| unban {bgd} | |
|
+6alcooliks alexusss BoBo <3 Armani keNNNy bUzZz bgd 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:49 | |
| Pai u nu Vezi Linkurile de pe prima Pagina ?!
Duamne duamne | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:52 | |
| eh' am facut si eu rost de id lu buzzz :P sorry Topic Closed? | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:57 | |
| | |
|
| |
TzuKa Moderator
Numarul mesajelor : 674 Data nasterii : 09/01/1990 Varsta : 34 Localizare : Orasul Alb Violet Joburi/Distractii : Eleva Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 12:07 | |
| Deci....sa inteleg si eu o chestie....intre alcoolik si buzz s-a iscat o neintelegere....kre vad k o ajuns la ura...Amandoi aveti peste 18 ani si va purtati ca niste copii de gradinitza.....Alcoolik tie iti pica mana dak ii explicai lu om unde se gasesc pozele??Nu cred k u ai stiut din prima zi in care ai inceput sa joci cs unde gasesti pozele.
Iar tu Buzz....lasa la o parte orgoliile....si fitzele.AM inteles k sunt prietenii tai....da ei nu stiu sa isi faca dreptate,sau sa stie sa se integreze pe serv????Sau te-au angajat k avocat???Dak da....macar te platesc bn???
SI acum pentru aman2 : de cand aveti admine v-atzi km luat lumea in cap....Alcoolik pana sa urci la semi-good nu erai asa,de cand te-ai pus bn cu tzuku ti-ai km lumea in cap....SI Quit la fel.iar Buzz....u cum ai numai slot nush dc ai prins atat tupeu....De ce nu comentatzi inainte de ce sa primiti admine atat kt comentati acum???
App....aviz ptr TOTI ADMINI : LASATI-O MAI MOALE CU FITZELE SI NU VA MAI DATI MARI K MA SUPARATI !!!! SI NU VA BAZATI K TZUKU TZINE CU VOI...Deci sper k nu voi mai vedea cearta intre admini
Alexuuus si u nu te ,mai baga unde nu iti fierbe oala.....kennny la fel si multi altii !!!!!
Iar Respect si de tn imediat ma iau.si Bogzy....voi numai sunteti admini???K poze nu prea v-am mai vazut sa faceti???Asa k apucati-va de treaba !!!
Si app Bogzy eu am fo kre tiam facut prima data poze pe serv nu tzuku,...si tot de la mn ai luat prima data ban =))))
DECI ADMINILOR FITZI CUMINTI...DAK NU VRETI SA VA PENALIZEZ....SI VB FFFF SERIOS !!!!!! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 12:12 | |
| - TzuKa a scris:
- Deci....sa inteleg si eu o chestie....intre alcoolik si buzz s-a iscat o neintelegere....kre vad k o ajuns la ura...Amandoi aveti peste 18 ani si va purtati ca niste copii de gradinitza.....Alcoolik tie iti pica mana dak ii explicai lu om unde se gasesc pozele??Nu cred k u ai stiut din prima zi in care ai inceput sa joci cs unde gasesti pozele.
Iar tu Buzz....lasa la o parte orgoliile....si fitzele.AM inteles k sunt prietenii tai....da ei nu stiu sa isi faca dreptate,sau sa stie sa se integreze pe serv????Sau te-au angajat k avocat???Dak da....macar te platesc bn???
SI acum pentru aman2 : de cand aveti admine v-atzi km luat lumea in cap....Alcoolik pana sa urci la semi-good nu erai asa,de cand te-ai pus bn cu tzuku ti-ai km lumea in cap....SI Quit la fel.iar Buzz....u cum ai numai slot nush dc ai prins atat tupeu....De ce nu comentatzi inainte de ce sa primiti admine atat kt comentati acum???
App....aviz ptr TOTI ADMINI : LASATI-O MAI MOALE CU FITZELE SI NU VA MAI DATI MARI K MA SUPARATI !!!! SI NU VA BAZATI K TZUKU TZINE CU VOI...Deci sper k nu voi mai vedea cearta intre admini
Alexuuus si u nu te ,mai baga unde nu iti fierbe oala.....kennny la fel si multi altii !!!!!
Iar Respect si de tn imediat ma iau.si Bogzy....voi numai sunteti admini???K poze nu prea v-am mai vazut sa faceti???Asa k apucati-va de treaba !!!
Si app Bogzy eu am fo kre tiam facut prima data poze pe serv nu tzuku,...si tot de la mn ai luat prima data ban =))))
DECI ADMINILOR FITZI CUMINTI...DAK NU VRETI SA VA PENALIZEZ....SI VB FFFF SERIOS !!!!!! Asha k TzuKa are Dreptate....Asha k Luati Aminte la ce A Zis !!! Poate veti fi Penalizati la Admine CHiar DE EA......Si nu ma VOI BAGA !!!!! Aveti GRIJA ! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 12:32 | |
| - TzuKa a scris:
- Deci....sa inteleg si eu o chestie....intre alcoolik si buzz s-a iscat o neintelegere....kre vad k o ajuns la ura...Amandoi aveti peste 18 ani si va purtati ca niste copii de gradinitza.....Alcoolik tie iti pica mana dak ii explicai lu om unde se gasesc pozele??Nu cred k u ai stiut din prima zi in care ai inceput sa joci cs unde gasesti pozele.
DECI ADMINILOR FITZI CUMINTI...DAK NU VRETI SA VA PENALIZEZ....SI VB FFFF SERIOS !!!!!! ma platesc destul de bine sa stii:) ... in fn lasand gluma la o parte... dc ti se pare tie k am fitze sau k sunt orgolios? / ... eu am vrut slot si nimic mai mult cum am mai spus am luna ,orele si pot sa cer admin da nu vreau...ceea ce nu intelegi este faptul k nu am arfe sau vorbesc de sus cu altii si nu imi aduc aminte sa fi jignit pe nimeni... eu doar tin cu ala care are dreptate:)... Akuma k ati prins toti ura pe mine dupa faza cu EagleEYE e problema voastra dar eu nu vad sa fi gresit cu nimic... | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 12:54 | |
| Mah nu e vb k am prins toti ura pe u....Faza e k deja iti bagi nasu cam peste tot....Nu zik a nu postezi...>Da nu imi conv k deja ati inceput sa nu va suferiti intre Voi (Admini)....Asta e toata faza... Puteti Face plangere impotriva altui admin Cand e ceva fff grav...Adika in sensu k sufera de admin....Ban kick slap slap...si asha mai departe....Cum a fost si Mar....Atunci mai zik sa face reclamatie ....atunci mai da....da nu din toate prostiile... Hai bft ! | |
|
| |
TzuKa Moderator
Numarul mesajelor : 674 Data nasterii : 09/01/1990 Varsta : 34 Localizare : Orasul Alb Violet Joburi/Distractii : Eleva Data de inscriere : 28/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 13:14 | |
| - bUzZz a scris:
ma platesc destul de bine sa stii:) ... in fn lasand gluma la o parte... dc ti se pare tie k am fitze sau k sunt orgolios? / ... eu am vrut slot si nimic mai mult cum am mai spus am luna ,orele si pot sa cer admin da nu vreau...ceea ce nu intelegi este faptul k nu am arfe sau vorbesc de sus cu altii si nu imi aduc aminte sa fi jignit pe nimeni... eu doar tin cu ala care are dreptate:)...
Akuma k ati prins toti ura pe mine dupa faza cu EagleEYE e problema voastra dar eu nu vad sa fi gresit cu nimic... Deci Buzz....sa iti explic o chestie : eu nu am absolut nimik q tn....nu te cunosc ff bn dar am obs k nu vrei sa lasi de la tn....de aia am zis k esti orgolios.....si la faza cu eagle si cu bgd nu vad dc te-ai bagat u!ei nu stiu sa scrie???sa isi faca dreptate singuri???cred k sunt destui de mari dak mai ales zici k sunt prietenii tai...deci te rog data viitoare lasa-i pe ei!! Si cu adminele am vazut k toti v-atzi luat lumea in cap...mai ales k tzuku va km da nas....pakt k nu prea mai am timp sa intru pe serv.....Oricum cred k o sa am iar o discutie serioasa cu totii admini....incepand de la slot pana la good.....k nu se mai poate.... | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 13:18 | |
| - TzuKu a scris:
- Mah nu e vb k am prins toti ura pe u....Faza e k deja iti bagi nasu cam peste tot....Nu zik a nu postezi...>Da nu imi conv k deja ati inceput sa nu va suferiti intre Voi (Admini)....Asta e toata faza...
Puteti Face plangere impotriva altui admin Cand e ceva fff grav...Adika in sensu k sufera de admin....Ban kick slap slap...si asha mai departe....Cum a fost si Mar....Atunci mai zik sa face reclamatie ....atunci mai da....da nu din toate prostiile...
Hai bft ! de la mine nu e nici o plangere cois:).. hai k s'a lungit cu vorba... | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 16:18 | |
| tzuka daca vrei ITI POSTEZ PE TOTII AIA CARE LE-AM FACUT SS CHIAR DACA AU IESIT CURATI CA SA VEZI CA IMI FAC TREABA IN CALITATE DE GOD PE SERVER ! X(X((X NUMAI DACA VREI ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 16:49 | |
| Mah Postezi numa banurile ce le dai la codati....Nu imi umple u tot forumu si cu aia ce ies curati X(X(X( !
Hai bft ! | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 17:43 | |
| pai nu dar zik aja sa vada tzuku ca nu "DOMNESC" cum zice ea ! | |
|
| |
bgd Junior
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 18:00 | |
| deci pana la urma mi se scoata banu ?...ca sa intru si eu pe server | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 18:03 | |
| | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 18:05 | |
| | |
|
| |
bogzy Membru 2
Numarul mesajelor : 336 Data nasterii : 07/04/1986 Varsta : 38 Localizare : ploiesti Joburi/Distractii : student Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 22:07 | |
| io ii dau dreptate lui respect ca si imi fac datoria de admin in fiecare zi cand intru pe sv si vad pe cineva dubios sau sunt playeri care se plang ca unul sau altul are coduri eu fac poze chiar si cand ma mai certam cu mnezo ca una are altu n-are io tot faceam poze..... deci io chiar imi fac datoria de admin pe sv | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 22:53 | |
| ms ptr sustinere ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 29th Decembrie 2008, 23:09 | |
| Topic Closed
Dati unban la bgd ! | |
|
| |
TzuKa Moderator
| Subiect: Re: unban {bgd} 30th Decembrie 2008, 13:24 | |
| - bogzy a scris:
- io ii dau dreptate lui respect ca si imi fac datoria de admin
in fiecare zi cand intru pe sv si vad pe cineva dubios sau sunt playeri care se plang ca unul sau altul are coduri eu fac poze chiar si cand ma mai certam cu mnezo ca una are altu n-are io tot faceam poze..... deci io chiar imi fac datoria de admin pe sv Acum nu vreau sa va suparati pe mn k v-am zis asta....dar nah...poate k faceti poze...dar in sapt asta kt am mai intrat pe serv...nu am vazut nici o poza nici de la unu nici de la altu...bogzy tie oricum nu iti pot face nimik...k doar ai dat bani.si oricum u nu te bagi in certurile lu altzi stai in banca ta...dar vreau sa vad mai multa implicare din partea adminilor...k multi sunt kre au admin si nu prea mai fac treaba Si respect nu trebuie sa postezi toate SS ce le-ai facut!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: unban {bgd} | |
| |
|
| |
| unban {bgd} | |
|