| ArMaNi eFekT InJurA!! | |
|
+11Dumnezeu EfekT sAd dNd! bUzZz Portocala alexusss aragon Purice ResPecT Sp!K3. -|sT|- ^EddWard^ cs 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:20 | |
| | |
|
| |
Dumnezeu Junior 2
Numarul mesajelor : 79 Data nasterii : 03/09/1909 Varsta : 115 Localizare : HELL Joburi/Distractii : amore amore amore Stare de spirit : HIGH Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:22 | |
| buzz vreau doar sa stii ca nui prima data cand injura pe server effe dar nam nimic cu omu ... desi daca eu zic "inaptule" imi sariti in cap ... vad ca la god ai voie sa zici "fmm" ) ok abia astept sa iau god =)) | |
|
| |
qu1T Membru 2
Numarul mesajelor : 314 Localizare : uNde vReau !!! Data de inscriere : 10/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:27 | |
| deci grand termina ca si aia cu god injura sau ce vroiai sa zici deci pe mine nu m-ati vazut niciodata zicand fmm mm astea eu nu zic niciodata pe server Si despre efekt cois esty pretenu nostru aici dar cateodata iti sari din minti si injuri ... parerea mea e k sa te mai potolesti oleaca cois | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
Numarul mesajelor : 91 Data nasterii : 30/03/1992 Varsta : 32 Localizare : ct`tza Joburi/Distractii : cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:32 | |
| ms pt sfat fratzika`z0r:)) | |
|
| |
dEaGLe Junior 2
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: dEaGLe.. ;x 16th Decembrie 2008, 22:39 | |
| pTr. Orice "kkT" Nu merita gRaNd* Fara suparare da is reclamatii de la u pe tot forumu Nu zic din ura zIc sa inveti shi u cum se procedeaza pTr. un "***" direcT Reclamatie cOnTrA gRaNd* | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:48 | |
| - Dumnezeu a scris:
- buzz vreau doar sa stii ca nui prima data cand injura pe server effe dar nam nimic cu omu ... desi daca eu zic "inaptule" imi sariti in cap ... vad ca la god ai voie sa zici "fmm" ) ok abia astept sa iau god =))
Deci EU AM SPUS K NU L'AM VAZUT O DATA SA INJURE ... iti zic ce am vazut eu nu tu... asa ca e punctul meu de vedere. Iar in privinta ta nu cred k eu ti'am sarit in cap,am dreptate:-/...am zis doar sa te linistesti ptr k tu vroiai si god parca si cu jigniri nu merge:|... pe cand el nu cere nimik doar s'a enervat...si acelasi lucru i'l spun si lui... sa se abtina:)... Nu am nimic cu nimeni nu stiu daca intelegi tu chestia asta:) bft all si cred k ar trebui sa apara si tzuku mai rpd cu parerea si topic closed k s'a lungit km mult... | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 00:01 | |
| fff corect buzzz mnezo cand incepi cu replici de genul "inaptule" ieie gag 2 runde decu nu e mare lucru dar totusi ai putea sa termini cu replicile astea..... si cu efekt....frate injura in gand ...injura in fata PC-ului...dar nu pe chat Daca injuram ar trebui sa ne mandrim si la altii?? | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 01:07 | |
| ba nu frumos ceea ce a facut efect...ca atunci nui mai zic nimik la un player si dupa cum vad si pe forum vb urat poate baietasul sufera din cauza cs vb lui alesus injuri in gand,in fatza pc,pe mess dar nu pe serv.nam nimik cu tn dar nui frumos si oricum nu am cum sa te sanctionez eu si faza cu grand ca face plangere la totzi bv lui are tupeu...ca sia sia vad ca sunt multzi admini care este pt prima ora cand au admin si cand au facut cereri au scris in c.v-ul lor ca stie si engleza si franceza,si amx_mod,admin_mod,si 10 ani de cs dar ei sunt praf va zic eu nu dau nume ca nu are rost se simnt ei cand o sa citeasca | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
Numarul mesajelor : 91 Data nasterii : 30/03/1992 Varsta : 32 Localizare : ct`tza Joburi/Distractii : cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 10:37 | |
| mai aveti shi voi dreptate nu este frumos sa injuri pe servar dar la un momendat dekat sa rupi tastatura sa sa incepi sa urli de nervi prin casa de se sperie vecini mai bn dai akolo o injuratura mik shi cred ka am dreptate cand spun ka eu nu prea injur pe sv armani poate mai scap akolo un "fmm" dar in rest nu injur shi atunce am primit 3 flash de la un choichipier voit dak nu vroia sau etc mai intelegeam dar statea in baza shi imi dadea flash fix cand sa trag:| in adversar aveti shi voi dreptate cateodata ma ma`i scap shi eu shi injur dar nu fak acest lucru prea des aja ka nu prea aveti ce sa imi reproshati
Cred ka trebuie sa apara shi tzuku sa decida raman fara admin sa`u nu shi sa inkida topicul | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 13:02 | |
| | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 13:36 | |
| dar una e sa ei involuntar ka nu te vede etc si alta e sa ei flesh voit:| | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 17th Decembrie 2008, 17:21 | |
| Deci plangerea asta nu e cine stie ce....dar pot zice k este pt k la-i amenintat pe ala k ii dai ban pt un flash...bn nu iai dat ban dar totusi...Intelegi.... Sti cum sa procedezi Efekt ? Dat un slay si punct....si eu fak la fel le dau slay si se linistesk BUTI .... Si in privinta ta MnezO ti-am explicat cu injurile tale ....Oke ? Hai Topic Closed k sa lungit Si app efekt am zis eu ceva de scos adminu ?? Nu am zis k til scot pt o injuratura Hai bft | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! | |
| |
|
| |
| ArMaNi eFekT InJurA!! | |
|