Numarul mesajelor : 11 Data nasterii : 13/08/1991 Varsta : 33 Data de inscriere : 05/07/2008
Subiect: Cerere Moderator [Storm]-[Aceptata] 17th August 2008, 10:43
nick: Storm timp: 2 luni juma
vreau moderator... [b] ptr ca: vreau sa dau rr la runda...k ashtia ma innebunesc.. :uneori sunt codati pe srv...si sunt numai io online....si io nam ce sai fac altceva sii ii dau kick intruna
de ex acuma...iam facut poze lu unu...avea wall clar...si nam ce face dekt sa ashtept un admin sai dau ip ptr ban....da pana atunci ala poate sa irite jucatorii si sa nu mai joace pe srv
med2lion Junior
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 22/07/2008
Subiect: Re: Cerere Moderator [Storm]-[Aceptata] 17th August 2008, 12:36
Storm a scris:
nick: Storm timp: 2 luni juma
vreau moderator... [b] ptr ca: vreau sa dau rr la runda...k ashtia ma innebunesc.. :uneori sunt codati pe srv...si sunt numai io online....si io nam ce sai fac altceva sii ii dau kick intruna
de ex acuma...iam facut poze lu unu...avea wall clar...si nam ce face dekt sa ashtept un admin sai dau ip ptr ban....da pana atunci ala poate sa irite jucatorii si sa nu mai joace pe srv
io zic k meriti frate .. da esti putin km inganfat de knd ai admin
santos Junior
Numarul mesajelor : 14 Data de inscriere : 06/08/2008
Subiect: Re: Cerere Moderator [Storm]-[Aceptata] 17th August 2008, 22:54
asa e merita:| defapt merita toti adminii ..dati admine cu grad mare..:|ca nu prea sunt admini shi prea multi codatii! ex seara pe la 1-2 niki un admin on line codatii cu sacu yo slot n'am ce sa le faC:)) lauti decizii importante;) ms
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
Subiect: Re: Cerere Moderator [Storm]-[Aceptata] 18th August 2008, 10:24
Ori cum Storm iubirea Mea ))) il maresk la moderator....
Deci cerere Aceptata....Storm te maresk cand ajung deseara akasa....Bft