Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ArMaNi eFekT InJurA!!

In jos 
+11
Dumnezeu
EfekT sAd dNd!
bUzZz
Portocala
alexusss
aragon
Purice
ResPecT
Sp!K3.
-|sT|- ^EddWard^
cs
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

masculin Numarul mesajelor : 360
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Popice/Biliard
Data de inscriere : 03/10/2008

ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:20

tzukule tu ce zici?
Sus In jos
Dumnezeu
Junior 2
Junior 2

masculin Fecioara Cocos
Numarul mesajelor : 79
Data nasterii : 03/09/1909
Varsta : 115
Localizare : HELL
Joburi/Distractii : amore amore amore
Stare de spirit : HIGH
Data de inscriere : 04/12/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:22

buzz vreau doar sa stii ca nui prima data cand injura pe server effe Smile dar nam nimic cu omu ... desi daca eu zic "inaptule" imi sariti in cap ... vad ca la god ai voie sa zici "fmm" Smile) ok abia astept sa iau god =))
Sus In jos
qu1T
Membru 2
Membru 2
qu1T

masculin Numarul mesajelor : 314
Localizare : uNde vReau !!!
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:27

deci grand termina ca si aia cu god injura sau ce vroiai sa zici deci pe mine nu m-ati vazut niciodata zicand fmm mm astea eu nu zic niciodata pe server

Si despre efekt cois esty pretenu nostru aici dar cateodata iti sari din minti si injuri ... parerea mea e k sa te mai potolesti oleaca cois bounce
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta
Numarul mesajelor : 91
Data nasterii : 30/03/1992
Varsta : 32
Localizare : ct`tza
Joburi/Distractii : cs
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 05/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:32

ms pt sfat fratzika`z0r:)) Twisted Evil
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
dEaGLe
Junior 2
Junior 2
dEaGLe

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: dEaGLe.. ;x   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:39

pTr. Orice "kkT" Nu merita gRaNd*
Fara suparare da is reclamatii de la u pe tot forumu Neutral
Nu zic din ura Smile
zIc sa inveti shi u cum se procedeaza
pTr. un "***" direcT Reclamatie Neutral
cOnTrA gRaNd*
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

masculin Numarul mesajelor : 360
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Popice/Biliard
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:48

Dumnezeu a scris:
buzz vreau doar sa stii ca nui prima data cand injura pe server effe Smile dar nam nimic cu omu ... desi daca eu zic "inaptule" imi sariti in cap ... vad ca la god ai voie sa zici "fmm" Smile) ok abia astept sa iau god =))

Deci EU AM SPUS K NU L'AM VAZUT O DATA SA INJURE ... iti zic ce am vazut eu nu tu... asa ca e punctul meu de vedere.

Iar in privinta ta nu cred k eu ti'am sarit in cap,am dreptate:-/...am zis doar sa te linistesti ptr k tu vroiai si god parca si cu jigniri nu merge:|... pe cand el nu cere nimik doar s'a enervat...si acelasi lucru i'l spun si lui... sa se abtina:)...

Nu am nimic cu nimeni nu stiu daca intelegi tu chestia asta:)

bft all si cred k ar trebui sa apara si tzuku mai rpd cu parerea si topic closed k s'a lungit km mult...
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 00:01

fff corect buzzz
mnezo cand incepi cu replici de genul "inaptule" ieie gag 2 runde decu nu e mare lucru dar totusi ai putea sa termini cu replicile astea.....
si cu efekt....frate injura in gand ...injura in fata PC-ului...dar nu pe chat No No
Daca injuram ar trebui sa ne mandrim si la altii?? Exclamation Exclamation
Sus In jos
https://www.youtube.com
alcooliks
Membru 2
Membru 2
alcooliks

masculin Rac Sarpe
Numarul mesajelor : 394
Data nasterii : 30/06/1989
Varsta : 35
Localizare : pe unde pot
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 01:07

ba nu frumos ceea ce a facut efect...ca atunci nui mai zic nimik la un player si dupa cum vad si pe forum vb urat poate baietasul sufera din cauza cs vb lui alesus injuri in gand,in fatza pc,pe mess dar nu pe serv.nam nimik cu tn dar nui frumos si oricum nu am cum sa te sanctionez eu
si faza cu grand ca face plangere la totzi bv lui are tupeu...ca sia sia vad ca sunt multzi admini care este pt prima ora cand au admin si cand au facut cereri au scris in c.v-ul lor ca stie si engleza si franceza,si amx_mod,admin_mod,si 10 ani de cs dar ei sunt praf va zic eu nu dau nume ca nu are rost se simnt ei cand o sa citeasca
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 10:37

mai aveti shi voi dreptate nu este frumos sa injuri pe servar dar la un momendat dekat sa rupi tastatura sa sa incepi sa urli de nervi prin casa de se sperie vecini mai bn dai akolo o injuratura mik shi cred ka am dreptate cand spun ka eu nu prea injur pe sv armani poate mai scap akolo un "fmm" dar in rest nu injur shi atunce am primit 3 flash de la un choichipier voit dak nu vroia sau etc mai intelegeam dar statea in baza shi imi dadea flash fix cand sa trag:| in adversar aveti shi voi dreptate cateodata ma ma`i scap shi eu shi injur dar nu fak acest lucru prea des aja ka nu prea aveti ce sa imi reproshati

Cred ka trebuie sa apara shi tzuku sa decida raman fara admin sa`u nu shi sa inkida topicul
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 13:02

efekt cred ca sunt ore cand iau 3 flasuri pe rumda dar nu zik nik Wink Wink Wink
Sus In jos
https://www.youtube.com
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 13:36

dar una e sa ei involuntar ka nu te vede etc si alta e sa ei flesh voit:|
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime17th Decembrie 2008, 17:21

Deci plangerea asta nu e cine stie ce....dar pot zice k este pt k la-i amenintat pe ala k ii dai ban pt un flash...bn nu iai dat ban dar totusi...Intelegi....

Sti cum sa procedezi Efekt ? Dat un slay si punct....si eu fak la fel le dau slay si se linistesk BUTI ....

Si in privinta ta MnezO ti-am explicat cu injurile tale Wink....Oke ?

Hai Topic Closed k sa lungit

Si app efekt am zis eu ceva de scos adminu ?? Nu am zis k til scot pt o injuratura

Hai bft
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

ArMaNi eFekT InJurA!!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Armani | EfekT
» Plangere contra Armani / Efekt
» Cerere Administrator [Armani | EfekT]-[Aceptata]
» Cerere Slot [Armani | EfekT]-[Aceptata]
» Ban by EfekT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum