Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

plangere copil inapt

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Varsta : 32
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

plangere copil inapt Empty
MesajSubiect: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 15:38

nick: Shadow => ratatu vietzii X(
ora:16:33
motiv:masa stie fmm d ratat.................i`am zis la unu esti praf si mi`o dat kick de vreo 5 ori.........si knd intru il injur k numai puteam si gata ban..........

p.s: tzuku(dk vrei vb p mess dk nu nu.......asta este) scoate slotu k vad k numai am c cauta p srv......dk vrei da`mi ban si p forum.........kt am stat 1 an p srv si p forum o fost bn si o fost destul........nu`mi pare raw.......

PA allllllllLLLLL!!!!!!!!!!!!!

SCZ D LIMBAj Da nuMAI poT fiErB tot!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 16:27

Shadow sa te vad ce zici .....daka nu rasp imd la asta zici pa admin....Sa zici motivu dc lai banat !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 19:05

numai merge asa

la ora 20:00 jukm linistit p srv..era si respect......ai fost si uh tzuku .......ai iesit, o intrat shadow....mi`o dat fuckoff si iara ban Shocked Shocked

ori vb q el ori zi`mi si numai intru p srv

tre sa vb cv q tn p mess neaparat( nu despre asta).....da`mi un buzz knd esti.....sau poate mai vb pp srv :p
ms anticipat

plangere copil inapt 81723274
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

masculin Numarul mesajelor : 114
Joburi/Distractii : Counter
Stare de spirit : Masculin
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 19:22

DC LAM BANAT?Neutral doamne ... ptr k este un copil distrus prost .... si ptr k se crede owner... incepea sa injure ... si la fct pe unu k e praf Neutral dc? cand lama vertizat k daca mai injura are BAN CE SA II FAC II DAU GAG II DAU KICK II DAU GAG IAR IIL SCOT MA INJURA:| CE VREI SA II FAC ACESTUI COPIL DISTRUS?Neutral K NU MERGE CU GAG:|SINGURA SOLUTIE ESTE BANU PTR K NU INTALEGE DE VB BUNA .... el pe toata lumea jigneste:| iam dat kcik de avertizare MA INJURAT PE MN X( dal drq ce vrei sa ii fac sa il las sa ma injure? ii dau gaag bun Wink dupa iar injura IN REGULAMENT SCRIE K DACA INJURA UN PLAYER SA II DAU GAG CONTINUA II DAU KICK CONTINUA II DAI BAN 100 MIN CONTINUA BAN PERMANENT X( ce nu este clar:|? k nu merge cu avertizare:| dupa ce iam dat kick a intrat dobitocul si a inceput sa ma injure de morrti de mama de tot darl in ** k merita ban daca vrei scoatemi mie adminu si asa scap de un distrus ca vassy dar prostul asta cat o sa fie pe srv o Sa INJUUUURE MEREU si parca uh spuneai k daca mai injura odata uh il banezi:|si a doua oara dc iam dat ban ? ptr k prima oara iam dat si dupa a intrat iar si a inceput sa injure tzuku io il las pe srv;) sa iti injure toti playeri si pe toti iii injura sii pe admni pe vendeta pe tooooooti intreabai daca nu ma crezi o sa pierzi toti adminii din cauza la 2 TAMPITII DASTIA ....Wink
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 21:40

Ori cum ai adminu scos shadow pt k l-ai banat de 2 ori....trebuia sa vb cu mine inainte sa faci asta....sa iau io masurile necesare Wink....AAAAAA si am zis frumos...daka snnn1 mai injura odata facetimi print k are slotu scos si pa serv Wink...

Plus de l-ai banat si pe respect Wink....

Deci asta e....vina ta o suporti Wink !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 22:54

deci shadow.....[une tata o dovada k a injurat...K ARE SLOT!!!!!!!!
da si p mn ma injurat..dar dak ma mai injura odata sau dak mai injura pe serv kt timp sunt eu p serv....NU MAI PUN NICIO DOVADA....ARE FUCKOFF SI BAN DIRECT..SI P FORUM SI PE SERV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
insa tu...din moment c are slot puneai frumos un print cv...si avea baiatu ban!
ata e nu bag peste tzuku dak zice k ai adminu scos...imi pare rau

app k sunt la subiectu asta...tzukule knd ma vezi p mess dami un buzz k dak IL PRIND P CABU P SERV ARE BAN!!!!
am un demo clar de wall cu el fara nici o discutie..dami buzz sal vezi si tu!

sall
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 23:02

hai k t intreci Wink

am si scris akol k te`am injurat dupa c dai d 5 ori kick

si ti`am zis k m`ai disperat da ai grija qm vb.......dk aveam maruntzish iti eram tata.deci dnd...........a 2`a oara ma jukm q respect si intri uh si zic prin u@ala cod.....si knd m`ai vaz mi`ai dat fuckoff si ban

deci ai grija copile............k dk nu vb q tzuku nici akm nu juki p srv knd te`o banat k ai faq mijto d el p inferno......demult ii faza da ma rog.....omu uita

hai gata!!!!!k m`am saturat d tn!!!!! dNd ! :-j
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

masculin Numarul mesajelor : 114
Joburi/Distractii : Counter
Stare de spirit : Masculin
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime2nd Septembrie 2009, 23:19

BAAA OMULE NU IAM DAT BAN LU RESPECT EU X(X(X( EU IAM DAT BAN LU ASA Pedepsit de WwW.CsBesTiaL.CoM is joining the Counter-Terrorist force CE NU INTALEGI ?X( tiam zis de 10000000 DE ORI
NU IAM DAT LU RESPECT EU CU RESPECT MA INTALEG BN Neutral CE SA AM CU RESPECT? MIA FCT CEVA SI CHIAR DACA IMI FACEA NU II DADEAM
NU MIAM DAT SEAMA SA ADUC DOAVA K MA INJURAT DISTRUSU DE VASSY DAR EL RECUNOASTE Wink LA FCT PE UNU PRAF SI A INCEPUT SA INJURE SI BAIATUL ALA ERA CU EL IN ECHIPA NU II FACUSE NMK Neutral CE AVEA CU BIETUL BAIAT ? SE CREDE EL OWNER PROSTU DAR E UN CA*AT ATUNCI RECUNOSC IAM DAT KCIK Wink DE CATEVA ORI SA SE LINISTEAASCA LAM LASAT SA INTRE SI IAM SPUS SA VB FRUM Neutral EL MM SHADOW BAGAMIAS PU*A IN *** CE VROIAI SA II FAC LA HANDICAPATUL ASTA?x(NU MERITA DECAT BAN Wink A da si app Tzukule uite cum vb handica**tu Wink nui ii faci nmk nu ? io barem un ** ... ba vassy uh sa imi fi tata? cred k as vomita daca as sta 1 sec langa tn tarane ai si uh 17 ani si imi esti tatA?Smile) crezi k ar fi o femeie atat de proasta sa faca ceva cu un imputit ca tn ?Smile) credema k nu;)
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime3rd Septembrie 2009, 00:32

imi place k minti d rupi ....esti gg......un exemplu

dupa c mi`ai dat kick d 5 ori am intrat si am zis: "cn mi`o dat kick?"
si uh ai zi:"io"......si at ti`am zis: "dc m m"(scz)......nu c aberezi uh k bagamias si etc etc......minciunele

oriqm esti mare mare............but

si q asta basta( zi si akm k te`am injurat) =))=))
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

masculin Leu Sarpe

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime3rd Septembrie 2009, 09:33

Deci gata cu targu asta aici

Topic Closed

App : vendeto oke ms k ai mai zis de cabu....sa pot sa ii scot slotu Smile...

Si shadow am zis frumos....nu il banezi pana nu faci print cum injura si iau io masurile...da daka esti but u pierzi el castiga Wink !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: plangere copil inapt   plangere copil inapt Icon_minitime

Sus In jos

plangere copil inapt
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» plangere copil mic