Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
PiratulJackCelTeribil
Membru 2
Membru 2
PiratulJackCelTeribil

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 331
Data nasterii : 09/06/1993
Varsta : 31
Localizare : Pitesti
Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!!
Stare de spirit : Veselă normal !!!
Data de inscriere : 23/09/2008

v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime3rd August 2009, 22:06

deci ... am revenit pe srv de vre`o 2-3 zile [ jok q numele wLLaD ]... totul nou ... admini noi ... dintre care mai bn de jumate noobi adunatzi de prin shantzuri ...

azi pe la ora .. 22:45 ... jucam linishtit ... si un mare idiot ....

pe nume Armani | v_v3ndeta intra joaca 2 runde si ma pomenesc cu ban dupa ce i`am dat 1 HS ...

bidon (RADIO): Fire in the hole! [Explozive]
*** wLLaD killed Armani | v_v3ndeta with a headshot from m4a1 ***
Froumu Servarului : www.Armani.ForumGratuit.Ro
PTB: Runda s-a terminat, verific echipele
*** MATRIX killed Firefly with a headshot from usp ***
Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"

tzukule ... yo te sespect si pe tine si toata echipa Armani dar ... noobi k astia ar trebui spanzuratzi .... ma v_v3ndeta ... de kt tp joki cs ??? yo am peste 5 ani ... in care am acumulat destula experientza sa dau lektzii la nujpe putzoi k uh .. asa k lasa`te ba pamfletarule de adminat .... knd dai ban .... faci poze demo nu asa k te`am luat [ k yo knd aveam admin aici ... tu jucai mario fraiere X(

Cer suspendarea adminului definitiv pe motiv k e un mare idiot ...
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime3rd August 2009, 22:53

t cred k vrei prea multe d la viata ta d amarat......
miai 3 hed unu dupa altu...nu doar unu..dar nu d asta tiam dat ban
io nu platesc sa joace orfani k tn p serv si sa faca c vor ei...PT K AU FOST ADMINI

staiu linisitit k nu esti mai asmecher dak ai avut admin
d knd intri t p serv si ma ameninti k raman cu **** in mana ma pripasule????d knd dreaq intri t si ma injuri k la usa cortului????c dovada vrei dak era clar k o runda aveai cod..una nu?????ma crezio prost asta e problema ta...da nu are nici un rost sa ma complic cu tn....
nush c pc ai tu...dar nu ai primit ban perm...ai primit doar pe jum d ora...mam gandit k ai fost admin si poate iti reviinush dc tia aratat k ai fost banat perm...

eeee da knsd vi p serv cu ditamai injuraturile si amenintarile tale d 2 bani...nu am c sa iti fac.dak vrea tzuku sati scoata banu....til scoate k d la nu vezi unban
nici numi trecea prin kp k mai ai tupeu sa faci reclamatie....mai multi au incerkt sa ma rezolve dar leam inchis gura...uitate la celelalte reclamatii...sa vezi..nu cum spui tu k ma arzi asa usor...si k o belesc
hai pa...
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime4th August 2009, 06:41

v3ndeta fara suparare akuma piratu jack are peste 5 ani de cs nu glumesk Wink el crd k joaka p armani din naintea ta Wink chiar nu va motivul daka e codat fai bha nene ss iti da pozele shy gta ce e toata harababura asta baiatu joaka prea bn cs (-piratu-) chiar nu vad motivu' ptr care iai dat ban k ti'a dat 3 heduri consecutive ?????? doamne.... daka ii dai bna ptr asta :-j sa mor eu akuma sincer fara suparare daka intra unu cu aim shy rupe dupa kate runde ii dai bna ???? sau ii dai din prima piratu nu are nici wall nici silent aim nmka.... e curat k lacrima Wink daka iam fc shy eu cs shy kand a dat id de mess am vz k e el mi'a dat pozele curat k lacrima p harta snow Wink pirate lasa nick shy ip o sa primesti unban Wink eu snt pr0 ptr unban Wink :X asteptam alte decizi Wink !

bft
Sus In jos
PiratulJackCelTeribil
Membru 2
Membru 2
PiratulJackCelTeribil

masculin Gemeni Cocos
Numarul mesajelor : 331
Data nasterii : 09/06/1993
Varsta : 31
Localizare : Pitesti
Joburi/Distractii : Nopțile pierdute !!!
Stare de spirit : Veselă normal !!!
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime4th August 2009, 10:06

nu`i nev de IP am rds .... iar numele este wLLaD

1. imi cer scuze k am injurat si amenintzat ... asta e greseala mea pt kre ar trebui sa suport consecintzele ....

2. vendeta da ban fara poze fara demo fara nimik .... [ cika o runda aveam cod una nu ... in runda knd aveam cod trebuia sa faci poze dak ma suspectai ... nici nu te`ai uitat pe mine .... dak is 4 playery AFK si ma duc si dau 4 HS ... ban pe motiv de aim ???? ]

3. ban permanent nu am scris eu ... am copiat cin consola X( pt k asa scrie knd iei ban X( nu te mai umfla in pene X(

4. dupa cum vad in poza ta .. ejti uj cocalar ... un pamfletar asa k nu o mai arde in figuri k nu tzine .... ai asa arfe`n cap k nu le pozti duce .... X(

si am incheiat povestea ...

si zici k nu siti qm am avut tupeu sa fac reeclamatzia ....
am avut pt k este srv kre m`a consacrat si tzin prea mult la el .... respect echipa armani ... si de aceea te sfatuiesc sa revi la vechiul nume ... la v_v3ndeta pt k faci de ras echipa Armani |
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime4th August 2009, 11:00

oke deci problema sa rezolvat bft !!! da topic closed Wink !
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime4th August 2009, 11:56

aha bunule deci dak am cercei,,,beau si fumez sunt cocalar a?????
nu ma umflu in pene dar io nu tiam dat ban perm si nu NU AM DAT BAN PT K MIAI DAT 3 HED.......ma enervat doar chestiile c leai spus..
sharke stai linistit k nu dau ban asa degeaba Wink
nu ma intereseaza p mn dak e mai vechi....nu trebe sati ceri scz k ai injurat..asta e si nu ink odata nu aveai ban perm.......si nici k miai dat 3 hed...
poate nu sti...dar am si mod forum deci nu mai injura (nu neaparat p mn) k iei ban aici!!!!
dak ai ip rotabil asta e....spor la joc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime

Sus In jos

v_v3ndeta un mare idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Codat!mare mare!
» un codat mai mare
» Prost cu P mare
» Mare grozavie !
» Problema Mare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Plangeri Catre Admini :::...-
Mergi direct la: