| singurul admin ar trebui sa fie RESPECT | |
|
+4v_v3nd3ta Armani | KING ResPecT whtewolf MIRA 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| |
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 24th Septembrie 2009, 22:05 | |
| si ce sugerezi mira u prin asta ? la ce vrei sa ajungi ?
Am si yo o intrebare ptr totii si va rog sa fiti sinceri !!! Care sunt adminii care ii vedeti voi in fiecare zi pe server si care stau cel mai mult pe server ? Vreau un raspuns sincer fara complicatii fara regrete !
Si in legatura cu titlul tau mira e c-am adevarat ! Daca vrei sa-ti si demonstrez iti fac un orar ce adminii vad eu in fiecare zi ! Iti zik ora cand a intrat si cand a iesit si sa-mi zici u dupa cati adminii sunt pe server zilnic in fiecare zi !
Eu crd ca mai mult de 2 sau 3 nu sunt ! Inainte armaniul avea la adminii si cand zik adminii ma refer la sooper adminii care stateau toata ziua pe serever jukau akolo de spargeau ! Nu ii interesa de skor de top rank etc ! Jukau pe server ptr ca il iubeau si ca, vroiau sa-l proteje de totii codatii ! Nu ca numai sunt si akum dar au mai ramas putinii !! u mira , vassy, blizzard....dar totusi fff putini spre deosebire de cati eram inainte ! Si sv la fel ! Si mira daca u creezi ca din vina mea numai e lume pe server numai am atunci ce sa-ti reprosez !
Si ca sa iti si zic dc am schimbat fara sa va intreb pe voi din cauza ca de pe data de 2 septembrie cand m-am intors pe server ffff rar vedeam cate un admin pe server asa ca ma obisnuisem sa fiu singurul admin de pe server cand intram yo ! Acum nu vreau sa fac cearta si altele.... si nu o mai lalai.....akum ast sa vad ce zic si altii si sa vedem ce zice si ownerul !
Daca decizia pe care o va lua va fi aceea de a ma suspenda sau scadea din admin atunci voi lua si yo propria mea decizie !
Seara buna ! | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 24th Septembrie 2009, 22:15 | |
| ce scuza ai gasit respect ...greseala ta ca nu ai dat /admin sau admin_who de aici rezulta ''profesionalismul'' tau sau respectul tau fata de admini...... si sa ti zic de ce .....jucam de 1 harta jumate impreuna adica de pe snow .....si u nu stiai ca s admin .......????? nu caut cearta....faceti ce vreti schimbati..... dati banuri...... etc ......eu nu ma mai bag ...schimba respect si fa ce vrei pe server pt ca nu are rost sa mai comentez ..oricum dupa fusul orar esti cam ''singurul'' admin care intra pe server .........de aceea unii admini au cate 700 - 800 de ore pe server ....dar na....ggggggg | |
|
| |
Armani | KING Membru 2
Numarul mesajelor : 498 Data nasterii : 10/07/1994 Varsta : 30 Localizare : Calarasi Joburi/Distractii : cs/sala Stare de spirit : schimbatoare ca zodia Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 25th Septembrie 2009, 08:50 | |
| respect la faza asta are dreptate mira .. fara suparare.... nu prea mai ai respect fatza de admini si chiar fatza de plyery uneory
ps: pai respect inainte era sv curat si era multa lume ca juca tzuku el avea grija de sv ca era mai tot timpul aquma ca are lag nu prea intra deloc. asa ca pana nu intra iara ... nu prea o sa vezi sv full | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 28th Septembrie 2009, 17:28 | |
| hai nu zau??? pai pe kre admini ii mai vedeti voi ma p serv inafara de respect sau d mira??? io unu mira nu am inteles topicu asta k la un timp aveai ceva si cu mn :\ dar dupa aia iti trecuse...in fine io miam luat ditamai banu p serv d la nush cn | si nu am mai facut nicio cerere d unban k oriukm mil primeam iar..chair si cu alt nume acuma vad k p armani dak un player are 10-1 gata are ban sau il tin in ss pana se plictiseste..mai rau chiar ii fac 10 demo-uri si intrunu din ele trebe sa apara cv suspect si ii dau ban kre din voi va uitati ma la banurile unui admin????p kti dintre voi va intereseaza sa vedeti un demo cu unu postat la banuri????k dak unu are boala p un player ii face demo si orikum nu se uita nimeni la banuri! pierd tot ce am eu dak din sutele alea de demouri postate la fiekre...pierd c vreti voi dak acolo nu sunt p putin 1 sfert care sunt curati! serv ink cred k nu sa dus doar niste panarame d admini(nu dau nume) kre imediat cum sa platit adminu..ia cerut la masa 3 euro p tel sa isi ia admin...si d atunci sunt smecher baietii dak astia vechi(nu neaparat io) am ajuns sa fim luati la mijto d copii si intrun final si ban k are pustiu admin. scz k am intervenit asa deodata dar io ma chinui sa citesc forumu in fiekre zi..si c am vazut aici ma convins. sall | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 28th Septembrie 2009, 18:49 | |
| vendeta uiatate la banuri la mine .....si daca gasesti vreunu curat .......promit ....asculta ce zic eu aici ........PROMIT ca pe armani nu ma mai vezi ........
si de am facut topicul asta ......pt ca noi pt respect suntem niste admin care nu existam chiar daca suntem pe server de aia am facut topicul asta ........si vendeta daca si eu am avut ceva cu tine ,,,,,,,,,na asa sa fie ......dar raspunsul e negativ .....nu am avut nimic cu tine .... | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 28th Septembrie 2009, 22:11 | |
| nu ma...iar intelegeti c vreti! nu am zis d tine sau d bogzy sau d respect sau ceilalti vechi... ziceam sa va uitati la demo-uri facute d kkti aia cu figuri p ei si kre chiulesc d la sc sa dea si ei un ban...sa se puna bine cu tzuku si nu k ai fi avut cv serios p mn..dak mai sti faza aia kre miai spuso prin psay "inainte erai mai d treaba" creeai k fav p cnv......in fine si tu atunci ai inteles gresit opiniile mele d p forum crezand k am cv cu cnv.nu ma deranjat aia c ma deranjeaza p mn este k inainte va aparati unuii p altii (unii) iar d knd au aparut p forum plangeri impotriva voastra(astia mai vechi) d la mucosi d aia gata doamne...de ex unu mai vechi odata mai rar isi permite sa mai schimbe harta fara sa intrebe(asta rar) sau sa dea ban la unu kre vede clar k are cod(adminul fiind vechi are experienta)..dar NOOOOOOOOOO k dak faci asa cv vine un mucos si face reclamtie...na d=sa fie si ei importanti c sa le faci retardu ala d alxe juka cu aim lati banat dupa kre vine peste o luna si joak...eu ii dau ban si imi face reclamatie =>boot injura unu la greu in lipsa adminilor tinu imi arata print cu el...kre injura in fiekre zi ii dau ban si un admin preten d al li(nu dau nume) imi face reclamatie dau gag la unu kre injura in fiekre azi p serv...continua iar ii dau ban 60 min si vine cu reclamatie..k isi permite omu era inainte admin si mai sunt reclamatii impotrivas mea asa anapoda da na...si ma deranja faptul k pana sa explic dc le dadeam ban toti (nu chair) le dadewati drepate...cum veneam cu dovada gg vendeto da na ma asa e cu astia mici...incep sa ma conving k armani nu va mai fi asa...doar dak ...... !!!!!!!!!! | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 28th Septembrie 2009, 22:38 | |
| doar daca noi adminii astia vechi cum le spui vom fi uniti ..... uraaaaaaaaaa asta e varianta ...sa fim uniti ...... PS sa vedem de acum incolo codatilor ...si .......PS vendeta poate te prind si eu online pe mess | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 29th Septembrie 2009, 11:43 | |
| la c rost???? sa ma prinzi online???imi schimb id oriukm k nu mai am nicio treaba! dak ma asc o sa fie bn | |
|
| |
ResPecT Membru junior
Numarul mesajelor : 7054 Data nasterii : 01/09/1994 Varsta : 30 Localizare : In iNiMa JuMaTaTi MeLe Joburi/Distractii : FoTbaL Stare de spirit : FoarTe Buna Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 2nd Octombrie 2009, 14:55 | |
| Recunosk ca am gresit ca nu am intrebat ce harta sa bagam dar nu se face o plangere pentru asa ceva ! e o banalitate ! Si am aflat si un crud adevar si cu asta sunt chiar fff trist si chiar numai am chef de nici-o plangere de genu asta ! Cum e si cea a lui king care crd ca sa lovit la cap nush ce are dar imi face el o plangere ptr ca i-am facut SS si l-am banat pe unu clar codat ! Si el face reclamatia ddin cauza ca am uitat sa-l notez pe lista mea ! Sa ales prafu de serveru asta ! Totu e frumos la inceput , totii sunt de trb se comporta ok cu tn dar cu cat cresk mai mult in grad cu atat isi pierd respectul fata de playerii ceilalti adminii si doar cu owneru vb mai frumos ca na sa se puna si el bn cu el ca poate isi ia si el owner ! Si de aici se stie sf.....se ajung la certuri,reclamati....jucatori vechi care pleaka numai lovituri "grele" ! | |
|
| |
SpYk3-T Junior 2
Numarul mesajelor : 70 Data nasterii : 26/10/1993 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara :) Joburi/Distractii : fotbal . mzq , si cs..bineintzeles Data de inscriere : 13/07/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 9th Octombrie 2009, 15:55 | |
| dupa ce dai banuri aiurea si playeri sunt impotriva ta... te regragi rapid ce ar fi dak toata lumea ar fi asha fa qum vrei :-j | |
|
| |
ResPecT Membru junior
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 10th Octombrie 2009, 18:22 | |
| deci daka habar nai ce discutam aicea taci din gura ! ca vad ca esti pe din afara ! dute la plangerea aia pe care mi-a facut-o king sa vezi ca zice ca am banat un codat doar ca nu l-am postat pe lista mea de banuri ! dar u imediat sai cu gura ! numai gura e de voi X(X(X | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 10th Octombrie 2009, 19:28 | |
| - ResPecT a scris:
- deci daka habar nai ce discutam aicea taci din gura ! ca vad ca esti pe din afara ! dute la plangerea aia pe care mi-a facut-o king sa vezi ca zice ca am banat un codat doar ca nu l-am postat pe lista mea de banuri ! dar u imediat sai cu gura ! numai gura e de voi X(X(X
foarte corect...altceva nu stiti.....sariti cu gura si cu reclamatia...si cu mira ce aveti frate?? .,...are crek ultimele 5-6 reclamatii la reclamatii admini:| | |
|
| |
AndrewNWA Junior
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 13/07/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 17th Ianuarie 2010, 18:39 | |
| lol ma pentru ce va certati stati sa termin cu sesiunea si intru in forta iara:)) | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 17th Ianuarie 2010, 19:08 | |
| boss dai topic closed ca i vechi asta .... | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT 18th Ianuarie 2010, 00:35 | |
| Asha si io....acusa termin sesiunile ) Topic Closed ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: singurul admin ar trebui sa fie RESPECT | |
| |
|
| |
| singurul admin ar trebui sa fie RESPECT | |
|