| Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! | |
|
+6*-HiP-HoP-* Sp!K3. alexusss TzuKu bUzZz E:a:g:l:e:E:Y:E: 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
E:a:g:l:e:E:Y:E: Junior
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 05:00 | |
| Eu pentru ce tot primesc bann-uri si kick-uri aiurea ? pot afla ? aveti vre-un motiv care sa stea in picioare sau va bateti joc de mine ? Va e ciuda ca sunt mai bun ca voi ? Si daca va este ciuda ar trebui sa recurgeti la solutii precum bann-uri si kick-uri date fara un anume motiv ? ALCOOLICKS, tu pe ce motiv mi-ai dat ban pe data de 28 decembrie in jurul orei 03:15 ? din cauza ca ti-am dat hs in aer ? asta nu e motiv dragutule. Si in plus eu nu folosesc termeni vulgari decat atunci cand sunt fortat sa o fac; asa ca TzUKULE nu mai spune tu ca te-am injurat aiurea cand mi-ai dat ban DEGEABA(mi-ai zis cv de genul "ce aim frumos ai...ban" fara sa imi faci demo), adu-ti aminte ca am insistat sa intru si mi-ai schimbat numele, mi l-ai inlocuit cu niste termeni vulgari, ei bine atunci am reactionat si eu (mi se pare oarecum firesc), asa ca nu mai umbla cu cioara vopsita ca cel putin cu mine nu merge asa. EDDWARD ma "ameninta" ca imi da ban pt ca eu comentez, nu i-am zis decat ca nu umblu cu cheaturi si ca nu are dovezi care sa scoata la iveala faptul ca sunt codat si chiar l-am invitat sa imi faca poze/demo. QU1T mi-a dat ban pt ca i-am zis ca nu ar trebui sa isi subestimeze adversarul (QU1T adu-ti aminte de fy_snow) si practic se enerva ca il faceam.Plus ca o gramada de jucatori/admini/moderatori... ma injura aiurea, ei fiind total aerieni .VA DERANJEAZA ASA MULT CA MAI SUNT JUCATORI DE CS MAI BUNI DECAT VOI, ADMINILOR ? Din cate vad eu...voi ati creat o monstruasa coalitie impotriva celor care sunt mai buni ca voi la CS....asa ca luati masuri in asa fel incat sa impartiti si capra si varza. Sper ca m-am facut bine inteles. SALUT
(EagleEYE) | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 10:00 | |
| sa iti spun si eu cv tzukule...cred k are trebui sa aiba admin doar cei peste 18 ani:)...UNII sunt copii bah...nici nu poti discuta cu ei si ar fi bine sa faci o curatenie...cat despre alcool si quit fara suparare da va shukariti km repede daca va face cineva si am dreptate...eu stiu k regulile sunt pentru toti si ar trebui aplicate... nu am dorit raul la nici un admin chiar daca a gresit i'am luat partea, dar asta mi se pare o nedreptate... de atatea ori ban fara motiv ce dreaq inseamna asta.. | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:08 | |
| - bUzZz a scris:
- sa iti spun si eu cv tzukule...cred k are trebui sa aiba admin doar cei peste 18 ani:)...UNII sunt copii bah...nici nu poti discuta cu ei si ar fi bine sa faci o curatenie...cat despre alcool si quit fara suparare da va shukariti km repede daca va face cineva si am dreptate...eu stiu k regulile sunt pentru toti si ar trebui aplicate...
nu am dorit raul la nici un admin chiar daca a gresit i'am luat partea, dar asta mi se pare o nedreptate... de atatea ori ban fara motiv ce dreaq inseamna asta.. Da buzz ai dreptate....Cam quit si alcolik cam da banuri aiurea....i pot zice k numa ei 2....Daka eu dau banuri aiurea nu ins k si voi ar trebui....eu tai sai spanzur ce vreau....Aia e clar.... Si mai Ceva pe cine mai prind k ii da ban la Eagle are adminu scos....Eu am avut niste nereguli cu el....l-am banat si dupaia l-am lasat...Deci cine mai face dinastea sa dea banuri aiurea zice pa pa... Si mai ceva buzz...u cu adimnele peste 18 ani...Cam exagerezi )...Ori cum un admin de 12 ani a zis pa pa admin (Owy)... | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:14 | |
| fara suparare dar owy era total...iesit din tipar....l-am vazut pe sv ieri | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:25 | |
| Asta estiu si eu .... Ori cum a zis bye admin !!! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:37 | |
| | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:41 | |
| Ori cum nu mai dau admine pe ochi frumosi la ori cine imi iasa in cale....Ori cum se stie din prima cine e capabil pt admin si cine nu !!! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 11:44 | |
| - TzuKu a scris:
- Ori cum nu mai dau admine pe ochi frumosi la ori cine imi iasa in cale....Ori cum se stie din prima cine e capabil pt admin si cine nu !!!
perfect adevarat:) | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 14:27 | |
| Scuzatima ca ma bag dar eu am 14 ani .....Da poate ca nu am 16 17 su 18 ani cum au alti dar eu dupa parearea mea adminez mult mai bine decat catva admini dp server nu dau nume daca aveti ceva inpotriva spuneti ! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| |
| |
*-HiP-HoP-* Junior 2
Numarul mesajelor : 154 Localizare : SIBIU Joburi/Distractii : CS si Fotbal Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 15:05 | |
| da e adevarat uni admin chiar dau ban numa asa nu vreu sa dau nume ca dupaia se supara !!! | |
|
| |
keNNNy Membru 3
Numarul mesajelor : 713 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pe La Doamna Madalina Joburi/Distractii : fete.cs.fotbal. Stare de spirit : Nus prea energic... Data de inscriere : 04/07/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 15:16 | |
| | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 16:14 | |
| si ia zii buzzz eu sunt printre aia "unii" care nu merita admin ? X(X(X | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 16:16 | |
| - ResPecT a scris:
- si ia zii buzzz eu sunt printre aia "unii" care nu merita admin ? X(X(X
acuma nu vreti sa spun la fiecare in parte...stii ce parere am eu despre tine:) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 16:18 | |
| una proasta nu ? | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 16:47 | |
| Kenzore.....Asha si aveam de gand sa fak.... ....Voi incepe sa dau admine numa la aia ce is capapibili sa admineze.....Nu mai dau admine la fiecare cine imi iasa in cale | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| |
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 17:48 | |
| improspateaza-mi mintea buzz ca nu prea mai stiu ! ) | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| |
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 18:04 | |
| | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 28th Decembrie 2008, 18:46 | |
| TzuKule abia astept testu :X:X:X Nu imi e frika deloc stiu aproate toate comenzile pe derost cele care nu le stiu sunt pGlu bagate de u dar cele administrative le stiu pe toate :X:X | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 29th Decembrie 2008, 01:53 | |
| eu cred ca ma implic prea mult pe serv si deia iese orice discutie despre mn
aseara eram eu cu eddward si baiatul dadea numai head ce pot sa zic ca juca foarte curat nici nu apucam sa pun tinta si sa ies ca head si mie si lui eddward...
de astazi inainte kenny sa nu ma mai rogi sa ii fac poze la ce jucator imi ceri u ca nici in seama nu te mai bag
si inca ceva cand sunt 7 admini dc il rugatzi numai pe alco sa faca poze ca stii ca el va facut pe plac de astazi inainte se schimba treaba si nu mai sunt asa o sa fiu forte drastic cu totzi dupa regulament | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 29th Decembrie 2008, 10:38 | |
| dar alcooliks cand erai tu pe server si erau 7 adminii te-a rugat un player sa-i faci SS lui nush cui ? Sau te-ai dus tu de bunavoie ? | |
|
| |
Andrew32NWA Junior 2
Numarul mesajelor : 223 Data nasterii : 10/01/1989 Varsta : 35 Localizare : Sebes Joburi/Distractii : Cs/Drinking:) Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 29th Decembrie 2008, 19:17 | |
| eu sunt cel mai rau admin Ba dak ii ceva urat la mn sa imi ziceti bun? ca ma duc la doctor:) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! 29th Decembrie 2008, 19:18 | |
| ok andrew )) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! | |
| |
|
| |
| Faceti-ma si pe mine sa inteleg un lucru!!! | |
|