Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Propunere bY tinu foR (tzuku)

In jos 
+2
whtewolf MIRA
m1sToO
6 participan?i
AutorMesaj
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 404
Data nasterii : 26/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem
Joburi/Distractii : Counter Fotbal
Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi
Data de inscriere : 22/01/2009

Propunere bY tinu foR (tzuku) Empty
MesajSubiect: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime15th August 2009, 17:57

Stiu ca si io am gresit dar si thu ...... thu incepeai sa ma injuri cand te faceam ... si io tiam zis nu ma mai injura ,,, oricum in ultimile zile imi spuneai ca am wall si aim cea ce nu le aveam (erai ofticat pe mn zimi si mie dc ?! sa stiu ) ....
Sa trecem la subiect .
Ai zis sa facem 1 VS 1 awp .. ce harta vrei pana la kat vrei thu ... cand vrei thu cu un scop : Daca io te fac imi lasi adminu si sa joc pe armani . Daca thu ma faci imi iei adminu si nu ma mai lasi pe armani .
Si mai am o rugaminte daca thu acepti as dori satzi faci demo la fel ca si mine imi fac si io Very Happy k?
ACCEPTI !!!!????

Dativa si voi cu parerea .
Atat am avut de spus acum sa vad ce zice tzuku .... debia astept sa vad ce zice ..... sper ca nu tie frica Smile)
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime15th August 2009, 18:37

de acord ........1 vs 1 sa vedem demourile dupa ....
bft la amandoi
Sus In jos
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime15th August 2009, 21:02

Zic ca nu meritam sami iei adminu dupa cate am facut ptr srv asta stateam si pana la 2-3 sa am grija de el .......aduti aminte cand nu aveam admin am dat mai multe banuri ca admini care era ptr ca iei nu puteau sa ntra , sau chemam pe unu..... ca daca nu nici nu ma interesa de srv . Problema ta .... i decizia ta Very Happy Sad(Sad(Sad(
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta

MesajSubiect: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime15th August 2009, 21:19

Sunt de accord Exclamation ! va faceti demouri Wink ! shy bft la jok Wink !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 05:58

propunere propunere....cu demourile....tot mai bn e sa fie cnv p serv!!!sa va faca demo.
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 09:11

Sunt eu de accord sa stau pe server Wink ! shy ne mai trebuie inka 1 om !
Sus In jos
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 11:08

Voi deja ati facut planuri de unde stiti ca accepta tzuku ?? Smile)
Si as vrea sami aleg io omu care sa stea pe tzuku si el sa mil aleaga pe al meu Very Happy de acord ?
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 12:17

oke daka accepta tzuku Wink iti iei tu 1 om care sa iti faca ti'e demo Wink shy isi alege tzuku pe 1 om care sa ii faka lui Wink !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 15:50

Mama fratica da ce om distrus tinule

Dupa ce miai zis adika mai injurat inainte sa iti dau ban...crezi k mai ai sansa de a juka pe serv...

Asha dupa u parerea ta ?
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 18:11

De ce vrei sa fie mai bun ca mn prin cuvinte ..... daca nu aveam motiv te injuram ?, parerea ta .. Deci io nu mai merit pe srv Hmmmm ? Dupa cate am facut , na bn tzukule ......si iti spun ca am avut playeri care iam ajutat foarte moolt si leam dat moolte detali despre srv in care te lauda .... Dar in ultimile zile aveai o oftica pe mn si erai tot cu gandu sami dai ban dc numai thu sti (Zimi si mie dc sa stiu ca codat nu is !?) ? . Si in primul rand srv o sa vezi ca va cadea daca nu mai is admin asculta la mn ca de dimineata pana seara eram online..... akm intru dimineata si joc d2 3-3 Puneti admini la treaba!!! Inainte erai de trb mai glm cu tn nu te suparai dar de la un timp teai schimbat frate .....nu erai aja codalau ca akm sa dai prin flash prin zid nu te oftici ca asa i ......parca la codu ala i zice NO RECOIL nu ?! Si io zic ca pana in decembrie srv cade ..... si cu bogzy dc teai certat . Cum sa nu se simt rau baiatu cand thu joci cum joci :de ex ::: thu ejti un jucator obisniut si vine unu si iti tot da prin zid ......nu lai injura ? sau iai da ban !!? ..... BFT in continuare tzukule si R3 allz
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 19:24

interesanta propunere da dc nu accepta tzuku din cauza la demo?Neutral Propunere bY tinu foR (tzuku) 938414
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime16th August 2009, 22:21

lol bha c dreaq va apuk p toti ma??????????????????
dak nu vrea nu vrea k e suparat p el pt k la injurat
si se refera la faptu k chiar dak ar castiga tinu...nu mai are c kuta p seerv k la injurat p tzuku..deci ar juk fara rost
c intrebari....din kuza la demo?? =))))))))))))
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime17th August 2009, 12:48

Micutule u vrei sa zbori si u ?? nu mi greu sa te zbor

App : tinule stai flex k nu va cadea serv k nu mai esti u admin Wink....stai flex k nu sta Armani In tinu Wink....Asta e clar.....

Si mai ceva nu mai mis pustan de 12-13-14 ani sa jok meciuri sa joc 1Vs1 si etc....si cu demo asta ma cac pe el....

Si mai ceva de bogzy....ala are 22 de ani si tot degeaba ii are.....si daka chiar e am de unde sa aleg admini Wink....
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
micutu
Junior
Junior
micutu

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime17th August 2009, 13:10

stai linistit nu ma zbori tu plec io.prima oara knd am intrat aici mi sa parut un serva ok si aveam o parere buna despre el.da tu cf?
baietii astia platesc pt admine si tu te comporti cu ei,ii injuri si jignesti knd ti se scoala tie....nu e frumos ce faci.si faza cu coadele pe care le folosesti tu nu vezi k toti stiu k joci codat da nim nu are tupeu sa zica nik:-j..stau toti si inghit injuriile tale,mie unu nu-mi convine.nu-ti convine ceva gata injuri si dai ban...:-jsunt mii si mii de servare bune...tu nu vezi k te comporti cu adminii k si cum ti-ar datora ei tie ceva....in fine sunt cativa oameni de treaba aici mira e unu dintre ei se vede k are o varsta inaintata si o alta mentalitate ...in fine:-j numa bn si bft:)
Sus In jos
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime17th August 2009, 15:23

Bogzy i baiat de 40 de ani dupa parerea mea daca sti sa te comporti cu el daca nu lasate mie mi se pare de trb si dc ejti suparat pe el spunene si noua Very Happy pls !!!? Bogzy face tot srv la 1-1 bn mai is si uni mai buni care stiu cs cs: micutu ,vendeta , batausk ..... pe mn ma face tot timpu si de accea injura dar injur in glm ..... poi daca ai thu bani srv nu cade deja azi era 2 codati ..inainte mai chemam un admin akm daca thu te crezi smecher Wink) tineo tot aja si pierzi toate ..... Apropo ce admini aduci mah ?... i fraieresti pe astia sa plateasca i CRIZa mah nu va mai plati nici unu numai daca i bagi in armani si dupa accea clanu armani i cel mai slab nu cum era inante problema ta Razz. Deci provocare a cazut asa ca ai dat dovada de frica parca ma faceai .SaLLLLuTT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propunere bY tinu foR (tzuku)   Propunere bY tinu foR (tzuku) Icon_minitime

Sus In jos

Propunere bY tinu foR (tzuku)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Propunere :)
» hmm am o propunere
» ban by tinu
» Propunere bY m1sToO
» qu1T aRe o ProPuNeRe :X

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum