Armani.Ehlo.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Armani.Ehlo.Ro

Welcome To Armani

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Scz...pt postarea respectiva...

In jos 
+2
micutu
aDi
6 participan?i
AutorMesaj
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 29/07/2009

Scz...pt postarea respectiva... Empty
MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 11:09

Pai bhai kinderule...eu sa ma duk in parca si sa ma joc cu lopatelele...nu vezi k esti praf nu`ar trebuii sa t`i se de`a ajutor asa ka injoseala...pt k nu meri gradul kare`l ai....referitor la demo`u kare m`i la`i fct...dak pt ala se da ban...ti`ai zis dute pe solitar..mario..alea alea...k cs-u nu`i d tn!
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 27/07/2009

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 11:27

io am vazut demo si nu mi se pare a fi cod,asteptam si alte pareri:)
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine
Numarul mesajelor : 967
Data nasterii : 26/12/1994
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Sex
Stare de spirit : Excelenta
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 12:24

eu zik k are aim silent Wink ! alte pareri Very Happy !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Silent_aim   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 13:07

Asa se numeste Shark3 cv u de care ai auzit..dar niki makar nush c e...in fin sunt mai mult decat kurat...si dak e pn akolo d ma pun bn ma antrenez k tot clanu noT-G....k sunte`ti varza..Smile...orike jukator kare e bun...are silent_aim...lasati`o moarta!cel mai bn sa vizioneze tzuku si sa`si dea ku parerea!
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 14:13

mwama deci gta hai fmm de copil ratat de cand te iei tu de clan mwama X(X(X(X(XX(X(x deci gta chiar mai inervat dute in mm de ratatu drq shy ce *** de doare p tn de clanu meu ??????? stai in sloboz cuminte in banca ta X(X(X(X prostu drq am ajuns sa vb shy cu tn hai marsh de aici daka te prind p srv k verifik ip ai ban ! poate sa imi scoata adminu' tot nu te las sa joci jet in mm de ratatu drq de antrenezi cu soacrata X(X(XX( p.s: scz ptr injuraturi tzuku !
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: Of of of...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 16:51

Revino`ti shark3 admin de 2lei...Very Happy....nu vb urat..putin respect pt forum ka`l faci de ras jegule...strange`ti oamenii zi srv(ip) si hai sa dam...1vs5...si vdm.....cuv praf nu t poate descrie p tn si pe clanul tau:)))
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 17:57

mwama deci gta bha care ii scoate banu ii dau eu ban nu glumesk [-x fmmm de ratatu drq ce *** suferi k ma faci sa mori nu jet in mm jeg e neamu tau pisamas p tn taci in sloboz k pna aici am suportat bha tzukule da odata un reply shy t.c k mi'e k il mai injur ratatu drq copil facut ptr alocatie shy la pliktiseala fmm
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:07

bha da c sa ales d forumul asta?????
c dreaq aveti ma???sharke ma asteptam la mai mult d la tine ............adi t ori vrei ban si p forum.....
in demo este curat Wink stati si cu cod p el k e curat in demo
adi knd faci o cerere d unban ai acolo si model...se pune intai nick cu care jukai knd ai ai luat ban.....apoi pui un ip.....in kz k vrei sa ti se scoata/////
si dak mai injuri clanul direct p forum ai dea face cu mn.....o fac cu tn knd vrei tu...da dak imi pun mouse optic spune lumea k am cod...io ink joc cu mouse cu bila k prapastii d oameni spun k am cod...
si io o fac cu tn knd vrei...da punem in joc cv..o miza
si dak t prind cu cod ai ban si din clanul in kre esti...t cred k nu sti cn sunt....dak am lispsit putina vreme inseamna k nu mam last d cs...Wink

ink odata nu mai injurati p forum k va dau ban si aici.!!!!!!!!!e ultima oara.aici nu se injura..injuri odata.d 2 ori dar....mai cu bun simt.
si nu mai jigni clanu k ma superi.in demo io zixc k e curat]
sal
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:12

deci in concluzie nu e coddddddddddddddd,si vad k unii admini nu deosebesc un player bun de un codat:-s,nu vreau sa supar pe nim Scz...pt postarea respectiva... 938414
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:18

vendeta tu nu vezi k daka era sa nu zika d clan k e varza el habar nu are ce jukatori is in clan aia care ia vazut el p srv snt nishte nimicuri Wink daka era sa nu zika de lcan k e varza sau sa sufere nu ajungeam aici Wink eu ziceam k are aim silent k prea le da frate da'o drq eram p d2 eu cu inka 3 eu mira shy inka unu care jukam ffff bn chiar exacelent iese el head la toti 3 nici nu a incarcat arma asta inseamna k a tras putine gloante shy mergeam shy s.h.i.f.t Wink daka el zice k'clanu' e varza adika shy eu nu eram in top p loku->2 nu aveam ap 8700 de frage nu jukam in fiecare zii etc.... zice el k stn praf bn cum zice el sa nu il mai injur akuma Wink dar el nici in top/50 nu e Wink !
Sus In jos
whtewolf MIRA
Membru 3
Membru 3
whtewolf MIRA

masculin Leu Caine
Numarul mesajelor : 699
Data nasterii : 30/07/1910
Varsta : 114
Localizare : undeva in bucovina

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:20

micutzule vrei numele meu si pass iti dau ti adminul meu ..vrei ...zi ma ..vrei ..............asa e ma unii admini nu deosebesc codatii de [layeri buni asa e ......hai o zi buna tuturor ........sa deosebesti tu micutzule cine i codat si cine nu ..ok .........
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: weeee   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime30th Iulie 2009, 18:40

Deci pana la urma ai vzt shark3 mira shadow toti k nu am cod....mnu...ms frumos micutului e bun.....as vrea sa fac si ku el un meci sa vedem care pe care..:* aLL
Sus In jos
micutu
Junior
Junior
micutu

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime31st Iulie 2009, 10:41

mane mira deci dupa cum am zis nu vreau sa supar pe nim;),da nu vad dc te ataci in halu asta:-j,nu stiu dc suferi atat:|,se vede clar k nu e cod da no io n-am zis ca sa supar pe cnv da asa e si nu stiu dc te supara un adevar,inteleg k io sunt nou in comunitatea voastra da de multe ori am avzut k dak un player omoara un admin ,adminu respectiv incepe si injura de mama focului repet nu toti unii dintre ceea ce nu mi se pare corect:)
Sus In jos
aDi
Sunt Un ratat Am Ban !!

MesajSubiect: grija micule...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime31st Iulie 2009, 10:49

Grija micule c vine militia p tn....ai grija k vb...intr`un fel are dreptate...kiar are prea mult respect micutu pt tn mira...si pt toti kei kare se okupa de chestii dinalea....
Sus In jos
v_v3nd3ta
Moderator
Moderator
v_v3nd3ta

masculin Pesti Capra
Numarul mesajelor : 411
Data nasterii : 01/03/1991
Varsta : 33
Localizare : pe unde apuc
Joburi/Distractii : cs & fotball & tigarile & bautura & femei
Stare de spirit : buna knd sunt beat
Data de inscriere : 25/02/2009

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime31st Iulie 2009, 11:48

mai datimi si mie nistye nume d admini kre dupa c il omoara da slay sau injura..sa vad.io unu stiu k nu fac deci nu aveti c sami reprosati da vreau sa vad knd un admin inura sau da slay diupa c este omorat.imi puneti si o dovada.
Sus In jos
Armani | Sharke^
Membru
Membru
Armani | Sharke^

masculin Capricorn Caine

MesajSubiect: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime31st Iulie 2009, 12:06

Eu mai injur dar imi dau gag Wink !
Sus In jos
TzuKu
Administrator
Administrator
TzuKu

Harta Preferata : De_Dust2
Arman Preferata : M4a1
Pistol Preferat : Deagle
masculin Leu Sarpe
Numarul mesajelor : 5491
Data nasterii : 19/08/1989
Varsta : 35
Localizare : Unde Am CheF
Joburi/Distractii : SeX
Stare de spirit : Foarte Buna
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime2nd August 2009, 20:29

Topic CLosed !
Sus In jos
https://armani.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scz...pt postarea respectiva...   Scz...pt postarea respectiva... Icon_minitime

Sus In jos

Scz...pt postarea respectiva...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Armani.Ehlo.Ro :: ...::: Cos de Gunoi :::... :: ...::: TrasH :::...-
Mergi direct la: