| ArMaNi eFekT InJurA!! | |
|
+11Dumnezeu EfekT sAd dNd! bUzZz Portocala alexusss aragon Purice ResPecT Sp!K3. -|sT|- ^EddWard^ cs 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 09:19 | |
| Nick: Armani | EfekT Motiv: injuratura Aveam pretentii la adminii , dak la ei navem pretentii de plaierii numai zic , unii si vad q GoD si fac ce ii taie CaPu !!! EteRnal DeaMoN (89.176.225.76) (STEAM_ID_LAN) Joined (Czech Republic). AcTiMeL dropped AcTiMeL has left the game GaReLLi GuLp 3V (RADIO): Fire in the hole! [Explozive] *DEAD* *Sko[R]P!oN* : ) *DEAD* Armani | EfekT : ba labarica ce fmm dai flesh in fataX**DEAD* Armani | EfekT : vrei ban *DEAD* *Sko[R]P!oN* : ai d ... PTB: Runda s-a terminat, veri | |
|
| |
-|sT|- ^EddWard^ Junior 2
Numarul mesajelor : 175 Data nasterii : 17/08/1991 Varsta : 33 Localizare : Madrid Joburi/Distractii : FoTbaL RulZz Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 13/11/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 12:22 | |
| poate a fost o glumitza nush2 ce sa zic efekt de obicei e calm | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 12:46 | |
| ce gluma k ia zis din tot sufletu ce`ai =))) si dupa a vrut sa`i dea si ban | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 13:09 | |
| Thoamne grand crek usor UsOr nu vei mia ave Frum prieten pe svr ca tu le faci plangere la toti pt un "Fmm" ii faci plangere:) | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 14:26 | |
| mdea...a vb destul de vulgar si a amenintat un player ca-i da ban ! | |
|
| |
Purice Junior 2
Numarul mesajelor : 223 Data nasterii : 11/03/1994 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : PC Stare de spirit : Vesela Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 14:44 | |
| Nu l-am vazut nici o data pe Efekt sa fie agitat . | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 15:42 | |
| | |
|
| |
aragon Senior
Numarul mesajelor : 1273 Data nasterii : 26/09/1993 Varsta : 31 Localizare : unde vreau!!!:D Joburi/Distractii : sami bat jok de saormari ;) Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 16:23 | |
| se putea sa vorbeasca si frumos dar admini trebuie sa dea ex Nu sa injura | |
|
| |
alexusss Membru
Numarul mesajelor : 1040 Data nasterii : 20/06/1991 Varsta : 33 Localizare : undeva pe glob;) Joburi/Distractii : CS , Basket ,Fete etc.. Data de inscriere : 13/09/2008
| |
| |
Portocala Junior
Numarul mesajelor : 32 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : In fata pC Joburi/Distractii : PlaY cS -> armani.ehlo.ro Stare de spirit : Gigantica Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 17:06 | |
| pe orice sv nu exista un admin care sa injure...dak iti da fb in baza un juktor...u cei faci? ii zici "ms" nu cred...aja k mai bn lasa | |
|
| |
cs Membru
| |
| |
Portocala Junior
Numarul mesajelor : 32 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : In fata pC Joburi/Distractii : PlaY cS -> armani.ehlo.ro Stare de spirit : Gigantica Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 17:11 | |
| a avut o scapare ma...cemai acuma...nu merita sa piarda adminu k a zis "fmm"...mai ales dak o fi si un strain..ala nu stie ce scrie deci...nare rost:| | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 17:13 | |
| ti cu el k ti`a dat unban =)) | |
|
| |
Portocala Junior
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 17:24 | |
| - gRand* a scris:
- ti cu el k ti`a dat unban =))
nui vb dasta...da nuj dc ar pierde adminu k a zis "fmm" la un strain(dak era...sasa is km noobi ) ) | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 18:56 | |
| te mai enervezi mah cand dai de un BOT din asta...X(X(X(...nu inteleg dc dau flash in baza nici sa'mi dai 100 de head la rand:|.... oricum nu l'am auzit odata injurand pe sv deci ar trebui iertat fara discutii:P... oricum tzuku decide:P.... | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
Numarul mesajelor : 91 Data nasterii : 30/03/1992 Varsta : 32 Localizare : ct`tza Joburi/Distractii : cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 18:58 | |
| bai grand dak stau akm sa inumar toate greshelile tale crek ka ma apuka mainseara shi sti cv defiecare dat kand au fost codari shi ati avut nevoie de me sa le dau ban am venit kit ka aveam alta treaba shi ma enerveaza la uh cand erai un player prapadit no komentai frate da kom ai luat admin gata ai luat grade ai de plm deakuma la uh ma jur frate ka iti tin evindentza la gresheli shi ti le pun pe forum !! sa ti minte oky? ast e mai gresheste omu dar plm uh faci dint`o nika toata dita mai erroarea plm dak u chiar aja crezi ka aja`i frumos :-J asta am avot d zis a shi am uitat de obicei dak zik ka dau ban cuiva nu e adevarat stati calmi. Respect shi uh mai injuri cate o data aja ka nu mai zi u ka vb eo vulgar am primit 3 flash de la un ct shi nu prea iti comvine la umomendat iti sare tandara .. laso drq dak shi asta e plangere faza ko admini sa fie model mai bn ai tacea grand oky? shi plz no mai ma ameninta uh pe sv ca mi se clatina adminul shi etc ka nu eshti oh owneru:| oky .. e te credeam d trb pe uh da se pare ka m`am inshelat dak ai ajuns sa faci plangere la o scapare:| a shi grand vezi ka la plangere mi`ai scris numele greshit:)) gg shi te respect:-J __________________________________- EfekT | |
|
| |
bUzZz Membru 2
Numarul mesajelor : 360 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Popice/Biliard Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 19:19 | |
| in privinta asta iti dau dreptate:) | |
|
| |
Portocala Junior
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 19:35 | |
| | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
Numarul mesajelor : 91 Data nasterii : 30/03/1992 Varsta : 32 Localizare : ct`tza Joburi/Distractii : cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 19:52 | |
| nu este vorba ka un prieten nu ar face asa ceva pe mine ma enerveaza ka se da pe langa tine cand nare admin shi cand are admin gata iti vanzeaza ori ce gresheala eu l`am considerat un prieten shi un player valoros al srv`ului armani dar repet se pare ka ma`m inshelat:) eu nu am fkt nici o data o plangere catere un admin sa`u dak am fakut am fkt pt ka a comis un delict grav rau de tot dar se pare ka o sa fak o exceptie pt grand.. | |
|
| |
bUzZz Membru 2
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 20:12 | |
| aici e problema voastra dar inca odata consider k ai dreptate:)
off topic : daca pe el il cunosteai knd era un simplu player pe mine nici akum nu ma cunosc multi:))...orikum sper k n'am fost asa(sa ma dau pe langa unul sau altul:-?? ) | |
|
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 20:21 | |
| aha crek ka ar trebui topik close:) | |
|
| |
Sp!K3. Membru 3
Numarul mesajelor : 891 Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi? Joburi/Distractii : Fotbal,Cs, Data de inscriere : 27/07/2008
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 21:36 | |
| - EfekT :X gIrL a scris:
- nu este vorba ka un prieten nu ar face asa ceva pe mine ma enerveaza ka se da pe langa tine cand nare admin shi cand are admin gata iti vanzeaza ori ce gresheala eu l`am considerat un prieten shi un player valoros al srv`ului armani dar repet se pare ka ma`m inshelat:) eu nu am fkt nici o data o plangere catere un admin sa`u dak am fakut am fkt pt ka a comis un delict grav rau de tot dar se pare ka o sa fak o exceptie pt grand..
Wai EfeKt ai mare Dreptate!!! Am oBservat pe pielea mea cand avem admin inate toti se dadeau pe lng mn dupa ce nu am ami avut admin ma injurau akum ca am iar admin u mai zic nimikX( deci e clar X( Eu nu as face asa Sti si tu...si cand nu am avut admin a fst prieten cu tn si akum snt:! | |
|
| |
cs Membru
| |
| |
EfekT sAd dNd! Junior 2
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:03 | |
| grand de cate ori ai fost dat tu afara de pe sv armani zi ka nu am dreptate frate:| cand nu aveai admin ma salutai alea alea com ai dat de gustu la admin pauza frate shtiu shi eu kum este am adminat shi eo un sv gen armani shi shtiu cum este com sa skimbat hostu ciciu park nici nu mai existam pt pleyari care odata imi erau asa zisi prieteni shi credema am mai multa experienta dekat u in ale cs`ului sincer poate nu dovedesc eu cs pe armani ka nu sunt fragar dar jukam alt cv la meciuri shi etc.. credema am experienta foarte mare in ale adminului shi credema ka mai shi uh te`ai fi enervat dak ti`ar da un choipier 3 flesh consecutiv shi deceaba spui uh ka ii dai kick etc hai frate credema ka ai fi rectionat la fel Akm crek ka replica asta este in plus deorece multi admini mai scapa cate o injuratura mika shi faza ka am zis ka ii dau ban aja fak pe moment ma enervez peatat ma linishtesc intelegi uh cand o sa mai creshti mai vb`im despre faze deastea ka am cunoscut multi playeri ka uh shi . Aja frate ajunge ast e am greshit . Shi in legatura ko kenny:D ma rugat baiatu sa ii scot banul shi a aflat tzuku dar pana la urma am fkt tot un bine pt ka sa`u impacat shi ei deci:> tot e ceva aja ka grand te rog sa incheiem disputa asta eu ma fak ka am uitat uh la fel.. shi gata deja topicul asta sa intins ca`m mult dupa parerea mea aja ka te rog frumos sa incetezi dak mai ai cv de zis ma contactezi pe id effez0rsenn shi vb`im akolo frate shi imi zici tot ce ai de zis in fata iti multumesc inca o data
________________________________________________--
EfekT | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! 16th Decembrie 2008, 22:07 | |
| eu am incheiat de mult | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ArMaNi eFekT InJurA!! | |
| |
|
| |
| ArMaNi eFekT InJurA!! | |
|