| plangere copil mic | |
|
+10Na1KeR vasi!? W@RpMaN>ATiTuDiNe^ m1sToO DonaLD# whtewolf MIRA BoBo <3 Armani aragon ResPecT fashtw07 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
moyse17 Junior 2
Numarul mesajelor : 266 Data nasterii : 17/09/1991 Varsta : 33 Localizare : Vestem , SIBIU Joburi/Distractii : Pescuitul, vanatoarea Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: plangere copil mic 15th Martie 2009, 20:11 | |
| | |
|
| |
Na1KeR Membru 3
Numarul mesajelor : 719 Data nasterii : 12/02/1993 Varsta : 31 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : cs & fotbal Stare de spirit : buna.... Data de inscriere : 28/01/2009
| Subiect: Re: plangere copil mic 15th Martie 2009, 20:32 | |
| moyse am un sfat prietenesc !! nu te mai baga in certuri daca nu esti implicat ca te certzi cu admini si o sa-ti placa........ | |
|
| |
fashtw07 Junior 2
Numarul mesajelor : 129 Data de inscriere : 23/10/2008
| Subiect: Re: plangere copil mic 15th Martie 2009, 21:48 | |
| Respect nu mai fi tare in gura ka MIRA itzi poate fi tatic copilule ... si moyse cei qu jargoanele astea pe tine .... yo am deschis un topic sa vad ce zice lumea despre Respect si vad ka 80% sunt sub 16 ani si se baga in seama aiurea | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: plangere copil mic 15th Martie 2009, 22:14 | |
| Mama Mama Mama Toti vis tari in gura...Ce mai pot ZICE.... Deci asha e ori cum awp_byca si west se joaka prea Excesiv....si byca o mai fost scoasa odata tot pe tema asta k se juka in nestire....si se pare k o voi scoate iara daka vad ca , continuati in ritmu asta.... Si ANGEL....Daka u mai bagi prea des west vei avea o scadere de admin la SLOT....si respect asta iti apartine si tie daka mai bagi asha de des byca .... Harti noi sunt...de_dust2_pro....de_aztec-elf si mai sunt care sun bagate pe serv dar daka "RATATI" k alcumva nu am cum sa va zik....daka astea nu stiti sa le jukati ce sa va fak ....se va pune si mape noi.....numa k nu mai prea am timp de toate astea ! | |
|
| |
***** Junior 2
Numarul mesajelor : 89 Data nasterii : 25/02/1990 Varsta : 34 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FotbaL & Cs Stare de spirit : :X Data de inscriere : 11/03/2009
| |
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: plangere copil mic 16th Martie 2009, 14:34 | |
| mama frate fac spume X(X(X ! TzuKu deci sa-ti explic in felul urmator cum era in seara aceea ! fash s-a ofticat ca bagasem awp ! El spune ca serverul era full dar din contra se juca cel mai mult din toata harta sa jucat 6 la 6 si cu asta nu are cum sa ma contrazica ca el a venit in ultimele minute ! Si eu in ziua aceea am bagat byca doar atuncea ! o singura data ! Asta inseamna exces ? Ca daca zik de d2 care se baga de vreo 20 ori pe zi.....si tu spui de mn sa numai bag byca in exces adik o data pe zi ? Hai frate sa lasam prosteala ! Si sti vreau sa se faca o lista asa cu totii adminii care ma vad pe server in acel moment sami faca de fiecare data un SS sa vdm si noi de cate ori bag eu harta awp_bycastor in "exces" ! Chiar va rog asta ! Si sa vad si eu de cate ori o bag....ca vad ca nu se mai poate asa....o bag odata pe zi si deja e "exces" hai frate ..... | |
|
| |
BLizzard16 Junior
Numarul mesajelor : 16 Data nasterii : 16/09/1992 Varsta : 32 Localizare : Sebes Data de inscriere : 17/03/2009
| Subiect: Re: plangere copil mic 18th Martie 2009, 13:45 | |
| Bah sa zic si io ceva de schimbatul hartilor 1. Hartile se schimba doar pe baza de vot. 2. Adminii prezenti pe server vor comunica si se vor consfatui in permanenta prin amx_chat. Va multumesc! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: plangere copil mic 18th Martie 2009, 22:38 | |
| Asha si trebe sa se faka..... Hai k sa ajuns cam departe cu Romanu asta )) Topic CLosed ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: plangere copil mic | |
| |
|
| |
| plangere copil mic | |
|