alcooliks Membru 2
Numarul mesajelor : 394 Data nasterii : 30/06/1989 Varsta : 35 Localizare : pe unde pot Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] 9th Octombrie 2008, 13:53 | |
| Nick: aRv | alcooliks
Timp: joc de ceva timp,am avut si o pauza de vreo 3 saptamani ca am fost plecat...Tzuku si de chestia asta
Experinta:nu pot sa imi dau cu pararea dak sunt bun sau prost va las pe voi sa ma apreciatzi
1:Cel putin 1 luna jucata pe server. Da
2:Comportament civilizat Da (mai injur si eu din cand in cand)foarte rar
3:Fidelitate fata de server nu mai pe el joc de cand am intrat pe el,mia placut serv foarte mult,admini de treaba,se joaca multe hartii asta imi place cel mai mult ce sa mai este super serv
4:Sa aduci jucatori noi pe server mai intra unul f0r3v3r:o sa incerc sa aduc | |
|
cs Membru
Numarul mesajelor : 926 Data nasterii : 18/11/1991 Varsta : 32 Localizare : Romania Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] 9th Octombrie 2008, 14:26 | |
| - alcooliks a scris:
- Nick: aRv | alcooliks
Timp: joc de ceva timp,am avut si o pauza de vreo 3 saptamani ca am fost plecat...Tzuku si de chestia asta
Experinta:nu pot sa imi dau cu pararea dak sunt bun sau prost va las pe voi sa ma apreciatzi
1:Cel putin 1 luna jucata pe server. Da
2:Comportament civilizat Da (mai injur si eu din cand in cand)foarte rar
3:Fidelitate fata de server nu mai pe el joc de cand am intrat pe el,mia placut serv foarte mult,admini de treaba,se joaca multe hartii asta imi place cel mai mult ce sa mai este super serv
4:Sa aduci jucatori noi pe server mai intra unul f0r3v3r:o sa incerc sa aduc lool f0r3v3r ala joak q wall iam fqt odata poze si a iesit instantaneu .. si sa revenim la cerere !! PRO:X joci destul de dess si ff bn:X | |
|
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] 9th Octombrie 2008, 16:30 | |
| Pro !!! Joci bn si esti si vechi pe server !!! | |
|
PiratulJackCelTeribil Membru 2
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] 9th Octombrie 2008, 16:57 | |
| | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] 9th Octombrie 2008, 20:16 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin [aRv | alcooliks]-[Aceptata] | |
| |
|