santos Junior
Numarul mesajelor : 14 Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] 6th August 2008, 14:53 | |
| Nick:SanToS
Timp:de cat timp joci pe server. aproape 3 saptamani ''am mai jucat cu nikul SilentT''
Fidelitate :destul de buna;)
Experienta:de prin 2000 in coace joc cs:Dexperienta pe admin shi amx:D
voi popula serverul shi forumul ma pricep la asa ceva;) 8 | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] 6th August 2008, 17:56 | |
| Mda....Direct cerere Respinsa....Mai intai se incepe de la slot....si dupa o luna vi cu marire....Plus de asta nici makar o sapt nu ai pe serv....cand ai luna recino la cerere de slot
Pana atunci bft...!! | |
|
santos Junior
| Subiect: Re: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] 6th August 2008, 18:01 | |
| - TzuKu a scris:
- Mda....Direct cerere Respinsa....Mai intai se incepe de la slot....si dupa o luna vi cu marire....Plus de asta nici makar o sapt nu ai pe serv....cand ai luna recino la cerere de slot
Pana atunci bft...!! am jucat cu Nikul Sil3nT pe server ... akuma joc cu nikul SanToS....! cererea este valabila pentru SlOT am citit regulamentul :* ms oricum | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] 6th August 2008, 18:04 | |
| Mda....Eu am zis sa faci cerere de slot....nu sa ceri direct admin...dute la cereri slot... | |
|
santos Junior
| Subiect: Re: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] 6th August 2008, 18:20 | |
| - TzuKu a scris:
- Mda....Eu am zis sa faci cerere de slot....nu sa ceri direct admin...dute la cereri slot...
ok... topic closed:D | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere Admin [SanToS]-[Respinsa] | |
| |
|