| Reclamatie Piratul Jack | |
|
+4Narkoz SKoL PiratulJackCelTeribil cs 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 17:59 | |
| Deci , se terminase o harta si a dat servarul la vot cele 5 hartzi si a iesit de_dust4 si inaintea hartzi a fost de_dust2 orikm sunt ff diferite dak era tb sa dea la vot inaintea ei dar .. :-L .. incepe harta min 34 iar Piratul da la vot aWp_zigzag , si sa schimbat harta in zigzag dand comanda SKOL amx_map awp_zigzag !! DECi TzuKu !! sa te vAD:D Piratul Jack Cel Teribil : bag zig? Celino connected * Jucatorii cu ping mai mare de 90 vor primi kick ! Right Hand Weapon Armani | AnG3L (RADIO): Need backup. -|sT|- ^MaXimIQ^ : DA [=AWOL=] kiler connected SKoL : /trivia gRaNd* : da Celino (79.114.219.218) (STEAM_ID_LAN) Joined (error). alLkatRaZ : nu pfff : nu qu1k connected [=AWOL=] kiler (77.81.153.199) (STEAM_ID_LAN) Joined (error). Celino is joining the Counter-Terrorist force Type 'amx_help' in the console to see available commands *** c3-muziq* killed SKoL with a headshot from usp *** [=AWOL=] kiler is joining the Terrorist force qu1k is joining the Terrorist force gRaNd* killed c3-muziq* with glock18 www.Armani.ForumGratuit.RoLeft Hand Weapon Right Hand Weapon Time Left: 34:49 min. Next Map: de_aztec [Trivia Bot] In timp ce esti mort poti juca Trivia si poti castiga bani! Tasteaza /trivia in chat pentru activare. gRaNd* : da qu1k (79.118.226.121) (STEAM_ID_LAN) Joined (error). ADMIN Piratul Jack Cel Teribil: vote map(s) Piratul Jack Cel Teribil voted for Armani | AnG3L voted for *** -|sT|- ^MaXimIQ^ killed pfff with a headshot from usp *** pfff voted against SKoL voted for ExPreS1vE voted for Celino voted against A$$A$$YNU_YONUT<3 MAR7! voted for gRaNd* voted for [=AWOL=] kiler voted for c3-muziq* voted against alLkatRaZ voted against Iz___DaGa voted against PIF voted against Armani | MaR dropped *** A$$A$$YNU_YONUT<3 MAR7! killed alLkatRaZ with a headshot from deagle *** Iz___DaGa killed -|sT|- ^MaXimIQ^ with deagle Time Left: 34:35 c4-poopik dropped gRaNd* : timeleft qu1k voted against GiRL~ dropped Armani | AnG3L killed ExPreS1vE with deagle c4-poopik dropped *** Piratul Jack Cel | |
|
| |
PiratulJackCelTeribil Membru 2
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:03 | |
| | |
|
| |
SKoL Junior 2
Numarul mesajelor : 215 Localizare : pRin taRA Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:04 | |
| pirat a dat la vot mapa de_dust4 pt.ca fusese inainte d2 si omu a considerat ca nu e normal sa se joace numa DUST!!si eu daca am vazut ca a ieshit zigzag am schimbat`o....... | |
|
| |
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:05 | |
| hai mane .. dar dc ai mai dat la vot nu ma mai lua q dastea orikm harta sa schimbat in awp_zigzag deci este sstrikt interzis knd incepe o harta noua nu s mai da la vot ... si era si min 34 lol .. orikm frate nare qm .. nu k exista 1 k mn dar este prea de tot dc nai dat inainte ... u te iei despre ceilalti admini ?? poate ceilalti iti vor raul .. nu tb sa te faci tu viteaz;) orikm o sa vedem ce zice TzuKu !! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:11 | |
| - eNdz0r = gRaNd* a scris:
- hai mane .. dar dc ai mai dat la vot nu ma mai lua q dastea orikm harta sa schimbat in awp_zigzag deci este sstrikt interzis knd incepe o harta noua nu s mai da la vot ... si era si min 34 lol .. orikm frate nare qm .. nu k exista 1 k mn dar este prea de tot dc nai dat inainte ... u te iei despre ceilalti admini ?? poate ceilalti iti vor raul .. nu tb sa te faci tu viteaz;) orikm o sa vedem ce zice TzuKu !!
omg ... am schimbat`o yo??? dak o schimbam eo da ziceam dar am dat refuse si nu am schimbat`o EU ... | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:14 | |
| ok .. pai a skimbato SkoL am si poza knd am schimbato .. sa vdm c zice TzuKu .. o seaRa plaqta !! | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:24 | |
| - eNdz0r = gRaNd* a scris:
- ok .. pai a skimbato SkoL am si poza knd am schimbato .. sa vdm c zice TzuKu .. o seaRa plaqta !!
in primul rand imi pare extrem de rau de tribpu post... in al doile`a rand ... endzor dak nu am schimbat`o yo de ce e plangrerea pe numele meu???? dovada clara k suferi ... | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 18:31 | |
| mah deci tu ai dat la vot !! si dak iesea Acepted se schimba !! deci tu sti regulile?? dc ai schimbat harta? knd era Tzuku p sv se juka toate natiile de dust2 .. dust .. etc .. dar zimi dc ai dat la vot ?? k vroiai tu zigzag k erai smeq??si in + nam dc sa sufar si n`am q ce sa sufar :> k sa sti;) | |
|
| |
Narkoz Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 93 Localizare : Peste tot Joburi/Distractii : Cs,pizde si Capoeira Data de inscriere : 10/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 19:11 | |
| nam ce zice... santeti.. prosti... faceti reclamatiii in stinga sin dreapta..... park var fi ciuda pe ceva... e doar un joc... si trebuie sa primiti placere de la el da nu s va luati in gura.... | |
|
| |
qu1T Membru 2
Numarul mesajelor : 314 Localizare : uNde vReau !!! Data de inscriere : 10/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 20:31 | |
| deci e clar o sa scoata si zigzag =)) :X:X | |
|
| |
cs Membru
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 20:37 | |
| | |
|
| |
Narkoz Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 93 Localizare : Peste tot Joburi/Distractii : Cs,pizde si Capoeira Data de inscriere : 10/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 20:46 | |
| nu.. numai pe tn team avut in vedere.... | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 21:18 | |
| Deci Awp zigzag bycastor si restu hartilor de awp sunt scoase abuzati deja fff mult de awp....deja ii aberant....
Plus de asta skol dc bagi plansa de capu tau cand mai ales mai is si 34 de min ???
Asta e prima plangere care o ai....trec cu vederea....se mai int odata faze dinastea ZICI PA admin si nu il mai vezi delok....
Si plus dute citeste regurile k sa nu mai faci greseli....daka una mai faci zici PA admin...
Si e valabil si pt u piratule nu se da vot la inceputu altei plansa....Si u daka mai faci o greseala PA admin !!!! | |
|
| |
alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 21:22 | |
| endzor dc esty obraznic....baiatul a zis dak baga zig iar u ai zis da...ai zis "da"= reclamtie insemnad la tn....ca porma dak e sa nu se schimbe hartile si va tine numai in dusturi sau eu stiu alte hartzii facetzii gura ca nu vii se baga zig_zag....hai ca deja ati luato razna | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 21:24 | |
| Ori cum toate awp-urile sunt scoase !!!nu se va mai juka delok awp.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 21:26 | |
| - TzuKu a scris:
- Deci Awp zigzag bycastor si restu hartilor de awp sunt scoase abuzati deja fff mult de awp....deja ii aberant....
Plus de asta skol dc bagi plansa de capu tau cand mai ales mai is si 34 de min ???
Asta e prima plangere care o ai....trec cu vederea....se mai int odata faze dinastea ZICI PA admin si nu il mai vezi delok....
Si plus dute citeste regurile k sa nu mai faci greseli....daka una mai faci zici PA admin...
Si e valabil si pt u piratule nu se da vot la inceputu altei plansa....Si u daka mai faci o greseala PA admin !!!! AM INTZELES BOSS SI MS DE ADMIN | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 21:27 | |
| Cum adika ms de admin ??? | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 22:33 | |
| Adika se refera ca la-i iertat !!! | |
|
| |
TzuKu Administrator
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack 4th Noiembrie 2008, 23:30 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Piratul Jack | |
| |
|
| |
| Reclamatie Piratul Jack | |
|