uTs | StRyK3 Junior
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 18/09/2008
| Subiect: sa i se socata slotu lu dEaGLe si sa nu mai i se dea altu 2nd Octombrie 2008, 20:07 | |
| nick:dEaGLe motiv:inura oameni pt ca il omoara dovada: dEaGLe : mm cer sa i se scoate slotu si sa nu i se mai dea niciodata acum tu decizi ce vrei sa faci TzUkU | |
|
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: sa i se socata slotu lu dEaGLe si sa nu mai i se dea altu 2nd Octombrie 2008, 21:21 | |
| Imediat ce a injurat i-am dat gag !!! Asa ca nu fa din tantar armasar !! oke ? Deci nu se fac reclamati pentru asa ceva numai daca adminul nu e pe server si el injura in continuu !!! Atunci se poate face dar cand e admin..... se rezolva !!! | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: sa i se socata slotu lu dEaGLe si sa nu mai i se dea altu 2nd Octombrie 2008, 21:40 | |
| Asta asha e....Are respect dreptate... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa i se socata slotu lu dEaGLe si sa nu mai i se dea altu | |
| |
|