| cere de unban | |
|
+4micutu whtewolf MIRA v_v3nd3ta c3-Aset_unita 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
c3-Aset_unita Junior
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: cere de unban 7th August 2009, 10:21 | |
| Nik-ul-: Aset_unita ip:89.41.96.222 data shi ora (aprximativ)-7 august 2009 data in jur de 23-30 cred Motivul pentru care crezi ca ai primit ban-ul: Eam facut observatsie lui tzuky ka joaka ku kod shi el a inceput sami srie ca eu sug *** nushtiu ce akolo, eu eam zis direct ca e un idiot Deci uite tzuky hai sa fim priteni eu 19 ani pe data 22 decembrie am 20, da nu konteaza aniii eu shtiu asta e un jok shi de la el nu trebuie sa ne suparam. Eu ma duk azi la tsara vin peste o saptamina, poate imi skotsi banu | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 11:39 | |
| bha esti prost 1>)aici se cere admin..nu cerere unban bootu dreaq 2>)dak lai facut idiot sau iai zis k joak cu cod(cred k tu ai cod sigur) iati papa d la armani....t nici nar trebui sa fi in clan.poate tzuku nu stie dar io stiu>>>>>>dc joci cu alte nickuri p serv????si nu cu numele d clan????botu dreaq mai ai si tupeu sa intrebi cand avem meciuri???orikum nu erai titular k d astia k tn nu au c sa kute in clan....esti praf si dak nu ai juk codar cum il luai p tzuku aseare mai ziceam. 3>) dc mai ai tupeu sa ceri unban????la c ai facut si mai si recunosti????cum sa jignesti owneru?
tzuku nu ii scoate banu si dak il scoti dal afara din armani t rog...mie mia scapat k lam banat odata da ma luat mila...t rog io scoatel din armani k nu merita unu k asta.mai joak si cu alte nickuri..numa knd suntem noi p serv baga nicku ala....
si dak mai postezi aiurea domnu aset ai ban p forum... | |
|
| |
c3-Aset_unita Junior
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 12:38 | |
| | |
|
| |
whtewolf MIRA Membru 3
Numarul mesajelor : 699 Data nasterii : 30/07/1910 Varsta : 114 Localizare : undeva in bucovina Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 13:03 | |
| ma refer la faptul ca ai jignit ownerul ..daca l ai jignit ...nu cunosc treaba asta .....nu e chiar asa bine sa jignesti ownerul ...dar na pana acum nu a mai injurat ..s a comportat frumos .......daca e la prima abatere merita unban
la coduri si la nume nu ma bag ca nu stiu ......
oricum bossul decide ....... | |
|
| |
c3-Aset_unita Junior
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 13:19 | |
| Mira tu shi king suntetsi shi o sa fitsi pentru mine cei mai buni admini, sa shtii din partea mea ca eshti un baiet de incredere. Multsumesk | |
|
| |
micutu Junior
Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 27/07/2009
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 19:08 | |
| da la jignit pt k eram pe si io pe servar...asta e dak vb gura fara tn ce sa-ti fac? | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: cere de unban 7th August 2009, 21:06 | |
| deci sa incepem cu inceputu' : 1.esti ffffff but k aici esti ptr admin cerere 2.trb butule sa te duci la cerere unban nu la cerere admin ! 3.eu cred k ai aim siment 4.nu ma bag daka esti sau nu bun de clan 5.nu te lu'a in gura cu vendeta,mira,eu,etc....nu ai sts special sa te iei in gura cu admini in cad contrar ban permanent ! 6.ciao ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 21:59 | |
| bha nu iti dai seama k poate sa iti dea si dumnezeu unban........io team prins p serv tiam dat fuckoff..ban si gata te agiti degeaba k orikum d mn nu scapi.ai intrat p serv team banat c nu intelegi??? deci cu numele d Armani | aset unita TU NU MAI JOCI kt timp sunt io p serv..e asa greu sa intelegi?si stai linistit k nu ma lasa tzuku p mn pt un ratat k tn asta t asigur io iti cunosc si ip si dak mai suparat se repeta povestea ori ai ip rotabil si joci....ori mi se face mie mila d tn si t las cu alt nick....in final conteaza k nu ai ce sa imi faci si nu mai esti in clan...nici makr p serv t sall si bagati ip rotabil sau schimba numele k altfel.... veio vedea | |
|
| |
c3-Aset_unita Junior
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 22:30 | |
| | |
|
| |
batausk Membru 2
Numarul mesajelor : 438 Data nasterii : 02/11/1991 Varsta : 33 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Sportul..in general Stare de spirit : chef:X Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: cere de unban 7th August 2009, 23:41 | |
| in primu rand nici nu e roman:|....pusca mea....nici nu stie sa scrie bine romaneste....cu forumu sta cam slabut....cerere unban la cereri admin....si acuma sincer....ce parere am eu de el.....la limbajul pe care il are....comportamentul....parca si-a ratat copilaria:D...la varsta lui:-j....pana mea.....boss decide....el stie cel mai bine....Respect all!! | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: cere de unban 8th August 2009, 12:20 | |
| mda vendeta periculosu... )))...vezi tu poate nu il crezi p vendeta dar se tine de cuvant ! nu glumeste eu te asigur ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: cere de unban 8th August 2009, 15:28 | |
| dak scrie sorasa c?????????t c mai vrei????intai il inveti p fractu sa vb si sa se comporte k nu este in chisinau numa acolo poate este el mai tare in gura!!!!!! si sharke are dreptate knd spune k ma tin d cuv k atat timp kt esti cu numele de armani ai fuckoff direct si ban. sfatu ,meu : baga ip rotabil sau joci cu alt nume (asta dak nu imi dau seama k esti tu) sall | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: cere de unban 8th August 2009, 15:40 | |
| mda.....sau sfatu' nostru nu mai intra delok )))) ! | |
|
| |
[not-G] | *d0wNNN^z0r* Sunt Un ratat Am Ban !!
Numarul mesajelor : 99 Data nasterii : 03/03/1995 Varsta : 29 Localizare : pe aici Joburi/Distractii : cs,fotbal,femei,tigari si sa ies afk@ Stare de spirit : nush cateodata bn cateodata nu Data de inscriere : 01/07/2009
| Subiect: cere de unban 8th August 2009, 17:05 | |
| vb lui shark3 nu mai intra deloc bv shark3 =)))) | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: cere de unban 8th August 2009, 18:55 | |
| ms ))) poi ia zii k nu e asa gg vere ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: cere de unban 12th August 2009, 18:02 | |
| Banu nu il scot delok....e cel mai spart player....E Moldovean...din chisinau....spartu...
Si dupa cum vb fix 20 de ani...si daka ar avea 20 tot but e...
Atat am avut de zis...
Si tot spart e k face unban la admin...belea ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cere de unban | |
| |
|
| |
| cere de unban | |
|