1. Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el.
Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo.
Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier.
Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte...
Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta.
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...
2. Alinutza mergea cu un cos la bunicuta si din greseala se impiedica si cade pe jos.
Pinocchio, nevazand-o cade cu nasul in c+r la Alinutza.
La care Alinutza: Pinocchio zi o minciuna !
3. Era un roman,un ungur si un tigan
Era un rege la care ii plangea calu si daca ii mai plangea mult putea sa moara...atungi regele zise
Regele:Care imi face calu sa rada ii dau jumatate din averea mea!
Merge Romanu nimic!
Merge Unguru nimic!
Merge tinagu...cand iasa calu se prapadea de rasss...isi capata tiganu bani si pleaca...
Calu saracu de el nu se mai oprea din ras si daca mai radea mult putea sa moara...
Regele:Care imi face calu sa rada ii dau jumatate din averea mea!
Merge Romanu nimic!
Merge unguru nimic!
Merge tiganu...cand iasa calu plangea de nu mai putea...
Inainte ca tiganu sa`si ia bani regele il intreaba:
Rege:Tigane cum l`ai facut sa rada apoi sa planga?
Tiganu:Pai...cand a trebuit sa rada iam zis ca "o am mai mare ca a lui".Iar cand a trebuit sa planga i`am aratat`o
4. O batrana merge sa isi invete papagalu` sa vorbeasca frumos, la biserica ..era departe asa ca au mers cu trenul ..
Ca sa nu auda in tren alte injuraturi,cei 2 au mers in cabina "Soferului" trenului ..( in fine .. )
Unul dintre "soferi" a scos capu` pe geam,iar cand a vazut ca se apropie un stalp,scoase capu` spunand " de` nu feream capu` beleam p**a.." papagalul auzise
Apoi trece trenul pe langa un taran care isi impingea vaca care nu vroia sa mearga si statea pe jos ..Si zice "soferu`" " Fu**`o, Fu**`o ca se scoala"
In cele din urma ajung la biserica ..
Merg la Popa , iar acesta vroia sa`i dea vin papagalului ..acesta ferindu`si capu` zice " de nu feream capu` beleam p**a" .. batranica lesina,iar papagalu` zce catre popa " fu**`o fu**`o ca se scoala" .
Astept Pareri...