| unban {bgd} | |
|
+6alcooliks alexusss BoBo <3 Armani keNNNy bUzZz bgd 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
bgd Junior
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: unban {bgd} 27th Decembrie 2008, 22:17 | |
| | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 27th Decembrie 2008, 22:20 | |
| dupa EagleEye akuma tu :O.... imposibil asa cv:))... e curat frate:))....aaa si alcool explicai coaie unde gaseste pozele k nu toti stiu:)...eu zic sa'i dati unban k e curat:) bft all... | |
|
| |
keNNNy Membru 3
Numarul mesajelor : 713 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pe La Doamna Madalina Joburi/Distractii : fete.cs.fotbal. Stare de spirit : Nus prea energic... Data de inscriere : 04/07/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 27th Decembrie 2008, 23:28 | |
| - bUzZz a scris:
- dupa EagleEye akuma tu :O.... imposibil asa cv:))... e curat frate:))....aaa si alcool explicai coaie unde gaseste pozele k nu toti stiu:)...eu zic sa'i dati unban k e curat:) bft all...
1.alcooliks se vede ce admin ejti..:-j 2.e curat omu..am vazut si eu pozele..e curat k lacrima | |
|
| |
BoBo <3 Armani Membru 2
Numarul mesajelor : 534 Data nasterii : 17/10/1990 Varsta : 34 Localizare : ShuT The FucK Up ! Joburi/Distractii : ShuT The HeLL Up ! Stare de spirit : RupT IntotDeauNa ! Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 01:19 | |
| | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 02:38 | |
| off=>bgd termina mah cu posturile astea.... on=>sa vedem ce zice si alcooliks!! nu va grabiti! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 02:48 | |
| | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 03:44 | |
| ba nene eu nu stau sa pierd timpul cu totzi nooby iam zis unde sunt ma luat cu dealea ca el nu ai mai intalnit asemenea necazuri si nu stiam ca sunt cumva profesor sa predau lecti de cs asa ca kenny u nu mai vb la adresa mea ca ma .... si iti dau foc bv a gasit pozele lea pus frumos aicea va primi sigur unban ca e curat asa gura mica kenny Tzuku spunei lui akdea asta sa nu ma mai provoace si sa nu mai comenteze la adresa mea ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- buzz dak vrei explicale u unde la gaseste da ca eu nu sunt profesor poate nici eu nu stiu unde sunt pozele dak imi face da )
Ultima editare efectuata de catre alcooliks in 28th Decembrie 2008, 04:12, editata de 1 ori | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 03:52 | |
| - alcooliks a scris:
- ba nene eu nu stau sa pierd timpul cu totzi nooby iam zis unde sunt ma luat cu dealea ca el nu ai mai intalnit asemenea necazuri
si nu stiam ca sunt cumva profesor sa predau lecti de cs asa ca kenny u nu mai vb la adresa mea ca ma .... si iti dau foc
bv a gasit pozele lea pus frumos aicea va primi sigur unban ca e curat asa gura mica kenny
buzz dak vrei explicale u unde la gaseste da ca eu nu sunt profesor poate nici eu nu stiu unde sunt pozele dak imi face da ) bah alcool nu imi vorbi mie de sus clar:)... asa k daca esti admin si unul bun ii zici unde le gaseste din 2 vorbe daca nu stie omu' k nu iti ia mai mult sau tu cand te'ai apucat de cs stiai deja si de bhop:)... noob erai si tu cand ai inceput sa joci, k toti de altfel asa k gandeste de 2 ori inainte sa zici ceva. | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 03:57 | |
| nu iti vb de sus ca sunt admin stai linistit...asa cum a invatat si eu asa sa invetze si ei ca eu nu sunt profesor de explicatzi...orice meserie se fura nu se invatza
explicai u da vrei....hai ca nu am chef sa ma cert cu voi | |
|
| |
bogzy Membru 2
Numarul mesajelor : 336 Data nasterii : 07/04/1986 Varsta : 38 Localizare : ploiesti Joburi/Distractii : student Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 10:18 | |
| mad da si dupa ce i se face poze ii apare ca i s-au facut poze si le gaseste in directorul de CS cu numele relevant dupa plansa pe care joaca, iar daca chiar e but ii mai spun si io (sau noi adminii cred si sper)..........
si mie mi s-a intamplat in prima mea zi de cs pe armani (acum aproape un an,nu tzukule??) cand mi-a facut tzuku poze si nu le gaseam ca inainte in D:/Jocuri:/CS.... ci erau in C:/Programs Files:/Counter-Strike...... si am luat ban. Apoi am vb cu tzuku pe mess si ca am gasit pozele si m-a lasat sa joc (oricum am ip dinamic dar vroiam sa joc cu nick-ul meu "Bogzy")
Oricum ceea ce vreau sa spun e ca a procedat bn ca ia day bann iar acum ca facut cerere de unban ca e curat sigur va primi unban | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 10:23 | |
| - bogzy a scris:
- mad da si dupa ce i se face poze ii apare ca i s-au facut poze si le gaseste in directorul de CS cu numele relevant dupa plansa pe care joaca, iar daca chiar e but ii mai spun si io (sau noi adminii cred si sper)..........
si mie mi s-a intamplat in prima mea zi de cs pe armani (acum aproape un an,nu tzukule??) cand mi-a facut tzuku poze si nu le gaseam ca inainte in D:/Jocuri:/CS.... ci erau in C:/Programs Files:/Counter-Strike...... si am luat ban. Apoi am vb cu tzuku pe mess si ca am gasit pozele si m-a lasat sa joc (oricum am ip dinamic dar vroiam sa joc cu nick-ul meu "Bogzy")
Oricum ceea ce vreau sa spun e ca a procedat bn ca ia day bann iar acum ca facut cerere de unban ca e curat sigur va primi unban pai lui nu i'a explicat nimic nu iti e clar ... si nu vrea nimeni sa fie sanctionat nimeni vrea doar sa i se scoata banu k sa joace e atat de greu de inteles? | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:02 | |
| Deci sa va Zik Ceva : Cand la un Player i se face Poze....Am pus CLar acolo sa vada si Acel player....Unde se gasesc Pozele : Cstrike....Deci am pus asta in special pt BUTI de cs.... Deci sa nu vina playeru asta care ia fakut alcolik ss k nu stia...cand i sa fakut i sa specificat clar unde gaseste pozele....Asta e...Ii tin apararea lu alcolik....Ori ce but cred k trebe deja sa stie unde se gasesc pozele... SI mai ceva....Is multi care zice k nu are id si nu stie unde le gseste si dupaia vine pe forum dupa 2 H....Si pune pozele....Si in acel timp le poate modofica...Cum face X_Taz .... Deci totu va da mura in gura....Dar uni din voi stiti sa sariti numa cu gura...Va simtiti voi nu mai dau NUME....Deci nu va mai credeti mari si tari daka nu stiti espre ce e VB.... | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:09 | |
| perfect adevarat tzukule | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:25 | |
| Pai asha si e !!! | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:33 | |
| adica tu vrei sa zici tzukule k astea sunt poze modificate dhoamne:)) =))))))))))))))))... | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:35 | |
| - bUzZz a scris:
- adica tu vrei sa zici tzukule k astea sunt poze modificate dhoamne:)) =))))))))))))))))...
Ba copile u deja incepi sa ma enervezi sti lucru asta ?! Esti cam "But" scz de cuv da stiu k te cam supara adev.... Mah : Eu am zis k is multi care le modifica....zice k nu le gaseste s-au nu are id k sa aiba timp sa le modifice si dupaia vine si le pune pe forum k zice k leo gasit....Si am dat si un EX MARE CAT CASA X_Taz ....dar daka nu sti sa citesti SOARTA !!! Inv sa citi dupaia postati.... | |
|
| |
alexusss Membru
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:36 | |
| nu neaaparat el buzzz ,dar stii cum e il lasi pe unu..trebuie sa ii lasi pe toti...si nu toti sunt cinstiti crede-ma | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| |
| |
TzuKu Administrator
| |
| |
bUzZz Membru 2
| |
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:44 | |
| Nu va lua ban....pt k e curat.....
Ori cum de acuma cand i se va face poze va sti de unde sa le dea ! | |
|
| |
alexusss Membru
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:44 | |
| as vrea si eu sa vad pozele... lasa un id buzzz | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:45 | |
| - alexusss a scris:
- as vrea si eu sa vad pozele... lasa un id buzzz
ai linkurile mai sus sau daca nu baga bagheraicf | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: unban {bgd} 28th Decembrie 2008, 11:45 | |
| - alexusss a scris:
- as vrea si eu sa vad pozele... lasa un id buzzz
Copile u esti cam aerian )))) DUAMNE>>>>>>pe ce planeta Traiesti Ma=))) | |
|
| |
alexusss Membru
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: unban {bgd} | |
| |
|
| |
| unban {bgd} | |
|