Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

TzuKu sa decida:|

In jos 
+5
batausk
v_v3nd3ta
[not-G] | *d0wNNN^z0r*
Armani | Sharke^
Shadow
9 participan?i
AutorMesaj
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

masculin Numarul mesajelor : 114
Joburi/Distractii : Counter
Stare de spirit : Masculin
Data de inscriere : 12/01/2009

TzuKu sa decida:| Empty
MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime8th August 2009, 23:28

Este vb de L1der...acest "admin" nu merita nici macar slot dar mi te MODERATOR... mam abtinut fff mult sa nu ii mai fac nmk Neutral dar acm a atins apogeu MAXIIM...sa trecem la subiect:P
-Cand am avut adminul suspendat ptr o zi Razz ma loat la misto si ma injura Neutral TzuKu tiam spus dar erai ocupat sa ii macelaresti pe aia:P
-ii stie parola lu fracsu de la admin tinu dovada
* L1der changed name to tinu v-v3nd3ta era de fata si a zis k ma sustine:P
-da doua voturi pe p harta"
-cand face poze trb sa ii dau eu slay ca sa se bage spectator k el sta la joc Neutral sunt muuuult mai multe ...prob cu L1der asta:| nu cred k doar eu ma plang de el Neutral L1der imi pare rau k nu semeni cu fractu... Tzuku pls fa ceva cu asta:|
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 00:09

mda ai drepatate azi omu era cu nikul p harta d2 rameke L1der porma schimba in tinu shy aici faza handikapata omu imi face poze cum dr sa faka poze 1 admin la altu asta chiar k nu am mai pomenit sigur nu era tinu Wink pariu p orice Wink ii dau pozele p mess ia zii snt curat el : da joaka Razz eu : bn ms Wink bft e buttt de tot omuu sa imi faka poze nu aveam cod nu nmka.... snt de scord cu shadow trb sa ii se scoata adminu Wink pna nu ma iunervez shy mi'e k ii dau bna da'l drq X( !
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 10:54

Shark3 ? stai man linistit k nu esti nici primul nici ultimul admin caruia tia fct poze:| si mie mia fct:)) si ia mai fct cuiva nu mai stiu acm sigur numele...
mda...si ApP am uitat sa va mai zic ceva:P
-L1der si inca vroiau sa se ia cu llama si eu nu eram mort:| si iam dat hed si mia dat kick Neutral mam abtinuuut fff mult sa nu ii fac nmk X(Neutral
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 12:11

da mha te crd aici Wink tzukule sau vendeta din partea mea fara nici'o suparare eu zik sa li se scoata adminu' Wink sau prostit rau de tot shy parka zicea tzuku sa nu dam nick shy pass la admin re k shy eu am dat dar nu am mai fc asa de vre'o 3 luni Wink sincer sa li se scoata admini cu drq mha sa mor eu daka am mai pomenit asa cv....1 admini sa faka poze la altu....doamne....ce buti sa mor eu SCOTELITI Adminu'l Wink Exclamation m'am cam saturat de ei akuma p bune am shy eu o limita daka ma mai inerveaza moolt mi'e k ii shy banez porma sa nu intrebati dc oke ? P.s:nu am nmka...cu ei nu ma deranjeaza daka imi fak poze oricum is curat Wink chestia e k sufera de admin Wink fara suparare hai r3 bft Wink !
Sus In jos
[not-G] | *d0wNNN^z0r*
Sunt Un ratat Am Ban !!
[not-G] | *d0wNNN^z0r*

masculin Pesti Mistret
Numarul mesajelor : 99
Data nasterii : 03/03/1995
Localizare : pe aici
Joburi/Distractii : cs,fotbal,femei,tigari si sa ies afk@
Stare de spirit : nush cateodata bn cateodata nu
Data de inscriere : 01/07/2009

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 17:17

dapz:P L1der ala e prea noob scz de expresie dar nu am vazut admin ca el incepe si injura pe sv si cateodata mai face misto si de playeri Evil or Very Mad
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 17:27

mda...mrg...eu vreau sa le scoata adminele la amnd2` Wink !
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 22:47

Da baieti sa rezolvat va multumesc mult k miati fost alatui Smile au loat aman2 ban si sigur a fost scos si adminu ....
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime9th August 2009, 22:47

deci...
nu e nik dak omu vrea sa faca poze la un admin......totusi bogzy ia facut lu naiker si la prins dak mai stiti
bn sa nu faca poze la un admin mereu...k normal dak sar trezi sa ii faca poze lu tzuku...nar fi corect ci ar fi un gest asa....nu are incrdere in el dar....
apoi....din kte am inteles lider e frasu lu tinu
ok si fratemiu se uita la mn knd joc imi stie parola tot...dar nu intra k se simte si nu vrea sa joace in numele meu.mai joak o runda kt sunt io la wc sau mananc sau bag o tigara...dar mai mult de 3 runde nu joak.asta nu e o problema
dak e frasu din partea mea nu au dekt sa joace fiekre cum vrea..numa sa nu o incurce cu adminii/////p mn unu nu ma deranjeaza dar dak ceilalti sunt impotriva nu mai schimbati numele p serv...sau dak il deranjeaza p tzuku
io pana acu 2 zile nam stiut k sunt frati
sall
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 06:38

eu stiam k snt frati.....dar da'o drq de trb akuma serios am avut shy eu o limita sa ii baneze sa le scoata adminu'l gta m'am saturat X(X(X(X((X( !!! nu ma deranjeaza daka imi face poze ce imi e greu sa intru p mess sa le dau dar chiar nu am mai pomenit asa cv....de cand jok eu p armani Wink !
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra
Numarul mesajelor : 438
Data nasterii : 02/11/1991
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : Sportul..in general
Stare de spirit : chef:X
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 06:46

pff....sharke....dak nu ai nimik de ascus...nu te mai enerva frate atat k tia facut poze....downnn....inteleg...lider e but....sau cum vrei tu....dar eu de knd a aparut pe server nu lam vazut sa faca misto sau sa injure pe cineva:|...dovezi ai?.... si bai oameni buni....nu a dat mha parola la nimeni.... knd scrii parola in cs...ramane akolo...trebuie doar sa iti pui numele....deci nu ii stie lider parola lu tinu!!...poate doar a trecut tinu la calculator!!!....asteptati si parerea lor...nu va mai ambalati atat....ban scoateti admine...poate au si ei ceva de spus...Wink...
Sus In jos
http://www.noxx.ro
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 08:03

batausk nu ma inervez k mi'a fc poze din potriva m BUCUR Wink pt. k de cand mi'am luat admin mai toti au inceput sa zika k am cod mi'a facut ss nu am nici'un cod nici nu o sa am vreodata Wink nu ma supar k mi'a fc poze dar au inceput sa ma calce p creieri Wink !
Sus In jos
m1sToO
Membru 2
Membru 2
m1sToO

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 404
Data nasterii : 26/05/1993
Varsta : 31
Localizare : Jud. Sibiu, Sat VesTem
Joburi/Distractii : Counter Fotbal
Stare de spirit : Buna Da Rea La Nervi
Data de inscriere : 22/01/2009

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 11:30

Asa cu ce incepem ...:
Lider i fraimio ai cva impotriva bah shadow ...... iel sta la calc atata timp cat io is plecat afara sau am treaba ....
Cand vin io la calculator el sare si joc io ... de aceea miam schimbat nikul in cs .
Vendeta , Bogzy , Batausk ei dc numi vor raul numa voi doi (Shark3 si Shadow ) .
Era harta mini_dust2 am vn la calculator si miam schimbat nickul din lider in tinu si ma scos din cs . Ma scos din cs deparece fiecare admin are pasul sau .... bah shadow thu ai incercat vreodata sa intri cu un admin si dupa aceea cu altul sa vezi ce se intampla .... daca nu sti nu mai vorbi .... si io nu crek sar de la admin mai degraba thu .
Pe harta mini_dust2 shadow schimba numele in (m1stO) sau cva de genu ... injura i dau gag dupa care schimba nikul in shadow si imi da mie gag dc ma admin BOOOOOt ?
AM SI DOVADA DACA O VREI SI NU AM VRUT SA ZIC NIK DAR DACA THU MAI PROVOCAT AM SCOS TOT ASA CA Shhhhhh .

SaLLLL
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 12:08

mda oke.... scz tinule Wink poti shy tu sa zici daka esti l1der sau thu Wink k n'a pna mea zii shy tu cv... eu am crede'tu k fraktu nu face ceea ce trb nu tu p tn te stui k baiat cinstit Wink nu glumesk dar zii shy tu cv... k sa stiu shy eu cn esti n'a akuma nu tii vreau rau doamne fereste shy u mai ajutat dar nu am stiut akuma ce sa fak eu nu va cunosk inka odata scz tinule Wink bft in continuare dar mai zii lu fraktu sa nu mai schimbe in numle tau shys a joace Wink sa joace nu numele lui Wink hai r3
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 16:18

shark3....nu schimba lider numele in numele lu tinu...ce rost ar avea??...se joaca lider....si knd intra tinu pur si simplu schimba numele....nu joaca lider cu numele lu tinu sau invers;)....dak ar fi vrut lider sa joace cu numele lu frateso nu siar mai fi luat si el admin!!!...
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 17:51

mda ai dreptate batausk Wink asteptam raspunsu' lui tzuku Very Happy bft !
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime10th August 2009, 22:53

tinu atunci dc cand tiai schimbat numele in tinu miai spus mai esti smecher acm Shadow ? ma baiatule mie nu imi este frica de ... tn si fractu...Wink k nu sunteti voi dumnezeu;). Si hai k sa iti zic ceva nu am injurat am pus F*M k asa fac de obicei deci este subtritrat;) daca sti ce este aia mai pe intalesul tau CENZURAT;) Si hai sa iti mai spun ceva uh ai fost plecat la tara da sau nush unde asa a zis l1der;) k esti plecat 2 sapt;) el imediat a intrat a doua zi si seara cand eram doar noi doi pe srv era cu l1der sia schimbat numele in tinu si a spus k vrea sa iti faca tie rank Wink AsA k SHHHHHT....
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 06:23

poi bha daka ati ajuns aici sa faceti frage 1 ptr celalalt....akuma nush daka shadow are dovada....daka e adevarat sau nu....k asa ma pun shy eu p bLoOp sau d0wNNN^z0r sa le fak frage k doar is veriii mei Wink
Sus In jos
batausk
Membru 2
Membru 2
batausk

masculin Scorpion Capra

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 07:06

Citat :
Si hai k sa iti zic ceva nu am injurat am pus F*M k asa fac de obicei deci este subtritrat;) daca sti ce este aia mai pe intalesul tau CENZURAT

Shadow stiu k nu are legatura cu discutia...scuze...dar ce inseamna suntritrat??...si ce legatura are cu cenzura??Very Happy....
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 11:20

mda....nu stiu dc sa i se scoata adminu lu tinu din cauza lu fracsu Question nu vad rostu pana acu tinu din cate am vazut si-a facut treaba f bn....
Sus In jos
bLoOp
Junior 2
Junior 2
bLoOp

masculin Sagetator Mistret
Numarul mesajelor : 56
Data nasterii : 09/12/1995
Varsta : 28
Localizare : BUCURESTI
Joburi/Distractii : fotbal , cs , fete si ..:. va dati vi seama :X
Data de inscriere : 01/07/2009

MesajSubiect: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 14:18

Tzuku ar trebui sa ii scoata banu lu l1der sau sa ii dea slot bn nici slot nu merita dar sa nu fi dat bani de pomana ..nu e un admin cinstit
Sus In jos
Shadow
Junior 2
Junior 2
Shadow

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 17:02

ok3 gata sa dea cnv topic closed mam impacat cu tinu si aveti dreptate Razz adk asa cred k mam impacat:))
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime11th August 2009, 17:40

bn...sa nu mai vad certuri
topic closed
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime12th August 2009, 18:16

Deci Ori cum l1der are adminu scos....si sa iti zik ceva....nu el o platit pt admin...ci cocardel Wink.....

lider o fakut o greseala o fost iertat....a 2 o zis pa admin....deci shadow...u urmezi... k u esti cel cu gura mare dintre toti admini Wink....ash zice sa te abti...
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TzuKu sa decida:|   TzuKu sa decida:| Icon_minitime

Sus In jos

TzuKu sa decida:|
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» tzuku ar trebui sa decida