| alt but X(X(X(X [ L1deR ] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PiratulJackCelTeribil Membru 2
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 5th August 2009, 10:08 | |
| azi la ora 11 jucam pe aim_longjump3 sau cum o cheama ... si intra unu negri spintecatorul si ma acuza re wall apoi d no recoil ... si i`am zis k am CFG X(X(X( .... apoi ... lidet ... imi face poze ... ii cer ID`u ... el nimik ... stau 2 unde nimik ... ii dau pe amx_chat : MA BUTULE TRECI SPECT !!!!! K SA`TI DAU POZELE !!!! ma trezesc cu ban X( dovada : PoLiTiA killed 3[X]iT with awp *** NeGrI *SpintecatoruL* killed PoLiTiA with a headshot from ak47 *** Froumu Servarului : www.Armani.ForumGratuit.RoPTB: Transfer pe NeGrI *SpintecatoruL* la CTs Kicked by Console: "banned permanently" Kicked :"banned permanently" ] snapshot kre vrea sa vada pozele ... sa dea add la vlad_tbe pt k nu le pot posta din cauza unor probeme tehnice cu PC`ul ... tzukule ... ar km trebui sa faci o revizie pe srv ... ma refer la admini ... acu 2-3 zile v_v3ndeta ... acu un noob mai mare k oricine ... L1der .... asta chiar e adunat din shamtz si pus n fatza monitorului .. de capu lu vendeta e ceva cs ... adik e mult ... dar asta nici sa traga u stie X(X(X(X nu mai e srv kre era odata ( si imi pare rau pt asta... uite cine strica srv ... ktziva admini fragari kre nu stau sa controlezi ci doar baneaza ... FARA MORIV !!!!!!! tzukule ... ai grija k pierzi multzi playeri buni pe chestia asta.... uite yo in 3-4 zile de knd jok am 1100 kills si 150 deaths .....is pe rank 18 pt k nu mai sunt jukatorii kre erau ... ma refer k sunt numai noobi ... inainte ... iti era mai mare dragu sa intri pe srv ... atmosfera ... killareala ... macel ... acum ... yo pe srv imi fac incalzrea .... imi pare rau .. dar sev a decazut nult de knd au plecat respect scoop si multzi altzii Cer suspendarea definitiva a adminului acestui noob fragar | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 5th August 2009, 11:38 | |
| ma io cu tn tiam spus k nu mai am nik...scz pt iesirea aia si makr mam controlat k nu am dat perm..
pe lider asta nici nul cunosc...habar nu am cn este...dak ai ip rotabil bagatae la joc dak nu pune ip aici si se rezolva. sall | |
|
| |
PiratulJackCelTeribil Membru 2
Numarul mesajelor : 331 Data nasterii : 09/06/1993 Varsta : 31 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!! Stare de spirit : Veselă normal !!! Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 5th August 2009, 12:23 | |
| yo nu mai am nik q u vendeta ... dar... ala negri spintecatorul a zis k a vb q tzuku la tel si a zis sa`mi dea ban ... nu cred pana nu vad ... oricum ... asta e dak lider e un but adunat din shantz ... si negri la fel ... nu am nik q ei ... eu o sa`mi vad in continuare de jok .... bft all | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: alt but X(X(X(X( [ L1deR ] 5th August 2009, 14:13 | |
| mda bha anunt ptr toti daka suferiti de admin ziceti pa-pa ! nici eu nush cn e l1d3r o fii ala din clanu Lk. ????? habar n'am k mai e unu l1d3r p srv... mrg....bha care nu stiti sa umblati cu adminu tata nu va mai luati lasa aici ip shy gta ! bft | |
|
| |
L1der Junior
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 05/08/2009
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 5th August 2009, 16:57 | |
| Man Iam dat ban pentru ca negri spintecatorul o zis k vb cu tzuku sa imi ia adminu dak nu ii dau ban !!
Si Sharke Nu is ala din Lk. Is fraiso lu TINU | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
Numarul mesajelor : 967 Data nasterii : 26/12/1994 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Sex Stare de spirit : Excelenta Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: alt but X(X(X(X( [ L1deR ] 5th August 2009, 18:21 | |
| aha oker....deci nu esti ala din Lk. bn...... bha l1der daka esti admin tata nu asculta comenzile unui ratat ca ala de ti'a zis sa ii dai bna daka ala spune k a zis tzuku sa te arunci d p un blok t arunci???? ce naibi esti fraier ala a mintit ptr k eu crd k piratu juka prea bn shy il lua trb sa zika nr lui tzuku k il am shy eu sa vad daka snt identice nmerele eu zik k nu hai sall ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
Numarul mesajelor : 411 Data nasterii : 01/03/1991 Varsta : 33 Localizare : pe unde apuc Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei Stare de spirit : buna knd sunt beat Data de inscriere : 25/02/2009
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 6th August 2009, 11:36 | |
| o sa vb io cu spintecatorul ala//////cred k pt faza asta va primi si ban makr 100 min dak e fraier...sasi cumpere admin si sa decida nu sa ameninte fals..il rezolv io | |
|
| |
Armani | Sharke^ Membru
| Subiect: alt but X(X(X(X( [ L1deR ] 6th August 2009, 12:24 | |
| bn faci v3nd3ta da'i ban ce naibi 100 de min permanent daka e nevoie ! | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 6th August 2009, 15:28 | |
| Deci jack ala nu are nimik.....cand tzi se pare suspect ii faci ss Si daka iti mai zice cineva k cutare o vb cu TZUKU k sa ii dai ban k daka nu iti scote akdminu nu il mai baga in seama ....k zice asha numa sa ii dai ban.... Asta o fost prima abatere.....la urm zici pa admin .... Jack poti juka pe serv ! | |
|
| |
v_v3nd3ta Moderator
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 6th August 2009, 17:10 | |
| deci uite lider k na zis tzuku nik =))))))))))))) nu il suna playerii sa t ameninte k iti ia adminu.....las k vb io cu ala knd dau d el p serv
topic closed | |
|
| |
TzuKu Administrator
Harta Preferata : De_Dust2 Arman Preferata : M4a1 Pistol Preferat : Deagle Numarul mesajelor : 5491 Data nasterii : 19/08/1989 Varsta : 35 Localizare : Unde Am CheF Joburi/Distractii : SeX Stare de spirit : Foarte Buna Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: alt but X(X(X(X [ L1deR ] 7th August 2009, 00:00 | |
| Mda.....Da vad k el e but....si asc de tot ratatu .....mda ... Asta o fost primu avertisment...i-am zis....urm tura pa admin ! | |
|
| |
| alt but X(X(X(X [ L1deR ] | |
|