..vz de treaba ta!Very Happy:P
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta

MesajSubiect: Un admin ratat!!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 18:53

bah iar ma inervezi X( ! shy mi'e sa nu iei ban shy p forum Wink ! am vb frumos cu tn ce drq imi rasp asa ??? suferi sau ce/Smile? poate vreau sa te ajut Wink ! dar.... hai sa nu mai zik altcv...k iar ne certam k la usa porcului asa k ..... !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime2nd August 2009, 20:25

Topic CLosed....

& Adi ban pe forum Wink !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!   Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog! Icon_minitime

Sus In jos

Un admin ratat!!!!face`ti cv va rog!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Faceti ceva!
» Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!!
» Faceti bhai frate ceva urgent !!!
» tzuku scoatei adminul lu bLoOp ce e mare ratat
» Admin fara admin (tinu)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Cerere UnBaN :::...-
Mergi direct la: