In prima lor zi de la casatarie o blonda ii zice sotului: Barbate e defecta instalatia sanitara de la baie.
Sotul..da ce sunt eu instalator?
A doua zi....
Barbate, e defect televizorul...
Sotul... da ce sunt eu, depanator?
A treia zi vine sotul acasa si le vede pe toate reparate si mirat intreaba cine le-a reparat?
Blonda ii spune ca l-a chemat pe un coleg de-al ei si s-a ocupat de toate.
Sotul...si cu ce i-ai platit ca bani nu ai avut?
Blonda... pai a zis sa-i cant sau sa ma fut
Sotul...si tu ce-ai facut?
Blonda....da ce-s eu cantareata???
Trei blonde au mers in vacanta la un hotel care avea cateva camere unde se aflau barbati "disponibili".
Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea... Merg blondele la prima usa: francez, 25cm. Se bucura blondele dar se trezeste una si propune sa mearga mai departe. La usa urmatoare: rus, 32cm. Blondele erau in extaz dar zice una : Mai mergem la o usa si daca nu e ceva mai bun ne intoarcem. Pe urmatoarea usa scria: roman, 8cm. Rad blondele si se hotarasc sa-si bata joc de el. Intra prima si iese de acolo jumulita si vai de ea. A doua si atreia la fel. La care ultima care a iesit:
- Prostu' asta de roman a scris grosimea !
Un tip intră într-un bar cu un crocodil. Toată lumea e speriată și se ascunde pe sub mese. Barmanul îi spune:
- Ieși, domnule, cu crocodilul de aici, nu vezi că îmi sperii toți clienții, ce dracu faci...
Tipul cu crocodilul spune:
- Stai liniștit că e un crocodil tare cuminte. Uite, vă fac o demostrație.
Și lovește crocodilul în cap, crocodilul deschide gura. Își introduce penisul în gura crocodilului, îl lovește din nou în cap și crocodilul începe să sugă. Lovește din nou crocodilul în cap, acesta deschide gura și totul e în regulă.
- Vedeți,spune el, nu e nici o problemă. Daca cineva dorește, poate să încerce.
La care o blondă spune:
- Domnule, eu aș încerca, dar te rog nu mă lovi așa de tare în cap.
O blondă cu niște căști și un walkman intră într-un coafor, să se tundă... Se așează pe scaun și zice:
- Vreau să mă tund.
- Trebuie să-ți dai jos căștile - îi spune frizerul.
Blonda:
- Nu, nu pot să fac asta! Dacă mi-aș scoate căștile, aș muri!
Frizerul începe să o tundă pe unde mai putea și el, fără să-i scoată căștile... Cînd vede că nu mai avea ce să mai tundă, îi spune blondei:
- Gata, nu se mai poate , tre' să-ți scoti căștile!
Blonda:
- Nu, nici gînd ! Dacă mi le scot, sigur o să mor!
Frizerul mai tunde el ce mai tunde și la un moment dat îi scoate căștile. Blonda mai trage o dată aer în piept, după care cade jos moartă. Curios, frizerul ridică căștile și le pune la urechi să audă ce asculta blonda: "Inspirați, expirați, inspirați, expirați