zentySS Junior
Numarul mesajelor : 45 Data nasterii : 21/06/1993 Varsta : 31 Localizare : In spatele tau Joburi/Distractii : Bautura & Femei & Cs Stare de spirit : buna Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: nu merita admin ... 31st Ianuarie 2010, 12:29 | |
| - tinu a scris:
- Bah s1d vad ca ejti ciumeg frate dar nu asa ..... intr-un fel de nedescris ..si thu ejti un lachete !!!!!
Dupa cate imi aduca aminte teai luat si de mine pe harta de inferno ..tiam zis sa dai un gag la unu ..(p.s mod nu pot da gag si quit !!!! =>sa nu va suparati daca injurati ca va dau kick !!) si miai zis ca ce iti dau eu ordine LA s1d si tiam explicat ca nu pot da gag . Si thu faceai gura mare ... bah impresarule crezi ca daca platesti adminu ai voie sa te porti aja cu mine dinpotriva !!! r3 dovada? te putea chiar mira sa faci asa ceva fara dovada nu arati nimic. | |
|
m1sToO Membru 2
Numarul mesajelor : 404 Data nasterii : 26/05/1993 Varsta : 31 Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem Joburi/Distractii : Counter Fotbal Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: nu merita admin ... 31st Ianuarie 2010, 13:17 | |
| Hai ceau mah ca deja dai in fantasme .. akm nu sti ce sa mai zici .. io nu mai am nicio treaba cu mira aja ca team ars ..... io cred ca daca thu miai cerut dovada inseamna ca i adevarat ca daca nu era adev nu mi-o cereai . | |
|
vasi!? Membru
Numarul mesajelor : 1009 Data nasterii : 06/01/1992 Varsta : 32 Localizare : peSte t0t Joburi/Distractii : f0tbAl cS Stare de spirit : \:D/ Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Re: nu merita admin ... 31st Ianuarie 2010, 13:58 | |
| hahahaha s`or luat toti de cheni!
ce ai facut "coae"!?=))=))
lasa ca trece si tot asa ramane!np!
p.s:sincer sa fiu numa de noi(ma refer ca admini) se ia lumea pe srv!
restu sunt ingerasi!.........si ei is vai steaua lor! np mah!.......se rez totu`!
hai cius!bfT! | |
|
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: nu merita admin ... 1st Februarie 2010, 22:11 | |
| Topic CLosed ! Dala aveti sa va injurati luativa Id-urile pe PM si bagati acolo tare ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nu merita admin ... | |
| |
|