Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ArMaNi eFekT InJurA!!

In jos 
+11
Dumnezeu
EfekT sAd dNd!
bUzZz
Portocala
alexusss
aragon
Purice
ResPecT
Sp!K3.
-|sT|- ^EddWard^
cs
15 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 926
Data nasterii : 18/11/1991
Varsta : 32
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X
Data de inscriere : 20/09/2008

ArMaNi eFekT InJurA!! Empty
MesajSubiect: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 09:19

Nick: Armani | EfekT
Motiv: injuratura
Aveam pretentii la adminii , dak la ei navem pretentii de plaierii numai zic Neutral , unii si vad q GoD si fac ce ii taie CaPu !!!

EteRnal DeaMoN (89.176.225.76) (STEAM_ID_LAN) Joined (Czech Republic).
AcTiMeL dropped
AcTiMeL has left the game
GaReLLi GuLp 3V (RADIO): Fire in the hole! [Explozive]
*DEAD* *Sko[R]P!oN* : Smile)

*DEAD* Armani | EfekT : ba labarica ce fmm dai flesh in fataX*

*DEAD* Armani | EfekT : vrei ban

*DEAD* *Sko[R]P!oN* : ai d ...

PTB: Runda s-a terminat, veri
Sus In jos
-|sT|- ^EddWard^
Junior 2
Junior 2
-|sT|- ^EddWard^

masculin Leu Capra
Numarul mesajelor : 175
Data nasterii : 17/08/1991
Varsta : 33
Localizare : Madrid
Joburi/Distractii : FoTbaL RulZz
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 13/11/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 12:22

poate a fost o glumitza Razz nush2 ce sa zic Very Happy efekt de obicei e calm Smile
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 12:46

ce gluma k ia zis din tot sufletu ce`ai =))) si dupa a vrut sa`i dea si ban Neutral
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 13:09

Thoamne grand crek usor UsOr nu vei mia ave Frum prieten pe svr ca tu le faci plangere la toti pt un "Fmm" ii faci plangere:)
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
ResPecT
Membru junior
Membru junior
ResPecT

masculin Fecioara Caine
Numarul mesajelor : 7054
Data nasterii : 01/09/1994
Varsta : 30
Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe
Joburi/Distractii : FoTbaL
Stare de spirit : FoarTe Buna
Data de inscriere : 30/06/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 14:26

mdea...a vb destul de vulgar si a amenintat un player ca-i da ban !
Sus In jos
Purice
Junior 2
Junior 2
Purice

masculin Pesti Caine
Numarul mesajelor : 223
Data nasterii : 11/03/1994
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : PC
Stare de spirit : Vesela
Data de inscriere : 08/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 14:44

Nu l-am vazut nici o data pe Efekt sa fie agitat Smile .
Sus In jos
http://lolek123.hi5.com
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 15:42

=)))
Sus In jos
aragon
Senior
Senior
aragon

masculin Balanta Cocos
Numarul mesajelor : 1273
Data nasterii : 26/09/1993
Varsta : 31
Localizare : unde vreau!!!:D
Joburi/Distractii : sami bat jok de saormari ;)
Data de inscriere : 01/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 16:23

se putea sa vorbeasca si frumos dar admini trebuie sa dea ex Nu sa injura Exclamation
Sus In jos
alexusss
Membru
Membru
alexusss

masculin Gemeni Capra
Numarul mesajelor : 1040
Data nasterii : 20/06/1991
Varsta : 33
Localizare : undeva pe glob;)
Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc..
Data de inscriere : 13/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:05

corect angel ai dreptate...eu cand le zic sa nu mai injure ......NeutralNeutral
Sus In jos
https://www.youtube.com
Portocala
Junior
Junior
Portocala

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 32
Data nasterii : 21/06/1993
Localizare : In fata pC
Joburi/Distractii : PlaY cS -> armani.ehlo.ro
Stare de spirit : Gigantica
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:06

pe orice sv nu exista un admin care sa injure...dak iti da fb in baza un juktor...u cei faci? ii zici "ms" nu cred...aja k mai bn lasa lol!
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:08

Portocala a scris:
pe orice sv nu exista un admin care sa injure...dak iti da fb in baza un juktor...u cei faci? ii zici "ms" nu cred...aja k mai bn lasa lol!
pfoai , ii dadeam slay si atat Smile dak continua sa faca kick , ban 6o min Neutral
Sus In jos
Portocala
Junior
Junior
Portocala

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:11

a avut o scapare ma...cemai acuma...nu merita sa piarda adminu k a zis "fmm"...mai ales dak o fi si un strain..ala nu stie ce scrie deci...nare rost:|
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:13

ti cu el k ti`a dat unban =))
Sus In jos
Portocala
Junior
Junior
Portocala

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 17:24

gRand* a scris:
ti cu el k ti`a dat unban =))

nui vb dasta...da nuj dc ar pierde adminu k a zis "fmm" la un strain(dak era...sasa is km noobi Smile) )
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

masculin Numarul mesajelor : 360
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : Popice/Biliard
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 18:56

te mai enervezi mah cand dai de un BOT din asta...X(X(X(...nu inteleg dc dau flash in baza nici sa'mi dai 100 de head la rand:|.... oricum nu l'am auzit odata injurand pe sv deci ar trebui iertat fara discutii:P... oricum tzuku decide:P....
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta
Numarul mesajelor : 91
Data nasterii : 30/03/1992
Localizare : ct`tza
Joburi/Distractii : cs
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 05/09/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 18:58

bai grand dak stau akm sa inumar toate greshelile tale crek ka ma apuka mainseara shi sti cv defiecare dat kand au fost codari shi ati avut nevoie de me sa le dau ban am venit kit ka aveam alta treaba shi ma enerveaza la uh cand erai un player prapadit no komentai frate da kom ai luat admin gata ai luat grade ai de plm deakuma la uh ma jur frate ka iti tin evindentza la gresheli shi ti le pun pe forum !! sa ti minte oky? ast e mai gresheste omu dar plm uh faci dint`o nika toata dita mai erroarea plm dak u chiar aja crezi ka aja`i frumos :-J asta am avot d zis a shi am uitat de obicei dak zik ka dau ban cuiva nu e adevarat stati calmi. Respect shi uh mai injuri cate o data aja ka nu mai zi u ka vb eo vulgar Neutral
am primit 3 flash de la un ct shi nu prea iti comvine la umomendat iti sare tandara .. laso drq dak shi asta e plangere

faza ko admini sa fie model mai bn ai tacea grand oky?

shi plz no mai ma ameninta uh pe sv ca mi se clatina adminul shi etc ka nu eshti oh owneru:| oky .. e te credeam d trb pe uh da se pare ka m`am inshelat dak ai ajuns sa faci plangere la o scapare:| a shi grand vezi ka la plangere mi`ai scris numele greshit:)) gg shi te respect:-J

__________________________________-

EfekT
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 19:19

in privinta asta iti dau dreptate:)
Sus In jos
Portocala
Junior
Junior
Portocala

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 19:35

si eu la fel...un adevarat prieten nar facea aja cv wai grand Neutral....da el dak puntea orice ai face u... ArMaNi eFekT InJurA!! 384514 ArMaNi eFekT InJurA!! 938414 ArMaNi eFekT InJurA!! 938414
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 19:52

nu este vorba ka un prieten nu ar face asa ceva pe mine ma enerveaza ka se da pe langa tine cand nare admin shi cand are admin gata iti vanzeaza ori ce gresheala eu l`am considerat un prieten shi un player valoros al srv`ului armani dar repet se pare ka ma`m inshelat:) eu nu am fkt nici o data o plangere catere un admin sa`u dak am fakut am fkt pt ka a comis un delict grav rau de tot dar se pare ka o sa fak o exceptie pt grand..
Sus In jos
bUzZz
Membru 2
Membru 2
bUzZz

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 20:12

aici e problema voastra dar inca odata consider k ai dreptate:)

off topic : daca pe el il cunosteai knd era un simplu player pe mine nici akum nu ma cunosc multi:))...orikum sper k n'am fost asa(sa ma dau pe langa unul sau altul:-?? )
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 20:21

aha crek ka ar trebui topik close:)
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 21:36

EfekT :X gIrL a scris:
nu este vorba ka un prieten nu ar face asa ceva pe mine ma enerveaza ka se da pe langa tine cand nare admin shi cand are admin gata iti vanzeaza ori ce gresheala eu l`am considerat un prieten shi un player valoros al srv`ului armani dar repet se pare ka ma`m inshelat:) eu nu am fkt nici o data o plangere catere un admin sa`u dak am fakut am fkt pt ka a comis un delict grav rau de tot dar se pare ka o sa fak o exceptie pt grand..

Wai EfeKt ai mare Dreptate!!!
Am oBservat pe pielea mea cand avem admin inate toti se dadeau pe lng mn dupa ce nu am ami avut admin ma injurau akum ca am iar admin u mai zic nimikX( deci e clar X( Eu nu as face asa Neutral Sti si tu...si cand nu am avut admin a fst prieten cu tn si akum snt:!Smile
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 21:41

EfekT :X gIrL a scris:
bai grand dak stau akm sa inumar toate greshelile tale crek ka ma apuka mainseara shi sti cv defiecare dat kand au fost codari shi ati avut nevoie de me sa le dau ban am venit kit ka aveam alta treaba shi ma enerveaza la uh cand erai un player prapadit no komentai frate da kom ai luat admin gata ai luat grade ai de plm deakuma la uh ma jur frate ka iti tin evindentza la gresheli shi ti le pun pe forum !! sa ti minte oky? ast e mai gresheste omu dar plm uh faci dint`o nika toata dita mai erroarea plm dak u chiar aja crezi ka aja`i frumos :-J asta am avot d zis a shi am uitat de obicei dak zik ka dau ban cuiva nu e adevarat stati calmi. Respect shi uh mai injuri cate o data aja ka nu mai zi u ka vb eo vulgar Neutral
am primit 3 flash de la un ct shi nu prea iti comvine la umomendat iti sare tandara .. laso drq dak shi asta e plangere

faza ko admini sa fie model mai bn ai tacea grand oky?

shi plz no mai ma ameninta uh pe sv ca mi se clatina adminul shi etc ka nu eshti oh owneru:| oky .. e te credeam d trb pe uh da se pare ka m`am inshelat dak ai ajuns sa faci plangere la o scapare:| a shi grand vezi ka la plangere mi`ai scris numele greshit:)) gg shi te respect:-J

EfekT
scapare ,??? dak ar fi prima oara nas face Wink
Sus In jos
EfekT sAd dNd!
Junior 2
Junior 2
EfekT sAd dNd!

masculin Berbec Maimuta

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:03

grand de cate ori ai fost dat tu afara de pe sv armani zi ka nu am dreptate frate:| cand nu aveai admin ma salutai alea alea com ai dat de gustu la admin pauza frate shtiu shi eu kum este am adminat shi eo un sv gen armani shi shtiu cum este com sa skimbat hostu ciciu park nici nu mai existam pt pleyari care odata imi erau asa zisi prieteni shi credema am mai multa experienta dekat u in ale cs`ului sincer poate nu dovedesc eu cs pe armani ka nu sunt fragar dar jukam alt cv la meciuri shi etc.. credema am experienta foarte mare in ale adminului shi credema ka mai shi uh te`ai fi enervat dak ti`ar da un choipier 3 flesh consecutiv shi deceaba spui uh ka ii dai kick etc hai frate credema ka ai fi rectionat la fel
Akm crek ka replica asta este in plus deorece multi admini mai scapa cate o injuratura mika shi faza ka am zis ka ii dau ban aja fak pe moment ma enervez peatat ma linishtesc intelegi uh cand o sa mai creshti mai vb`im despre faze deastea ka am cunoscut multi playeri ka uh shi . Aja frate ajunge ast e am greshit . Shi in legatura ko kenny:D ma rugat baiatu sa ii scot banul shi a aflat tzuku dar pana la urma am fkt tot un bine pt ka sa`u impacat shi ei deci:> tot e ceva aja ka grand te rog sa incheiem disputa asta eu ma fak ka am uitat uh la fel.. shi gata deja topicul asta sa intins ca`m mult dupa parerea mea aja ka te rog frumos sa incetezi dak mai ai cv de zis ma contactezi pe id effez0rsenn shi vb`im akolo frate shi imi zici tot ce ai de zis in fata iti multumesc inca o data

________________________________________________--

EfekT
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime16th Decembrie 2008, 22:07

eu am incheiat de mult Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!!   ArMaNi eFekT InJurA!! Icon_minitime

Sus In jos

ArMaNi eFekT InJurA!!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Armani | EfekT