Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

codat sau nu ??

In jos 
+4
vasi!?
bAcK >
FREEDY
whtewolf MIRA
8 participan?i
AutorMesaj
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 21:48

NICK FREEDY
STEAM_0:0:22037156
IP 195.8.194.199

http://fisierulmeu.ro/26J7T5TEHZ79/fredy-dem.html

fredy.dem - 4.8 Mb

are ban pana la proba contrarie .....am pus 3 linkuri ca sa nu va plangeti ca nu puteti descarca .......
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta
Numarul mesajelor : 27
Data nasterii : 14/08/1992
Varsta : 32
Localizare : Campulung Jud Arges
Joburi/Distractii : CaMpEr-StrIke
Stare de spirit : HaPPy
Data de inscriere : 09/02/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 21:57

astept pareri gg wolf imi place ca iti faci meseria dar ala nui cod:X:Xe skillz0r dak ai juca si tu macar 2 3 mixuri pe zi nu zic mai multe ai intzelege care e jocul...imi place ca ai postat demo sa vada toti...si astept parerile voastre
Sus In jos
bAcK >
Junior 2
Junior 2
bAcK >

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 111
Data nasterii : 12/02/1993
Varsta : 31
Joburi/Distractii : Cs....
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 30/01/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 21:58

codat !!!
cum da prin perete X(X(
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 22:04

nice back dar dak te uitai bine ala a sarit in sus si fratelo aimu nu trece prin zid si acolo dak esti atent faceam silent run(dak sti cei ala) si mi sa mishcat scroolu la mouse de a facut tinta asta mai uitate odata la demo;) nu mai int frate un ban dar nu imi place ca e pe nedrept joc si in esl dak vrei iti dau link sa vezi si facetiva rost de steam sa vedeti cum mere csul si pe acolo si cum am zis si la psotul de mai sus jucati mixuri sa vedeti cum se joak acolo.....am demo de acu cateva zile cand am jucat cu k1d0r din TeG la 5vs5 contra el si sa edeti cum dadea ala avea ban permanent de mult frate deci chestia nu e ca am luat ban dar e pe nedrept!...nu mai spun nick mai astept pareri
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra
Numarul mesajelor : 1009
Data nasterii : 06/01/1992
Localizare : peSte t0t
Joburi/Distractii : f0tbAl cS
Stare de spirit : \:D/
Data de inscriere : 12/11/2008

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 22:09

nush ce sa zic!.....m`am uitat atent si la modu cum da bhop,grenazile si altele!.......si joaca destul de bn!
nu ma decid!.....ptr ca nu sunt prea sigur!

oricum ast sa vad ce zic si altii!
Sus In jos
http://www.armani.forumgratuit.ro
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 22:22

ms snzz imi esti un adev prieten si totusi macar intzelegi jocul si ms si back nui nik ca ai zis cas codat poate aia crezi tu despre demo si fiecare isi da cu parerea 1 pro altu contra aia e viatza ms all:X
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime21st Februarie 2010, 23:24

eu doar mi`am dat cu parerea!
ptr ca si io joc mix`uri si am observat cand/cum/unde apasa aia peretii fara wall sau cheat`uri!

oricum nu cred ca e cv suspect!

bft!
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 11:33

deci ce facem cu banul mi se scoate sau nu?ca as vrea si eu sa joc pe sv ca imi place foarte mult sau dak nu m-i se scoate si credeti ca sunt codat caut alt server dar va spun ca o sa pierdeti jucatori cat de cat buni dak se dau banuri aiurea
Sus In jos
Day`s GreeN#
Membru 3
Membru 3
Day`s GreeN#

masculin Sagetator Caine
Numarul mesajelor : 606
Data nasterii : 11/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bistrita
Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs .
Stare de spirit : Happ`
Data de inscriere : 13/04/2009

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 14:25

curat ca lacrima Wink) .
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 16:09

auziti prieteni .......voi nici macar nu ati descarcat demo ..si sa va dau o dovada ............

http://fisierulmeu.ro/26XEWAE4S0QG/fara-download-bmp.html
http://fisierulmeu.ro/26GO3E3S3GHW/fara-do-1-bmp.html
http://fisierulmeu.ro/260L2HR0YRT9/fara-download-2-bmp.html

deci acolo spune clar numar de descarcari e 0 back si day's cum puteti spune ca e curat daca nici nu ati vazut demo ...????????
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 16:31

baiatu deci tu minti am descarcat eu demo si ma uitat la el vreau sal pun pe youtube deci lasa vrajeala...
Sus In jos
Day`s GreeN#
Membru 3
Membru 3
Day`s GreeN#

masculin Sagetator Caine
Numarul mesajelor : 606
Data nasterii : 11/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bistrita
Joburi/Distractii : Ping-pong , Fotbal , Cs .
Stare de spirit : Happ`
Data de inscriere : 13/04/2009

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 17:26

ba mira si eu l-am descarcat X( ..
pff ma ce oameni Neutral !!
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 17:31

mira si app numele la fisier era fredy.dem nu fara descarcare.bmp ... frate termina cu minciunile alea gogonate si castigati increderea fara minciuni...si fredy.dem are 4.3 mb si asta are 2.3 frate nu mai mintii lumea cu prostiile tale ca poate unii nu au chef si cunosc jocul.Chiar dak tu ai ceva cu mine nu ai dreptul sa dai ban pe nedrept...eu asa zic acu sa vad si parerile celorlaltzi
Sus In jos
vasi!?
Membru
Membru
vasi!?

masculin Capricorn Capra

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 18:21

io m`am utat la demo;)

nu vb aiurea!.....parerea mea ca ai dat ban gresit.........da se mai intampla!
Sus In jos
LighTy#
Junior 2
Junior 2
LighTy#

Balanta Caine
Numarul mesajelor : 56
Data nasterii : 18/10/1994
Varsta : 30
Localizare : bistritza
Joburi/Distractii : femei..:X
Stare de spirit : fericit
Data de inscriere : 23/01/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 20:26

asta nu e codaT!!!
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 21:48

Frate chiar trebuie sa il astept pe tzuku cu verdictul?ca tzuku a zis ca intra din cand in cand si mam plictisit sa joc pe servere nashpa ... dak tot zice toata lumea ca nam cod.Back e singurul care a spus cod cat trebe sa mai astept sa iau verdictul final??Macar sa aflu dak ramane banul sau mi se scoate intrebatil si voi 1 pe tzuku care aveti idul lui sau sunatil macar sa intre 5 min sa se uite la demo sa zica acolo (Pro sau contra)...credeti-ma ca mam plictisit sa joc pe servere aiurea in care sunt jucatori daia haig(codati cu speed wall aim..) si fara admini pe sv sa imi ac nervi...va rog frumos:X:X
Sus In jos
LOeWe123
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 22/02/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 21:52

bAcK > a scris:
codat !!!
cum da prin perete X(X(

whtewolf MIRA > a scris:
NICK FREEDY
STEAM_0:0:22037156
IP 195.8.194.199

fredy.dem - 4.8 Mb

are ban pana la proba contrarie .....am pus 3 linkuri ca sa nu va plangeti ca nu puteti descarca .......

1. Sunt user nou l`am vazut pe FREEDY cum joaca si e bun de PGL ca sa zic asa ...
2. Back si Wolf (SFAT PRIETENESC) numai cereti admin daca nu stiti jocul...Apucati-va si invatati cs 1.6 sau apucti-va de mario sau mortal kombat... Exista si miniclip( nu fac publicitate PEACE)...E penibil ce se intampla ca il acuzati ca da prin perete daca sunteti atenti il aude tot timpu ! confused
3.Site-ul care ai uploadat e praf nici nu inregistreaza nr. de download-uri...Am descarcat si eu si tot degeaba! NP
Cu stima LOeWe ! cheers
Concluzie: UnBan FREEDY ! Degeaba incercati sa-l infundati pe FREEDY ca nu va merge...! codat sau nu ?? 384514

Ultima editare efectuata de catre LOeWe123 in 22nd Februarie 2010, 21:59, editata de 1 ori
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 21:59

Vaii loewe ma faci sa rosesc nus chiar asa de bun si nici PGL-ul nu-i cine stie ce acolo intra cine vrea iese cine poate...si dak e s-o luam asa cum zici tu cum l-a prins cu wall pe DecE din NextPlease sunt foarte multi codati si acolo...eu 1 decat sa ii vad ca joak codati mai bine ii las sa castige sa fie ei fericiti si sa pierd nu suport codatii si mai ales prietenii mei stiu si eu pe 1 care juca cu aim si dadea cu awpul mai bine ca SeDaN nu rata nici1data si am stat vreo 2 luni sau chiar mai bine sa vad ca el defapt juca cu aim...asta e viatza fiecare pierde sau castiga in felul lui.....ajunge cu off topicul ca deja e prea mult sa se dea decat cu parerea si atat...
Sus In jos
bAcK >
Junior 2
Junior 2
bAcK >

masculin Varsator Cocos
Numarul mesajelor : 111
Data nasterii : 12/02/1993
Varsta : 31
Joburi/Distractii : Cs....
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 30/01/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime22nd Februarie 2010, 22:27

[quote]

2. Back si Wolf (SFAT PRIETENESC) numai cereti admin daca nu stiti jocul...Apucati-va si invatati cs 1.6 sau apucti-va de mario sau mortal kombat... Exista si miniclip( nu fac publicitate PEACE)...E penibil ce se intampla ca il acuzati ca da prin perete daca sunteti atenti il aude tot timpu ! confused

ba jmenare veziti de mario tau ba PGL-istule
ca hu esti thu zeu din...sa imi zici mie ce sa ma jok .......
date.....de copil reatrdat..obsedatu....de cs...

si daca e asa slab siteul acel cum de teai injosit thu marele....din......sa dw de pe el....
adu thu idei unde sa uploadam si vom face bai...INTELIGENTULE !
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime23rd Februarie 2010, 07:55

fredy vad ca ma faci pe mine mincinos ......fa diferenta intre dem.htlm si bmp.htlm ...e mare diferenta ..si daca ma mai jignesti o singura data ..ai sa vezi unban cand o sa mi vad eu ceafa ...... Basketball Basketball Basketball

123 cine esti si tu ma asa de bazat ca sa mi spui tu mie ce sa fac ....hai vezi de treaba ta acolo.......... affraid affraid

eu unban nu dau pana nu vede si tzuku demo .....asa ca stati calmi .....

hai bft si vedeti sa nu intarziati la gradinita(se stiu ei care s ...)
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime23rd Februarie 2010, 08:59

bah frate cand am postat chestia cu bmp nu vazusem ca aia e o poza si nu am crezut ca o faci pt ca ai ciuda pe mine scz pentru asta...si ce te umfli asa in pene nu vezi ca tu cu back sunteti singuri care nu stiti a face diferentza intre aim si skill??Nu aveti treaba cu csul...Lasati-va va promit eu ca va fac rost de mario original...
Sus In jos
LOeWe123
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 22/02/2010

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime23rd Februarie 2010, 09:04

[quote="bAcK >"]
Citat :

ba jmenare veziti de mario tau ba PGL-istule
ca hu esti thu zeu din...sa imi zici mie ce sa ma jok .......
date.....de copil reatrdat..obsedatu....de cs...

si daca e asa slab siteul acel cum de teai injosit thu marele....din......sa dw de pe el....
adu thu idei unde sa uploadam si vom face bai...INTELIGENTULE !
Ai PM cu site-ul de upload ! ( incearca sa scrii mai corect si sa fii mai explicit ca genul asta de posturi le fac copii de 11-13 ani...)
whtewolf MIRA > a scris:
fredy vad ca ma faci pe mine mincinos ......fa diferenta intre dem.htlm si bmp.htlm ...e mare diferenta ..si daca ma mai jignesti o singura data ..ai sa vezi unban cand o sa mi vad eu ceafa ...... Basketball Basketball Basketball

123 cine esti si tu ma asa de bazat ca sa mi spui tu mie ce sa fac ....hai vezi de treaba ta acolo.......... affraid affraid

eu unban nu dau pana nu vede si tzuku demo .....asa ca stati calmi .....

hai bft si vedeti sa nu intarziati la gradinita(se stiu ei care s ...)
Poate ai ocazia sa ajungi prin Iasi si sa jucam un LAN la mario ... Si sa vedem in ce clasa sunt Sad ori la grupa pregatitoare ori la grupa mica...
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime23rd Februarie 2010, 12:09

mor de ras ma cu voi ...Smile jucam si mario daca e nevoie ......ca voi altceva nu stiti mario mario ....macar spuneti ca numai la mario sunteti buni si gata ....ne apucam de mario ......

si nu mai faceti offtopic .....daca va dati cu parerea bine daca nu ...shhhhhh ...

si apropo 123 corect am scris dar se pare ca tu nu prea cunosti literele ....la grupa mica ce poti cere ....... study study

si fredy dragule .......dupa cate vad eu esti mic cu muschi.........

e usor sa ti faci un user nou sa te apuci de comentat pe aici ......

dar daca este nevoie vom face o regula noua ...si o sa vedeti despre ce e vorba ......

pai nu e corect ma sa vina tot userul sa comenteze demo si ss adminului ....ia gata ....... lol!

am sa propun lui tzuku ca numai adminii sa si dea cu parerea la aceste demouri si foto ....ca asa oricine face un user nou si comenteaza
Sus In jos
FREEDY
Junior
Junior
FREEDY

masculin Leu Maimuta

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime23rd Februarie 2010, 13:26

in caz ca n-ai obs e si player pe sv cu numele lui cand eu am ban si dak erai atent eram aman2 pe sv odata cum sa fie 2 useri cu acelasi ip frate hai gata cu off topicul ca deja devii enervant
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime26th Februarie 2010, 13:22

Cam ar da spre aim....mai ales la ultima faza aproape cand se termina demo...ii cam fuge tinta numa dupa cap :-j !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

codat sau nu ?? Empty
MesajSubiect: Re: codat sau nu ??   codat sau nu ?? Icon_minitime

Sus In jos

codat sau nu ??
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Codat!!!un codat cu awp:)