Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

admini prinsi cu cod

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Armani | MaR
Junior 2
Junior 2
Armani | MaR

masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 102
Data nasterii : 16/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Baia Mare
Stare de spirit : De invidiat
Data de inscriere : 08/07/2008

admini prinsi cu cod Empty
MesajSubiect: admini prinsi cu cod   admini prinsi cu cod Icon_minitime2nd Noiembrie 2008, 22:02

Nu cred ca ati scris bine ,,admini prinsi cu cod' nu a jucat nimeni cu cod doar va ofticati voi ca jucam mai bine si nu ne puteti
omora usor . Singurul avantaj pe care l aveam asupra adversarului sunt castile si ca stiu sa le folosesc corect dar sa nu uitam
si de acest buton important {Shift} am vazut si eu demo ala ok ia ti o pereche de casti si puneti le pe urechii si asculta poate iti
dai seama unde ma uit cu tinta si unde se aude o sa ti dai seama ca exact unde se aude ma uit si nu uita il aud de cand si a
luat arma pe o harta asa mica mai ales cand jucam 1 vs 1. Cu celalalt care nici sa traga nu stia ii era imposibil sa se ascunda pe
harta fy_snow deoarece asta este o harta pe care o joc de cand am inceput sa joc cs si dau si prin pereti de multe ori head
shot asta pentru ca l am vazut inainte sau l am auzit asta nu inseamna ca folosesc cod . DUPA cum ai observat ti a zis si piratu
faza cu literele de pe ecran care apar cand tragi in el bun observa de cate ori i am scazut cu grenada automat sti ca el se afla
in acel loc si ce ai vrea sa nu fiu atent acolo sa ma uit in alta parte ,mai baiete joc cs de 5 sau 6 ani nu imi trebuie nici un fel de cod
ca sa imi dau seama unde esti nu s prost daca intelegi normal ca va dati cu parerea ininte sa fiti siguri de voi .Oricum nu am chef
sa va explic faza cu castile asa ca va las pe voi sa va dati seama sunteti abia la inceput si aveti de invatat multe ,dar astea le poti
invata numai daca o sa joci mult timp fara sa folosesti cod.

Nu ma speri de parerile voastre la intamplare pt ca nu am de ce daca nu am folosit cod uitati va cat iti vrea
la acel demo si sa mai faceti cand vreti voi si puneti le pe youtoube sa vada si altii cum se joaca . __ Armani | MaR __
Sus In jos
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: admini prinsi cu cod   admini prinsi cu cod Icon_minitime2nd Noiembrie 2008, 22:34

Mane dar pentru ce ai facut tu topicul asta ???
Ai o plangere pentru cineva ???
Ca vad ca discutii despre topicul "admini prinsi cu cod" de ce na-i postat akolo ???
Lol frate ce topic aiurea !!!
Sus In jos
dEaGLe
Junior 2
Junior 2
dEaGLe

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: dEaGLe .. :D   admini prinsi cu cod Icon_minitime3rd Noiembrie 2008, 20:06

Ce aiuRia Smile)
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: admini prinsi cu cod   admini prinsi cu cod Icon_minitime3rd Noiembrie 2008, 20:12

LOL ToPIC AIURE

Cred Ca se duce la Trash!!
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: admini prinsi cu cod   admini prinsi cu cod Icon_minitime3rd Noiembrie 2008, 20:45

Topic CLosed !!!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: admini prinsi cu cod   admini prinsi cu cod Icon_minitime

Sus In jos

admini prinsi cu cod
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-