Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

Numarul mesajelor : 157
Data de inscriere : 02/10/2008

Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Empty
MesajSubiect: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime2nd Octombrie 2008, 22:03

Nick:Snake3

Timp:3-4 luni

Motivu :e mai mereu full si am cu cine juca

Dc nam cerut pana acum slot?....de lene sa ma inregistrez pe forum. Suspect
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime2nd Octombrie 2008, 22:05

Injuri cam mult .......
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime2nd Octombrie 2008, 22:23

se numeste autoaparare
Sus In jos
Ahriman
Junior 2
Junior 2
Ahriman

masculin Capricorn Maimuta
Numarul mesajelor : 125
Data nasterii : 19/01/1993
Varsta : 31
Localizare : MerEU iN SpAtElE tAu...
Data de inscriere : 11/08/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 06:55

Injuri intruna! Suspect Suspect Suspect
Sus In jos
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:10

lol! ?? imi cer scuze ca injur codatzii care intra pe sv...si pe aia care tot zic de mn ca am wall,aim,crossair pt ca sunt niste "incepatori" care habar nau cei ala Steam...da..imi cer scuze ca intorc replicile celor care ma injura pe mn pt ca ei sunt "incepatori" si habar nau juca.
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 926
Data nasterii : 18/11/1991
Varsta : 32
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:28

ConTRA!! le ai q injuraturile:| momentan n`am dovada Very Happy
Sus In jos
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:32

tzuku...poate imi respingi cererea de slot..da' macar ai aflat ceva: adminii nusi fac treaba..io am luat o singura data gag de cand joc pes vul asta...asta fiind ieri de la respect pt ca miam injurat mouseul ...il meritam....da' nu cred ca pe 600 de minute..ma rog..a pus si el acolo o cifra (0) sa scape mai rpd Smile Laughing
Sus In jos
cs
Membru
Membru

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 926
Data nasterii : 18/11/1991
Varsta : 32
Localizare : Romania
Joburi/Distractii : FoTbaL , CS :X
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:33

Snake3 a scris:
tzuku...poate imi respingi cererea de slot..da' macar ai aflat ceva: adminii nusi fac treaba..io am luat o singura data gag de cand joc pes vul asta...asta fiind ieri de la respect pt ca miam injurat mouseul ...il meritam....da' nu cred ca pe 600 de minute..ma rog..a pus si el acolo o cifra (0) sa scape mai rpd Smile Laughing
cn nu`si face trb ma ? k dupa ora 2 sunt admini full numai zi u k nusi face trb =))
Sus In jos
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:35

bah omule io am deschis topicul asta pt ceva si u acum vi cu altceva?...ia zi mah..cum pot sa "injur" dak am gag..dak adminul vedea ca injur..sau dak un palyer ii spunea ca injur imi dadea gag..si credema ca singurul gag pe care alm luat a fost ieri de al respect..te simtzi u ca nuti faci treaba si daia teai inrosit asa la fatza sau ce?
Sus In jos
Sp!K3.
Membru 3
Membru 3
Sp!K3.

masculin Numarul mesajelor : 891
Localizare : In fata Monitorului Dc intrebi?
Joburi/Distractii : Fotbal,Cs,
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:38

Spune frate ce admini nus fak treaba EU cred ca mio fak DEstul de Bn.....Daca ai Obiecti Posteazale frate ca sa stiu sa nu mai fak asa ...Desi cred ca nu am gresit cu numic
Sus In jos
http://www.Armani.forumgratuit.ro
Snake3
Junior 2
Junior 2
Snake3

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 11:48

mah..hai sati fac schematic pt ca u nu intzelegi!
am injurat->am primit gag=nu mai pot injura
am reclamatzii ca vorbesc urat->inseamna ca nu am primit gag pt a ma opri din vb urat=admin care nusi face treaba

acum ai intzeles sau nu?o sati explic diseara ca tre sa plec la sc..poate intzelege tzuku la ce ma refer..ca in voi nu pot sami pun baza can e vb de asa ceva.
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime3rd Octombrie 2008, 13:12

Ai de Capu meu unde o ajuns topicu asta daka eu nu il inchid =))) ai de mine Smile)

1.Snake nu team prea vazut pe serv trebe sa ai minim luna....
2.Cand ai luna si daka vrei slot....sa te informez k daka injuri nu mai pimesti nimik....si am inteles tot subiectu asta....numa sa sti k un player ce vrea admin trebe sa fie ff decent....
3.Topic CLosed !!

Revino cand ai LUNA !!
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]   Cerere slot [Snake3]-[Respinsa] Icon_minitime

Sus In jos

Cerere slot [Snake3]-[Respinsa]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Slot [FuN*BgD]-[Respinsa]
» Cerere slot [Snake3]-[Aceptata]
» Cerere Slot [JaN]-[Respinsa]
» Cerere Slot [-|sT|- ^3d1^]-[Respinsa]
» Cerere Slot [pkl]-[Respinsa]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum