Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

hartzi uzate

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

Numarul mesajelor : 157
Data de inscriere : 02/10/2008

hartzi uzate Empty
MesajSubiect: hartzi uzate   hartzi uzate Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:23

hai sa va zic...pe sv se joaca..d2,dust,inf,aztec,nuke,cs_assault(si alte variante ale lui)..ma rog ceea ce vreau sa spun e ca intro zi se joaca de cel putin 3-4 ori acceasi harta..s anu mai vorbesc de d2 care se joaca in exces.
poate svul are hartzi dar adminii nu le baga...ma rog uite niste idei:de_Dawn,de_cpl_mill,de_cpl_fire,awp_bucuresti,de_dust2_2006,de_dust2_remake..etc..frate dak vrei uite idul meu de steam(snake3_4_statezone *nu dau add decat lu tzuku*) si o sa arunc o privire in maps sa vad ce am peacolo si e frumos .
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

hartzi uzate Empty
MesajSubiect: Re: hartzi uzate   hartzi uzate Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 16:53

Mda....Este d2_remake.....d2_2006 este....si d4 este....si bycastor si india si zig_zag....si westwood deci is planse ma....
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

Numarul mesajelor : 157
Data de inscriere : 02/10/2008

hartzi uzate Empty
MesajSubiect: Re: hartzi uzate   hartzi uzate Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 18:26

bn..io nu pot sa cad ce planshe ai u..da' zile adminilor sa mai bage si altceva ca mam saturat sa visez hartzile astea noaptea.. affraid
Sus In jos
Continut sponsorizat

hartzi uzate Empty
MesajSubiect: Re: hartzi uzate   hartzi uzate Icon_minitime

Sus In jos

hartzi uzate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Niste hartzi super.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum