eu-no2 Junior 2
Numarul mesajelor : 89 Data nasterii : 10/11/1993 Varsta : 31 Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : fericit Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: marire admin [ryback]-[Respinsa] 1st Septembrie 2008, 11:29 | |
| Nick:creq toti il stiu:)) ... ryback
Timp:pai de cand so deschis ca am avut nicku sTiL
Fidelitate : numai armani cai nonstop si is playeri pe el
Experienta:hm....multa cred
Conditii pentru a putea avea admin:
1. Cel putin 1 luna jucata pe server. da 2. Comportament civilizat. da 3. Fidelitate fata de server. da 4. Sa aduci jucatori noi pe server. normal | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: marire admin [ryback]-[Respinsa] 1st Septembrie 2008, 13:23 | |
| Man.....Ai moderator....God te asigur k nu iti trebe.... Cerere respinsa...
RespecT are God k imi place ff mult cum admineaza....Deci in continu face ss si pune toate banurile pe forum
Deci el merita cel mai mult God....
In ori ce caz nu iti strica sa ai moderator.....K tot aia ii ....sry
Cerere respinsa...!! | |
|
eu-no2 Junior 2
Numarul mesajelor : 89 Data nasterii : 10/11/1993 Varsta : 31 Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : fericit Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: marire admin [ryback]-[Respinsa] 1st Septembrie 2008, 20:11 | |
| - Citat :
- ..Deci in continu face ss si pune toate banurile pe forum
recunosc ca nu pra am postat banurile pe forum pt ca mia fost lene dar am sa postez de akm in colo si oricum si eu fac ss da noh... de meine o sa fiu plecat pana duminica asa ca no sa intru prea des...sry | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: marire admin [ryback]-[Respinsa] 2nd Septembrie 2008, 10:24 | |
| Aha,,,,Oke....\ Man cand vei ajunge k respect sa fi fff des sa postezi toate banurile atunci poti fi sigur k vei fi marit...pana atunci mai baga | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: marire admin [ryback]-[Respinsa] | |
| |
|