| reclamatie shadow | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
hugoboss Junior
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: reclamatie shadow 11th August 2009, 15:07 | |
| nick:desteptu de shadow motiv:de prost ce ii lam intrebat cati ani are si el mia dat fuck off si ban permanet dovada:nu am pt ca mia dat ban imediat si cum mia dat fuckoff nu puteam sa intru in consola deci va rog scoatetii adminului acestui jeg infect futut in cur facut din flori (scz limbaju)dar asa merita rama draq ce ii copil futut in palma si aruncat in *** si scoatei si banu pls ca am luat ban aiurea cand mia dat si fuck off
si ma repet scoateti adminul pls | |
|
| |
Shadow Junior 2
Numarul mesajelor : 114 Joburi/Distractii : Counter Stare de spirit : Masculin Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie shadow 11th August 2009, 16:10 | |
| ba jegule vb frum frum da ? copil avort team loat si miai spus cati 10 ani ai Shadow dc k team loat ? ) ori cum esti ff ofticoos ... imi pare bn k ai ban in sf k ai ip rutabil si cand nu miai dat pozele tiam dat ban dar uh tot intrai k ai ip rutabil deci nu tiam dat degeaba ban si fuckoff tiam dat k dupaia ma injurai | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: reclamatie shadow 11th August 2009, 16:36 | |
| 1.ati injurat k la usa porcului X( respectati'va 1 p altu [p.s:nu glumesk ] ! 2.shadow ti'as zice 1 cuvant dar mi'e k iti vine p mn ptr k a injurat ii dai gag continua kick se repeta inka odata ban 100 min iar injura permanent nu dai fuckoff aiurea ! 3.iam fc shy eu poze lu hugo shy d0wn nu are cod sau silent aim ! 4.hugo daka il stii p shadow cum il stii tu k imi imaginez dc vb cu el ??? 5.idem ce am zis mai sus ptr shadow 6.r3 am plekat la un fum shy la antrenament bft [p.s:daka mai injurati poate aveti ban p forum ] ! | |
|
| |
bLoOp Junior 2
Numarul mesajelor : 56 Data nasterii : 09/12/1995 Varsta : 28 Localizare : BUCURESTI Joburi/Distractii : fotbal , cs , fete si ..:. va dati vi seama :X Data de inscriere : 01/07/2009
| Subiect: reclamatie shadow 11th August 2009, 16:40 | |
| shadow tu ca esti admin nu ar fi trebui sa il injuri trebuia sa ii dai ban pe clasa de ip si sa terminat r3spectati-va | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: reclamatie shadow 11th August 2009, 16:54 | |
| bloop :-j mai bine nu dadeai reply :-j ! | |
|
| |
Shadow Junior 2
Numarul mesajelor : 114 Joburi/Distractii : Counter Stare de spirit : Masculin Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie shadow 11th August 2009, 16:59 | |
| bloop daca ii dau ban pe clasa o gramada de lume care are clasa k a lui nu o sa mai poata intra si eu iam mai dat gag de 1001 de ori si tot degeaba iam dat ban degeaba avea ip rutabil shark3 nu aveam ce sa ii fac:|Sti ff bn shark3 cand te ruga sa ii scoti gagu k aim dat k ma injura dupa ce il scoteam tot ma injura ii addeam ban intra dupaia si iar ma injura:| nu aveam ce sa ii fac:| io cred k nu iam dat degeaba fuckoff | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie shadow 11th August 2009, 17:39 | |
| deci deokmdata domnu asta d hugo ARE UNBAN dak t injura ii dai gag....continua????kick....iar?ban 60 min...revine si face la fel/////atunci abia poti sai dai fuckoff si ban k ar fi prea prost. si dak t intreaba kti ani ai c????????dak vrei ii raspunzi dak nu...NU.
si pt hugo....de acum sa nu mai aud k t bagi in seama cu japk si mai ales sa nu mai vad injuraturi k iti dau ban p forum..sa inteles?
shadow.....deokmdata hugo are unban sall | |
|
| |
Shadow Junior 2
| Subiect: Re: reclamatie shadow 11th August 2009, 17:47 | |
| ok3 man faci ce crezi dar ASTA AM FACUT ITI JUR DAR DEGEABA II DAU GAG K TOT CONTINUA.... IERI SI ALALTAIERI MA STRESAT INTRUNA AZI A FOST ULTIMA OARA MA INTREBAT CATI 10 ANI AM SI NU IAM RASP SI DUPA MA FCT COPIL*** sau nu mai stiu cum si iam dat fuckoff si ban:| | |
|
| |
hugoboss Junior
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: reclamatie shadow 12th August 2009, 12:01 | |
| shadow team intebat cati ani ai si u miai dat gag aiurea dupaia team intbat cu say_team @ dc miai dat gag si u nu raspundeai asa ca nu mai baga chesti de astea de copil de 7 ani de la u dupa mn ejti....nu mai zic ca iau ban pe forum oricum hai sa lasam de o parte totu am luat nban si gata bft AlL | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie shadow 12th August 2009, 17:56 | |
| aha...gata deci nu mai dati ban la prima abatere si playeri nu mai injurati p serv admini sau nu ii luati la mijto.....cu atat mai mult p forum
topic closed | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: reclamatie shadow 12th August 2009, 18:09 | |
| Shadow...daka mai odata injuri iti iei zbori de pe serv si forum....si nu cont k o injurat ala....u te abti...k si el va lua ban ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie shadow | |
| |
|
| |
| reclamatie shadow | |
|