Am gasit ceva super misto
Mam Gandit ca este util:D
In caz ca nu stiti ce e X-Spectate, citit descrierea originala facuta de autorul soft-ului, descriere ce o puteti gasi putin mai jos.
Eu am luat versiunea originala si am facut cateva modificari:
- Am scos verificarea integritatii DLL-ului, era o functie in interiorul DLL-ului, din cauza ei nu se putea face nici o modificare la DLL in asa fel incat acesta sa mai ruleze
- Am scos optiunea care scria pe chat "WallHack/ESP/Lamber ON/OFF" si "Spectator mode entered with some features ON" ca era enervanta, plus ca asa "atentiona" si eventualii codati ca cineva ii urmareste
- Am creat un executabil nou, dupa ce il deschideti, apare un mesaj, dati click pe OK, programul va ramane in memorie timp de 1 minut asteptand sa intrati in Counter Strike / Team Fortress Classic, dupa ce ati intrat va injecta DLL-ul in joc apoi exe-ul se va inchide, insa DLL-ul va ramane incarcat in memoria jocului. Daca se aude un beep atunci cand deschideti CS-ul/TFC-ul atunci inseamna ca DLL-ul a fost injectat cu success.
Taste:
F8 - In consola veti vedea baza de date cu informatii despre playeri, mai multe detalii in readme-ul programului.
F9 - Va arata in consola ce cl_updaterate, rate, cl_lc, cl_lw, *fname, *fid are fiecare player, mai multe detalii despre aceste CVar-uri in readme
F10 - Activeaza / dezactiveaza Lambert
F11 - Activeaza / dezactiveaza ESP
F12 - Activeaza / dezactiveaza wallhack
Aceste "coduri" (F10, F11, F12) pot fi folosite doar atunci cand sunteti mort / spectator.
Download:http://www.zdrive.ws/105130.html
ATENTIE ! Daca folositi versiunea asta modificata pe serverele cu VAC aveti sanse foarte mari sa luati ban la cont. In consecinta, NU IL FOLOSITI PE SERVERE CU VAC !