Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
scanteie
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 14/01/2009

intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!! Empty
MesajSubiect: intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!   intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!! Icon_minitime14th Ianuarie 2009, 11:05

tzuku dak ai curaj lasa ma sa pun ink odata demo ku tine shi lasa post 3 zile MaXim , atat vrea ... DOAR DAK U STII K ESHTI CURAT SHI NU JOCI KU WALL , DAK IL STERGI INSEAMNA K TE FERESTI DE ADEVARAT !!!
HAI SA VEDEM KTZI PLAYERI SUNT PRO shi KTZI SUNT CONTRA TA !!!

mie mi ai dat ban pt. k stateam specatator shi faceam un demo Neutral shi dupa m ai shi injurat ... shi tot u ne faci pe noi tzarani !!! imi zici mie sa mai trec pe la scoala sa mai invatz ... dar u nu te uitzi la toate posturi shi topicuri tale in ce hal scrii ?

DAK AI CURAJ SHI ESHTI BAIAT LASA TOPICU ASTA SA VEDEM PARERILE TUTUROR !!! NU O SA RENUNTZ PANA NU O SA LASHI UN TOPIC SA SHI DEA TOTZI KU PARERILE , O SA IMI FAC KTE ID-URI O SA FIE NEVOIE NUMAI K SA LASHI U 3 ZILE TOPICU !!!

astept rasp. tau ... dak nu stergi msj. asta ... o sa pun demo ku tine , o sa mi zic exact parerea mea despre tine fara sa injur k nu ma cobor la mintea nimanui pt. k voi ajtia kre injuratzi shi va datzi tari pe server dovedetzi prin faptu' asta k sunte tzi MULT SUB MINE , SHI EXACT ASHA E !!!!

SA VEDEM AKUM CE BARBAT ESHTI Wink !!! BAFTA !!!
Sus In jos
ProGaming
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 01/01/2009

MesajSubiect: Re: intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!   intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!! Icon_minitime14th Ianuarie 2009, 11:12

Tzukule de ce joci codat frate?Smile ITI ZIK EU TOTI PLAYERI DE PE SVR ASTA STIU CA JOCI CU COADE DAR NU TO SPUN IN FATA:| ca nu au curaj:| ITI ZIK EU CA MAJORITATEA STAU CA E SVR MISTO CA DACA NU AR FI ......nai avea 6 jucatori seara:|
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!   intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!! Icon_minitime14th Ianuarie 2009, 15:06

Bah Copile u ai mai mult de 10 ani ??

Daka nu iti conv k owneru joaka cu wall dc te zbati??

Dc nu te duci si iti cauti alt serv;).....Numa aia fara cap tot incearca....Hai sa iti zik ceva....Dai la toata lista ta demo cu mine si gata Wink...Rezolvi totu....Dc tot incerci pe forum ??

Dute cautati alt serv
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!   intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!! Icon_minitime

Sus In jos

intratzi kt mai mult shi da tzi ca ku parerea !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Celor Care Le Place cs asa de mult uitati un joc aci care o sa va placa mai mult ;)
» cum doar de ieri mah..si joc de mult
» parerea mea
» parerea mea :P
» parerea mea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Plangeri Catre Admini :::...-
Mergi direct la: